- 26 Kasım 2012
- 186.607
- 261.390
- 5.998
Poztif mi Negatif mi @Hakan Motz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yatirilmamis paranin nekadar hesabi yapilir? Daha ihale bile olmadi. Piyasa bankalar ne veriyorsa odur artik. Artik faiz ödemekten kurtulup 30-50m € para girmis olacak kasaya. Iyi is. Tabi ana parayi bozmamama sartiyla.Senelik ne kadar gelirden bahsediliyor, bunun ortalama hesabını yapan olmuş muydu.
Poztif mi Negatif mi @Hakan Motz
Öncelikle kulübün ödediği bir bedel yok. Kayıtlı sermaye tavanı diye bir kavram var. Yani kulübün daha önce borsada kayıtlı olan 1.080.000.000 TL değerinde sermayesi varmış. Kulüp diyor ki benim sermayemin değeri artık 5.400.000.000 TL oldu. Ve ben bedelli sermaye artışına gitmek için izin istiyorum. Peki bu değer nasıl belirlendi? Bunun bir kaç yolu var; genellikle enflasyonda kaynaklı değer artışı olduğu için yeniden değerleme yaparsın veya sermayene yeni asetler ekleyebilirsin. Mesela bir arsa almışsındır ya da işte konut, tesis vs yaptırmışsındır ve bunun değerini sermayene ekletmişsindir. Sonuç olarak SPK bunu kabul etmiş.Aga her şey iyi güzel de, ben bu sermaye arttırımı işini tam olarak anlamadım.
Yani böyle parmak şıklatınca gökten 50 m euro gelmiş gibi lanse ediliyor da, bunun için kulübün ödediği bedel nedir?
Şunun ne olduğunu tam olarak bilen biri anlatsa ya...
secim döneminde dursuna sallayanlar yüzünden neredeyse burak elmas hasan arat vizyonuna geri dönecektik. dursuna iftira atanlar şuan neden başarılara seviniyor sorgulayalımBaşarılı yapıyı sürdürebilir kılabilirsek çok rahatlıkla öderiz şu an taraftar sayısı, sponsorluklar, vizyon yine bir kırılma dönemindeyiz umarım bu sefer yolumuza taş koymaya çalışanları alt edip işi bitiririz.
Kendi içimizde kavga dövüş olmasın yeter.
azBu bankalar birligi borcu haric ne kadar borcumuz var?
cok basit soyle anlatabiliriz. sirket, ortaklarina ilave sermaye koyma cagrisi yapiyor. yani ortaklar sirketin kasasina ortaklik paylari oraninda para koyuyor. gs futbol a.s. nin ortaklari gs spor kulubu dernegi ve elinde gs hissesi bulunduran yatirimcilar. bizim koydugumuz para dernegin cebinden cikip a.s.nin cebine girdigi icin bizim acimizdan nette bisey degismiyor. hisse senedi yatirimcilarinin koydugu para kadar ilave nakit yaratilmis oluyor.O zaman sportif aş de para koymak zorunda? Hatta en büyük parayı koymak zorunda değil mi, en büyük hissedar olarak?
Bizle beraber hisse sahipleri ödüyor. Bu arada büyük başarı bu hamle. Bravo başkan, önümüz açık.
900 milyon tl civarı bir şey kaldı sermaye arttırımı ile birlikte. O da Leo'dan(65 dairenin 20-25 adeti satıldı.) gelecek sanırım o taksitli ise yöneticilerden bazıları cepten verir sonra o dairelerin parasından geri alabilir.Ne kadar lazım bizim çıkmak için 1.7milyar mı
900 milyon bulunur klüpten ya ne olacak900 milyon tl civarı bir şey kaldı sermaye arttırımı ile birlikte. O da Leo'dan(65 dairenin 20-25 adeti satıldı.) gelecek sanırım o taksitli ise yöneticilerden bazıları cepten verir sonra o dairelerin parasından geri alabilir.
Bitcoin bu kadar dalgalanmadi yemin ediyorumDursun Özbek çok büyük adam çok.