Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çıkmayı planlıyorduk daha önce bir ödeme yapmıştık şimdi herhalde tamamen çıkarız yakın kulüp tarafından bir açıklama gelir.
Başarılı yapıyı sürdürebilir kılabilirsek çok rahatlıkla öderiz şu an taraftar sayısı, sponsorluklar, vizyon yine bir kırılma dönemindeyiz umarım bu sefer yolumuza taş koymaya çalışanları alt edip işi bitiririz.ts sermaye artırdıktan sonra çıkmıştı bizde aynısını yapacağız belli ki. Tabi bizim borç onlarınkinin 3-5 katı başka yerlerden de para gerekiyor olabilir.
Başarılı yapıyı sürdürebilir kılabilirsek çok rahatlıkla öderiz şu an taraftar sayısı, sponsorluklar, vizyon yine bir kırılma dönemindeyiz umarım bu sefer yolumuza taş koymaya çalışanları alt edip işi bitiririz.
Kendi içimizde kavga dövüş olmasın yeter.
geçen bir kanalda dinledim gs uefa şampiyon olurken bu başarıya çok hazır değildi o yüzden büyüyen ekonomiyi yönetemediler diyordu. Aysal dönemi de konjonktürel sıkıntılar ve hatalı sportif kararlar oldu. Şimdi her yönden hazırız bir üst noktaya çıkmaya galiba seviye atlıyoruz of çok heyecanlıyım teşekkürler Dursun başkan!Başarılı yapıyı sürdürebilir kılabilirsek çok rahatlıkla öderiz şu an taraftar sayısı, sponsorluklar, vizyon yine bir kırılma dönemindeyiz umarım bu sefer yolumuza taş koymaya çalışanları alt edip işi bitiririz.
Kendi içimizde kavga dövüş olmasın yeter.
@Keramettin TANRIVERDİAga her şey iyi güzel de, ben bu sermaye arttırımı işini tam olarak anlamadım.
Yani böyle parmak şıklatınca gökten 50 m euro gelmiş gibi lanse ediliyor da, bunun için kulübün ödediği bedel nedir?
Şunun ne olduğunu tam olarak bilen biri anlatsa ya...