Galatasaray: "Şımarık ve fütursuz şahıs hukuku ayaklar altına aldı"

En azından söyleyeceklerimiz içimizde kalıp dert olmasın. Dediğin gibi medya tff hepsi uşagı olmuş heriflerin ama böyle bir haksızlıklar silsilesine susmak çok zor geliyor insana.
En iyi bildiğimiz işi yapıp şampiyon olacağız. Ligin sonuna doğru sürekli açıklama yapmak da konsantrasyon bozucu oluyor. Daha geçen gün Erden Timur gayet iyi konuştu mesela. Onun üzerine bugünkü açıklamayı bile beklemiyordum ben.

En iyi bildiğimiz işi yapıp şampiyon olacağız. Ligin sonuna doğru sürekli açıklama yapmak da konsantrasyon bozucu oluyor. Daha geçen gün Erden Timur gayet iyi konuştu mesela. Onun üzerine bugünkü açıklamayı bile beklemiyordum ben.
Topçular ve hoca işine bakıp bu işlere hiç girmesin zaten de yönetim düzenli olarak bu hırsızlara hırsızlığını hatırlatsın yoksa gelip sana ahlak dersi satarlar

Tff baskanini degistiremiyorsan en buyuk degiliz demektir.

Siyasi ayağı demeyin hiç ortada siyasi ayakta kalmadi. Basbaya ali kocun kuklasi bunlar

Arkadaşlar size olacakları söyleyeyim seçim bitti iki takımdan biri bicilecek ve fb bin kollanmasina bakılırsa bicilecek taraf biz gibi duruyoruz.

Fenerbahçe maçında bizde aynısını yapalım. Nasıl olsa ceza yemiyoruz.
Zaten sonu öyle bitecek bu işin. Bizim maçta inecek seyirci dayak da yemez. Oyuncular da girer birbirne... Kimse de kimseye ceza falan veremez... Hal ortada. Sen benim kalecinencezayı yapıştır laf yüzünden ama kavga eden oyuncuya saldırıda bulunan oyuncuya görüntüler de mevcutken PFDK ya sevk etme. Bu nasıl bir koç luktur ki insan içine çıkabiliyorlar hala...

Zaten sonu öyle bitecek bu işin. Bizim maçta inecek seyirci dayak da yemez. Oyuncular da girer birbirne... Kimse de kimseye ceza falan veremez... Hal ortada. Sen benim kalecinencezayı yapıştır laf yüzünden ama kavga eden oyuncuya saldırıda bulunan oyuncuya görüntüler de mevcutken PFDK ya sevk etme. Bu nasıl bir koç luktur ki insan içine çıkabiliyorlar hala...
TFF iflas etmiş ölmüş ama gömeni yok.

Ali koca biraz onun dilinden konuşsun birileri herkes bunu istiyo. Cikip bütün yalanlarını yüzüne vursunlar bak Halukla Gökhan yapti benzerini yaparsan çok daha etkili olur. İkide aba altından sopa korkutmak lazım federasyonu anladıkları dil bu

Bugun bunlarin kongreden max supee kupaya cikmama karari cikar.

Bizimkiler seneye havuzda yokuz diyebilse keske. Bizim sayemizde havuzdan para kazaniyor febe ve yancilari. Bankalar birligi anlasmasindan da cikabiliyorsak bence goze alinabilecek bi risk.

Bakalim el mi yaman bey mi yaman. 1 bucuk milyon decoderi istedikleri yerlerine duhul edebilirler mesela.

Valla bende artık hiç kimsenin açıklama yapmasını istemiyorum.
3 kuruşluk zevkimiz vardı artık osuruktan nem kapar olduk.
Objektif bakmaya çalışıyorum olaya ve fb nin başınada bela olduğunu görüyorum bu iğrenç zengin çipinin.
Umarım bizim kulüp sisteminin bunlara nazaren ne kadar daha sağlıklı olduğunu anlıyoruzdur. Yanlış anlamayın süper demiyorum ama öbürlerinden daha spor kulübüne ve demokratik yönetime uygun.
fb yıllardır zengin fırlamalar elinde oyuncak haline geldi. Onların egosu bu kulübü bitirdi anlamamakta direniyorlar.

Taraftarı tahrik edip sonra sahada dövmek serbest ise her maç yapmak lazım bundan

sayfalarca günlerce yazılı metın paylas inan boş hic anlamı yok erdenın cıkıp canlı yayında 30 dk konuşması hepsine bedel
norvecte filan olacak işler bunlar
içerik dogru ama söylem şekli yanlıs elin şikeci kulübü blöfler yapıyor misal sende yapacaksın
bukadar basit.
Bu kadar basit falan değil. Geçen sene adam ligi bitirtmeyiz dedi diye 1.5 sene saldırdılar ne anlatıyorsun hocam. Her dediğiniz gibi olmuyor o işler. Lobimiz güçlü değil. Güçlü olmayan lobide kafana balyoz gibi indiriyorlar işte kararları açıklamaları vs.

Geri
Üst Alt