Galatasaray: "Şımarık ve fütursuz şahıs hukuku ayaklar altına aldı"

O açıklamalara kadar ki hakem performansları ve sonrasındaki hakem performanslarına detaylıca bakarsan görebilirsin. Her maç 2-3 tane kritik aleyhimize hata yaparken rakibe kırmızılar çıkmazken tam tersi o açıklamalardan sonra ortalık durulmaya başladı.
Durulmaya mı başladı? Yoksa takım da iyice oturunca hakemler de bir şey yapamamaya mı başladı? Zira o dönemde de karşı tarafın maçlarında sürekli hakem hatalarından şikayet ediyorduk. Sadece bir açıklamaya şampiyonluğu indirmek herkesin verdiği emeğe yapılacak bir ayıptır benim görüşüm bu yönde. Erden Timur'a desen o bile futbolcuların, Okan hocanın emeklerine ayıp etme der.

Durulmaya mı başladı? Yoksa takım da iyice oturunca hakemler de bir şey yapamamaya mı başladı? Zira o dönemde de karşı tarafın maçlarında sürekli hakem hatalarından şikayet ediyorduk. Sadece bir açıklamaya şampiyonluğu indirmek herkesin verdiği emeğe yapılacak bir ayıptır benim görüşüm bu yönde. Erden Timur'a desen o bile futbolcuların, Okan hocanın emeklerine ayıp etme der.
Takım taş gibi oynuyordu ama Alanyaspor ve Konyaspor maçlarında direk hakem yüzünden 5 puan kaybettik o açıklamalar olmasa şampiyon yaptırmazlar diyorum yine bir maçta doğrayacaklardı daha fazlasını yapa yapa geliyorlardu zaten kimsenin emeğine zaten bir şey demiyorum.

O açıklamalar milat oldu yaşanan süreçler ortada açılan konular ortada daha fazla söze gerek yok.

O şımarık ve fütursuz heifi inine sokabilecek tek güç var o da anlamsız bir şekilde karışmıyor buna. Aynılarını bizim başkanlar yapsa şuan sürgündeydi
Bu herif kaldığı sürece şampiyonluk konusunda işimiz çok kolay ama Türk futbolunun içine etti herif. Takip edesin gelmiyor, sürekli kaos

Bu herif kaldığı sürece şampiyonluk konusunda işimiz çok kolay ama Türk futbolunun içine etti herif. Takip edesin gelmiyor, sürekli kaos
Bu şekilde devam etmesine izin verirse devlet büyük sıkıntı çıkacağı belli. Türk futbolundan derhal defedilmeli bu şuursuz

Geri
Üst Alt