Galatasaray Sermaye Artışından Vazgeçti | Yalanlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cahil diyen arkadaş galıba bu açıklamayı benım yaptığımı sanıyor kap a:)

Cahilsin tabi iptal edilen sermaye artışının eskisi olduğunu bilmiyorsun.

Eskisi bedelli sermaye artırımıydı şimdi yapacağımız tahsisli sermaye artırımı.

Özür dileyeceğine hala üste çıkıyorsun...

Cahilsin tabi iptal edilen sermaye artışının eskisi olduğunu bilmiyorsun.

Eskisi bedelli sermaye artırımıydı şimdi yapacağımız tahsisli sermaye artırımı.

Özür dileyeceğine hala üste çıkıyorsun...

Bak dostum bunu kap a ben bıldırmedım

Soylentı olsaydı ıddaası dıye yazrdım

Onu bılıyorum ama yıne soyluyorum bu sermaye artısı kredı ıle yapılacaksa sonu vahim olabılır

Ulan 109 yıl da topu topu 19 kez şampiyon olduğumuzu bilmenler var hala.. Bunlara göre her sene şampiyon olmalıyız yoksa yönetim ve teknik heyet gitmeli.

Bak dostum bunu kap a ben bıldırmedım

Soylentı olsaydı ıddaası dıye yazrdım

Onu bılıyorum ama yıne soyluyorum bu sermaye artısı kredı ıle yapılacaksa sonu vahim olabılır

Mesele senin hemen bunu fırsat bilip Başkan'a kinini kusman.

Senin adına açılan başlıkta söyledim.Konuyu normal bir biçimde açsan hiç kimse bir şey demezdi zaten bu eski sermaye artırımının iptal edilmesi gerektiğini çok az kişi biliyordu.

Bu kadar tepki çekmenin sebebi akbabalık tetikçilik peşinde olman.En ufak şeylerden saçma sapan şeyler çıkarıyorsun.

Utanmasan Hakan Hanoğlu'nun dediklerini getireceksin ama forumdan atılırım diye getirmiyorsun bence.Yoksa başkana sallamak için en ufak fırsatı kaçırmazsın...

Ben saklamıyorumkı inandığım seylerı

Bülent tulun yüzünden mahkemelik oldugumuzuda başka kılıflara sokmak çok ilginç :)

Bol bol git tahmın baslıgı ac kafan dağılır

Ben saklamıyorumkı inandığım seylerı

Bülent tulun yüzünden mahkemelik oldugumuzuda başka kılıflara sokmak çok ilginç :)

Bol bol git tahmın baslıgı ac kafan dağılır

Onur sende abartma be kardeşim.Aslında anlıyorum seni,Başkan'ı sevmiyorsun bende Sabri'yi sevmiyorum.:) Yani demem o ki haklı duruma düşersen o zaman eleştir ama şimdi kalkıp şöyle olacak böyle olacak demen saçma.Yani antipatik oluyorsun.

Mesele senin hemen bunu fırsat bilip Başkan'a kinini kusman.

Senin adına açılan başlıkta söyledim.Konuyu normal bir biçimde açsan hiç kimse bir şey demezdi zaten bu eski sermaye artırımının iptal edilmesi gerektiğini çok az kişi biliyordu.

Bu kadar tepki çekmenin sebebi akbabalık tetikçilik peşinde olman.En ufak şeylerden saçma sapan şeyler çıkarıyorsun.

Utanmasan Hakan Hanoğlu'nun dediklerini getireceksin ama forumdan atılırım diye getirmiyorsun bence.Yoksa başkana sallamak için en ufak fırsatı kaçırmazsın...

Benim açtığım baslık yanlış dıyorsun öylemı

Ben gondermedım o yazıyı kap a

İşin ilginç tarafı bunu sankı benım açtığım baslıkla paralellik gosterıp yalanlan mış olması :)

Tetiıkçilik demıssın kimin tetıkçiligi yapıyorum soylesene

Hiç olmazsa elımde argüman olur

Forumdan atılmak gibi bir kaygım olmadığımı büyüklerım ıyı bilir

Ben genelde tamamem kaynağı olan bizzat agızdan cıkmıs seylerı söylüyorum

Aysal giderse göbek atarmısın deseler evet derim bunuda saklamıyorum

Onur sende abartma be kardeşim.Aslında anlıyorum seni,Başkan'ı sevmiyorsun bende Sabri'yi sevmiyorum.:) Yani demem o ki haklı duruma düşersen o zaman eleştir ama şimdi kalkıp şöyle olacak böyle olacak demen saçma.Yani antipatik oluyorsun.

Tamam halit abartmıyayım inşallah yanılan ben olurum

O gün geldıgınde ağzımı bile acmıyacagım

Aysal döneminde yaşanılanların rüyasını görsen , gözünü açtığında ''vay anasını ne saçma rüyaydı lan o kadar da değil'' diyeceksin hala gelmiş ne diyorsun. Bir de 15 bin mesajın var, hepsi böyleyse yazık .

Aysal döneminde yaşanılanların rüyasını görsen , gözünü açtığında ''vay anasını ne saçma rüyaydı lan o kadar da değil'' diyeceksin hala gelmiş ne diyorsun. Bir de 15 bin mesajın var, hepsi böyleyse yazık .

Aysal en çok ben destekliyordum hatta elestırenle kavga edıyordum

Terimi direk kovsaydı büyük başkan derdım ama yapılan trajı komik işler

İnancımı kaybettırdı ona karşı

Rüya derken ne olmuş

Tamam halit abartmıyayım inşallah yanılan ben olurum

O gün geldıgınde ağzımı bile acmıyacagım

Kardeşim bizim Başkan parayı değerlendirme konusunda dünya liderlerine,iş adamlarına ders verir.İçin rahat olsun.Sev demiyorum ama güven adama bence.Şu konuya da daha çok yazma bence.;):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt