Galatasaray Sermaye Artışından Vazgeçti | Yalanlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kamuyu Aydınlatma Platformu

AÇIKLAMA:

Şirketimizin sermaye artışı süreci Sermaye Piyasası Kurulu'nun 14 Şubat 2014 tarihli bülteninde yayınlanmış olan kararı doğrultusunda ve daha önce yapılan açıklamalarımıza uygun olarak devam etmektedir. Sermaye artışı bazı basın yayın organlarında iddia edildiği üzere iptal edilmiş değildir. Bugun yapılan son açıklama, SPK'nın vermiş olduğu tahsisli sermaye artışı izninden evvel alınmış olan 10.10.2013 tarihli Yönetim Kurulu kararının iptal edilmiş olduğu ifadesinden ibarettir. Sermaye artışı süreci, 20 Şubat 2014 tarihinde alınmış olan Yönetim Kurulu kararı doğrultusunda devam etmektedir.Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Bir insan her konuya mı ters bir cevap yazar sorusunun cevabıdır benim gözümde. Haftalardır dikkatimi çekse de, birçoğunuz kadar eski üye değilim, kendisini tanımıyorum, vardır belki bir şeyi, şimdi bana karışmak düşmez düşüncesiyle hakkında bir yorumda bulunmamıştım ama demek ki sadece ben değil genel olarak rahatsızmışız.

Reserved mı desem diyim mi lan çok güzel orta gelmiş bilemedim herkeste bir şeyler söylemiş.o_O

O degilde fb bjk medya hukumet bir oldular yinede golu unal aysal atti

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Aramizda seksi olmayi sevmeyenler var anlasilan.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir insan her konuya mı ters bir cevap yazar sorusunun cevabıdır benim gözümde. Haftalardır dikkatimi çekse de, birçoğunuz kadar eski üye değilim, kendisini tanımıyorum, vardır belki bir şeyi, şimdi bana karışmak düşmez düşüncesiyle hakkında bir yorumda bulunmamıştım ama demek ki sadece ben değil genel olarak rahatsızmışız.

Neyi degıstırıyor rahatsız olman onu anlamadım

Adam bildiğin cahil arkadaş. Böyle adamlara laf anlatamazsın o yüzden bu kardeş gelip çok sakat var çok dediğinde herkes muhabbetine devam etsin bence.

Actigin konulara baktim hepsinde guldum ya bide arkandan bikac kiside huloghhhh esleginde seni desteklemis :) Sormadan gecemeyecegim sana baskan bapti bi anlat :)

Anlamadım pardon

Aysal a düşmanım bnu cok kere deklare ettim

Sezon sonu 3 yılında Galatasaray söyle olacak sözünü hatırlatacağım

Cahil diyen arkadaş galıba bu açıklamayı benım yaptığımı sanıyor kap a:)

Anlamadım pardon

Aysal a düşmanım bnu cok kere deklare ettim

Sezon sonu 3 yılında Galatasaray söyle olacak sözünü hatırlatacağım

Tamam istedigi herseyi yapabilecek bi baskan var mi renktas.Herkes aday oldugunda soyler bazi seyleri insanlara daha makul gelen adayda baskan olur.Dediklerini yapmaya calismasa sana hak verirdim ama yapmaya calisiyor olur veya olmaz bilemem

Tamam istedigi herseyi yapabilecek bi baskan var mi renktas.Herkes aday oldugunda soyler bazi seyleri insanlara daha makul gelen adayda baskan olur.Dediklerini yapmaya calismasa sana hak verirdim ama yapmaya calisiyor olur veya olmaz bilemem

Yaptıgı icraatlar herşeyı bellı edıyor

Sezon sonu sampıyon olamayınca ne gıbı bir kılıfı olacak çok merak edıyorum

Neyi degıstırıyor rahatsız olman onu anlamadım

Hiçbir seyi degistirmiyor, yalnizca kendi gorusumu beyan ettim. Aklimda oyle bir yer edinmissin ki bir konudaki cevaplari okurken ne zaman genel goruse ters dusen bir yorum gorsem bu kesin Onur Sahan'a aittir deyip gozumu avatara kaydiriyorum. %75 de dogru cikiyor. Ilginc birisin.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yaptıgı icraatlar herşeyı bellı edıyor

Sezon sonu sampıyon olamayınca ne gıbı bir kılıfı olacak çok merak edıyorum

sen bence adresleri karistirmisin gibime geliyor.kisileride karistirmisin.olmasin bu sene sampiyonluk cokta tin.

her sene sampiyon olacagiz diye bir kaide yok belirteyim.

Hiçbir seyi degistirmiyor, yalnizca kendi gorusumu beyan ettim. Aklimda oyle bir yer edinmissin ki bir konudaki cevaplari okurken ne zaman genel goruse ters dusen bir yorum gorsem bu kesin Onur Sahan'a aittir deyip gozumu avatara kaydiriyorum. %75 de dogru cikiyor. Ilginc birisin.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Böyle degıldım aslında ama sartlar ve gidişat bunu gerektırıyor

Keyıflı günlerdede gelmenı tavsıye ederım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt