Galatasaray, Sermaye Artırımından Elde Edilecek Fonun Bankalar Birliği Borcu İçin Kullanılacağını KAP'a Bildirdi

Umut Işık

Tek Yumruk
Galatasaray, sermaye artırımından elde edilecek fonun kullanılacağı yerleri açıkladı.

• %38'i Denizbank
• %39'u Ziraat Bankası
Gf0MWPfXoAA0WfJ

Nays

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ts sermaye artırdıktan sonra çıkmıştı bizde aynısını yapacağız belli ki. Tabi bizim borç onlarınkinin 3-5 katı başka yerlerden de para gerekiyor olabilir.
Başarılı yapıyı sürdürebilir kılabilirsek çok rahatlıkla öderiz şu an taraftar sayısı, sponsorluklar, vizyon yine bir kırılma dönemindeyiz umarım bu sefer yolumuza taş koymaya çalışanları alt edip işi bitiririz.

Kendi içimizde kavga dövüş olmasın yeter.

Başarılı yapıyı sürdürebilir kılabilirsek çok rahatlıkla öderiz şu an taraftar sayısı, sponsorluklar, vizyon yine bir kırılma dönemindeyiz umarım bu sefer yolumuza taş koymaya çalışanları alt edip işi bitiririz.

BB den ciktikmi isimiz baya rahatlicak, ustune samp oldukmu Sara tarzinda 3-4 adam super olur

geçen bir kanalda dinledim gs uefa şampiyon olurken bu başarıya çok hazır değildi o yüzden büyüyen ekonomiyi yönetemediler diyordu. Aysal dönemi de konjonktürel sıkıntılar ve hatalı sportif kararlar oldu. Şimdi her yönden hazırız bir üst noktaya çıkmaya galiba seviye atlıyoruz of çok heyecanlıyım teşekkürler Dursun başkan!

Ocak sonu, Şubat başı gibi BB'den çıktığımızın bildirimini KAP'ta göreceğiz herhalde artık.

Aga her şey iyi güzel de, ben bu sermaye arttırımı işini tam olarak anlamadım.

Yani böyle parmak şıklatınca gökten 50 m euro gelmiş gibi lanse ediliyor da, bunun için kulübün ödediği bedel nedir?

Şunun ne olduğunu tam olarak bilen biri anlatsa ya...

Bu dursun özbeke o kadar kızdım ama önemli işlere imza atıyor.

Geri
Üst Alt