- 10 Haziran 2012
- 3.875
- 1.764
- 403
Cengiz olyalcın olmali bence hemde cok genc ve dinamik sadece 81 yasında ne var yani☺☺
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@FatihPekmutlu: G.Saray da Başkanlığa aday olmayı düşünen öyle biri var ki. Türkiye sallanacak.Yemin verdim ismini yazamıyacağım.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adnan Polat’in aday olma ihtimali varmi
Adnan Polat’in aday olma ihtimali varmi
Papermoon tayfasının ortak adayı olacaktı maalesef Ozan Korkut ve Burak Elmas da aday olacak gibi yani Burak Elmas yine şımarıklığı yüzünden bir bölen oluyor... Bekleyelim görelim bu tayfayı ki bölünmesi halinde Adnan Öztürk gibi güçlü isimler bu cenahta olmaz.naci cansun neden adaylığını koymuyor
Naci cansun farklılık getirebilirdi. nba ve futbol bilgisi olan röpörtajlarında her zaman kazanca bakan birinin başvurusunu göstermeden ortamın kızışması son derece manidar. umarım başvurur.Papermoon tayfasının ortak adayı olacaktı maalesef Ozan Korkut ve Burak Elmas da aday olacak gibi yani Burak Elmas yine şımarıklığı yüzünden bir bölen oluyor... Bekleyelim görelim bu tayfayı ki bölünmesi halinde Adnan Öztürk gibi güçlü isimler bu cenahta olmaz.
Çatı aday en güçlü aday olur Cengiz Özyalçın kendini ortaya atmış gözüküyor tahminim Eşref Hamamcıoğlu listesinde aday olur gizli başkan olarak hazırlanır. Cengiz Özyalçın ya da başka bir çatı aday mayısta seçime gider hemen hemen aynı listeyle başkan olarak Hamamcıoğlu seçilir eğer Fatih Hoca 23. şampiyonluğu alırsa. Seneye de işler yolunda gitmezse Fatih Hocaya yol verirler... Bu cenah Kıraç'ın cenahı Eğitim Vakfı arkasında durur Vakıf başkanı İnan Kıraç, eski üniversite rektörümüz, başkanımız ve divan reisi Duygun Hoca ve Can Ağabey diyelim.
Derneğin adayı ve gsyiadın desteği Metin Öztürk'te olur.
Mustafa Cengiz bence aday olmak umuduyla seçim kararı aldı Mayısa ertelensin diye o da girer.
Fatinoğlu'dan her zaman çıkış gelebilir.
Umut edilen ama alakası olmayan tipleri yazmayalım Galatasaray'da hep şu odaklar vardır;
Eğitim Vakfı-Üniversite
Dernek-Liseliler
Papermoon Tayfa (Faruk Süren-Mehmet Cansun)
Anaplı Alaylılar-Yılmaz, Ulusoy, Yalman vesaire Tanrıyar ve Uras Ekolü
Dypli Alaylılar-Dülger, Ağar vesaire Beyazıt Ekolü
GSYİAD
Sporcular Derneği-Ankaralılar, Gürsoy ve Ekibi...
Hakan Üstünberk, Haldun Üstünel, Adnan Öztürk gibi güzel isimler özel hayatlarından ötürü aday olmazlar Ünal Aysal'ın ise her şeyi donuna kadar icralık![]()
Çok zor artık 20 senedir Burak Elmas'ı meslek sahibi yapmaya çalışıyoruz tüm camiaya dert oldu anasını satayımNaci cansun farklılık getirebilirdi. nba ve futbol bilgisi olan röpörtajlarında her zaman kazanca bakan birinin başvurusunu göstermeden ortamın kızışması son derece manidar. umarım başvurur.
Ünal Aysal da Koçla birebir ilişkideydi veli nimetidir koç ailesi yoksa neden Kıraçlar onu başkan yapsınKoc larla baglantisi olanlar sikinti
Onlarla herhangi bir iliskisi olmayan birini bulmak lazim
Naci cansun'a haksızlık yapılmış olur. Yıllardır her kulvarda başarı isteyen, başarıyı kulübe her açıdan getiren ve para kazandıran başkan isteniyordu. Ben kendisinde bu potansiyel oldugunu röportajlarında görmüştüm. Nba teknik direktörlüğü bile kolay bir şey değil.Çok zor artık 20 senedir Burak Elmas'ı meslek sahibi yapmaya çalışıyoruz tüm camiaya dert oldu anasını satayımİlla rızkını biz vereceğiz bizi sömürecek çünkü Manchesterı karşılayan kafiledeki yakışıklı çocuk o...
Çatı aday en güçlü aday olur Cengiz Özyalçın kendini ortaya atmış gözüküyor tahminim Eşref Hamamcıoğlu listesinde aday olur gizli başkan olarak hazırlanır. Cengiz Özyalçın ya da başka bir çatı aday mayısta seçime gider hemen hemen aynı listeyle başkan olarak Hamamcıoğlu seçilir eğer Fatih Hoca 23. şampiyonluğu alırsa. Seneye de işler yolunda gitmezse Fatih Hocaya yol verirler... Bu cenah Kıraç'ın cenahı Eğitim Vakfı arkasında durur Vakıf başkanı İnan Kıraç, eski üniversite rektörümüz, başkanımız ve divan reisi Duygun Hoca ve Can Ağabey diyelim.