Galatasaray Seçime Gidiyor! (Ertelendi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı kişiler seçim kararı almayınca da seçime gidin istifa edin diyorlardı. Yönetim bu şartlarda seçime izin vermezler denildiğinde siz başvuruları yapın deniyordu divan toplantısında.

Alayi iki yuzlu ve serefsiz iste.

O yuzden Mustafa baskan devam etmeli diyorum.

Onun capinda baskan adayi yok. Sadece kadrosunu degistirmeli.

Burak elmas yonetime girmek icin maas istemişse serefsizin teki demektir ki onun hakkinda taniyanlar da bu yorumu yapiyor!

Transfer komitenin basina Levent NAZIFOGLU'nun getirilmesini rica ediyorum!

Burak Elmas gibi adamların kulübün kapısından içeri sokulmaması lazım. Fatih Terim zamanında baba parası ile yöneticilik yapıyorlar diye bunu kastederek eleştirmişti. Keza yönetime girmesi veya başkan olması durumunda Galatasaray'a ciddi zararları olur.
Başkan adayları arasında bir projesi olan, modern futbolu bilen, vizyonu olan bir aday göremedim henüz. Biri petrolcü yok şunu getiririm yok bunu getiririm diğeri desen kulüpte yöneticiyken maaşını mesele eder vs bu yönetim en azından zararları azaltacağız demişti ve dediğini yaptı. Mevcut yönetime alternatif olacakların hem ekonomik olarak kulübü iyi yöneteceklerine dair mesajları zayıf hem de bir projeleri yok. İki ucu b.klu değnek bir durum var ortada.

Mustafa Cengiz yonetime Erden Timur ve Bahittin Demirbilek'i alsin. Sanirim onlarla yakin. Keske Ali Durust de ikna edilse.

Son dakika - Galatasaray'da Başkan adayı Metin Öztürk’ten Nihat Kırmızı hamlesi
Galatasaray’da başkan adaylarından Metin Öztürk, yönetiminde yer vermeyi düşündüğü Nihat Kırmızı ile birlikte GSYİAD lounge açılışına katıldı.
ABONE OL
Son dakika - Galatasarayda Başkan adayı Metin Öztürk’ten Nihat Kırmızı hamlesi
13.11.2020 - 07:00Milliyet Haber
Galatasaray’da başkan adaylarından Metin Öztürk, Türk Telekom Stadı’ndaki GSYİAD lounge açılışına dün yönetiminde yer vermeyi düşündüğü Nihat Kırmızı ile birlikte katıldı. Doğa Sigorta’nın sahibi olan Nihat Kırmızı hamlesinin ekonomik yönden güçlü bir mesaj olduğu belirtildi. Öztürk, Prof. Dr. Emre Alkin ve Rıza Morovalı’yı da yönetimine girmesi için ikna etti. Diğer taraftan kulübün duayenlerinden Celal Açar’ın Metin Öztürk’ün çalışma ekibinde yer aldığı belirtildi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kulüp içinden sürekli bilgi veren bir üye vardı.
BANlanmişti galiba.

Bari şu süre zarfında kendisini davet edip bilgi alalım.
Transfer kadar heyecanlı oluyor bu işler

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Şu anda konuşulan adaylar;

Burak Elmas: Faruk Başkanın damadıdır; GODİVA'dan ayrılmış olup uzun süredir başkanlığa hazırlanmaktadır; mevcut adaylar içerisinde en favorisi olarak gözükmektedir; ekibinde eski yöneticilerin olacağı söylenmektedir. Hakkındaki bir olumsuz konu MUSTAFA CENGİZ ilk başkan olduğunda Sportif A.Ş.'nin başına geçmesini istemiştir lakin aylık 100 Bin Lira isteği söylenmektedir.

Metin Öztürk: Sigortacı, eski yönetici, 1905 GSYİAD eski başkanı; hakkında söylenenler genelde negatif ama ekibini görmek lazım.

Cengiz Özyalçın: Camianın Cengiz Abisi, yaş 81 eski futbolcu ve başkan yardımcımız, herkes onun altında toplanmazsa adaylıktan çekilir.

Ozan Korkut: Reklamcı, eski başkan adayı; işlerinin yüzde 90'ı Doğuş ve Koç grubu kaynaklı olduğu söyleniyor.

Ali Fatinoğlu: Eski başkan adayı, dizi oyuncusu; hakkında pek olumlu sözler duymadık bugüne kadar.

Ben Muhtar Kent gibi vizyoner, bakış açısı geniş; gerektiğinde sıcak para girişi sağlayacak yönetimi kuvvetli bir adaydan yanayım; Bahattin Demirbilek, Erden Timur gibi genç isimlerde olabilir ama dediğim gibi gözüken Burak Elmas'ın yeni başkanımız olma ihtimalinin yüksek olduğu.
Mustafa Cengiz'in sağlık problemlerinden aday olmayacağını düşünüyorum olsa da kazanma ihtimali çok az.
Burda yazanların hepsi maaşlı eleman .
Hiç birinin bize maddi katkısı olmaz gibi.
Ayrıca koç bağlantılı olmaları işin cabası.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Mustafa Cengiz yonetime Erden Timur ve Bahittin Demirbilek'i alsin. Sanirim onlarla yakin. Keske Ali Durust de ikna edilse.
durust-galatasarayda-transfer-bitmez_02.jpg

mümkünse kampa futbolcu yetiştiren yöneticler ve başkanlar gelsin

haluk ulusoy ya da can çobanoğlu aday olabilir deniyor

serdar ali ve Ilgaz da bu ikisi terimle çalışmaz diyor

bu ikisiyle de terimin arası çok iyi değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum

Aysal ultra zengindi de ne oldu?
Voleybol dışında tüm branşlarda şampiyonluk geldi.23 yıl sonra basketbolda şampiyonluk geldi.Fenerin sahasında kupayı onun başkanlığı döneminde kaldırdın.3 yılda iki lig şampiyonluğu toplamda 5 kupa kazandın.Şampiyon olamadığımız sezon ise 2. sırada bitirdik.Cl gruplarından iki defa çıkıp bir çeyrek final oynadık.Drogba Sneijder gibi rüyada göremeyeceğimiz adamlar kulübe geldi.Daha ne olacaktı?Şampiyonlar ligi şampiyonu olamadık diye mi başarısız?Yoksa milli takıma kaçan hocasını kovdu diye mi kılsınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt