- 3 Haziran 2015
- 57.947
- 67.218
- 4.143
Acaba ligden biz mi cekilsek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acaba ligden biz mi cekilsek
Hocam birşeyi de beğen yayarın misliyle bize karsılık verir kongrelerınde
açıklama yazılı degil canlı canlı yapılır ,yazılanlar dogru ama böyle olmuyor maalesef.
Taraftarı sokağa dök. Gecenin bu yarısı git tff yi basnasil yikabilirsin mesela? bunlara ana avrat sövsen bile seni kaale almazlar
hala anlamadiniz mi bunu?
ali koc ne isterse o oluyor
cikip acik acik tüm delilleri bile koysan ortaya seni ciddiye almazlar
sonunda cezayi sen yersin sadece
Taraftarı sokağa dök. Gecenin bu yarısı git tff yi bas
Tv karşısında da açıklama yapıldı.Bu twitler boş işler. Tv karşisina cikmadigimiz surece bi anlami yok malesef
Onlar gibi devamli cikilmali. Yokaa istedikleri gibi at koşturmaya devam ederlerTv karşısında da açıklama yapıldı.
Devamlı çıkılmasına ben karşıyım. Ali Koç mesela tüm medyayı satın almasa soyadı Koç olmasa açıklamalarını artık yok sayarlardı. Tamamen verdiği reklamlar ve paralar sayesinde gündem oluyorlar. Mesela Saran gelirse ve benzer stratejiyi devam ettirirse göreceğiz bunu.Onlar gibi devamli cikilmali. Yokaa istedikleri gibi at koşturmaya devam ederler
Neyse biz sahada verecez cevabi herzamanki gibi
Bu sene o kadar iş mülakatına girdim hatta iş değiştirdim yepyeni ortam falan, şimdi de taşınma konularıyla uğraşacağım ama yemin ederim şu futbol ortamı kadar stres yaşamadım. Yeter yav bıktım usandım şu sokuk toksik futbol pislik çukurundan.şu sezon hayırlısıyla bitse de işimize baksak yaw
Kişisel sorunlarımız yermiyormuş gibi bir de bunlarla uğraşıp stres yapiyoruz
sayfalarca günlerce yazılı metın paylas inan boş hic anlamı yok erdenın cıkıp canlı yayında 30 dk konuşması hepsine bedelHocam birşeyi de beğen ya
O şımarık ve fütursuz heifi inine sokabilecek tek güç var o da anlamsız bir şekilde karışmıyor buna. Aynılarını bizim başkanlar yapsa şuan sürgündeydiSıkıldım bu işlerden. Şampiyon olalım da inlerine girsinler geri. Bir an önce Mayıs gelsin
En azından söyleyeceklerimiz içimizde kalıp dert olmasın. Dediğin gibi medya tff hepsi uşagı olmuş heriflerin ama böyle bir haksızlıklar silsilesine susmak çok zor geliyor insana.Ananızı sevsin Galatasaray bile yazsak bir şey olmaz. Medya herifin elinde oyuncak olmuş. İstediği yerde istediği şekilde konuşur ve daha çok konuşulur. Yarın da bizimle alakalı 5 saat konuşur ampır ampır. Bu saatten sonra sahaya çıkıp alayına koyacağız başka çaremiz yok.
Tamam kupayı direk fenere verelim hatta rams parktaki maçta verelim o zamansonra da baskani iceriye alsinlar ve üstüne puan silme cezasi yesin takim
yav senin oyuncun montaj görüntüden ceza yedi
gercekten bir suc islesen senin makatindan kan alir bunlar
bir daha seni barindirmazlar burada
fb ile kiyaslamayin kendinizi
hak hukuk onlara islemiyor
serefsizler her kurumun icine sizmis durumda