Galatasaray: "Şımarık ve fütursuz şahıs hukuku ayaklar altına aldı"

Açıklama yapsalar suc yapmasalar suc

Kardesim siz ne istiyorsunuz
aklı başında taraftar sırf fenere çatılsın diye yönetimden şiddetli laflar gelsin istemez.
aksine kendi işimize bakıp ligi almamız her şeyin üstünde. çünkü o zaman bunca sarfettikleri efor,yedirdikleri para, ağlak halleri mağdur rolleri yokolacak.

Ultraslan'ın bir Riva yürüyüşü organize etmesi çok şeyi değiştirir.
%100

Taraftar istiyorki yönetim "şereften yoksun adalet yaklaşımı" şiddetinde laflar yayınlasın. yani taraftar kendi içinin yağları erisin istiyor.

tam dediğin gibi yönetimin bulaşmadığı ama taraftarın seviyesini kaçırmadan yapacağı bir protesto daha net mesaj verecektir.

O hukuku ayağının altına alıyorsa, bizde kulüp olarak alayını ayağımızın altına alalım.Türkiyedir Galatasaray ...

TFF'nin şu açıklamasından sonra istifa ettirecek gücümüz yoksa boşa ligin kalanını oynamaya gerek yok adamlar açık açık mesaj veriyorlar.

TFF'nin şu açıklamasından sonra istifa ettirecek gücümüz yoksa boşa ligin kalanını oynamaya gerek yok adamlar açık açık mesaj veriyorlar.

Spor kulüplerinin gücü taraftardan gelir. Bizim taraftar sezon başından beri sürekli yönetim istifa derdinde yönetimin bu durumda nasıl güçlü olması bekleniyor bilmiyorum? Bir tarafta ne aparsa yapsın taraftarı tarafından haklı görülen ve taraftarının Tff'yi baskı yaptığı bir yapı diğer taraftarda her şeyde Tff'ye tepki göstermeyip yada çok kısa gösterip yönetim istifa yazmak için bekleyen ve yönetime sallayan bir yapı. Hangi yapının daha fazla baskı yapacağı aşikardır herhalde doğru yanlıştan bağımsız.

Spor kulüplerinin gücü taraftardan gelir. Bizim taraftar sezon başından beri sürekli yönetim istifa derdinde yönetimin bu durumda nasıl güçlü olması bekleniyor bilmiyorum? Bir tarafta ne aparsa yapsın taraftarı tarafından haklı görülen ve taraftarının Tff'yi baskı yaptığı bir yapı diğer taraftarda her şeyde Tff'ye tepki göstermeyip yada çok kısa gösterip yönetim istifa yazmak için bekleyen ve yönetime sallayan bir yapı. Hangi yapının daha fazla baskı yapacağı aşikardır herhalde doğru yanlıştan bağımsız.
İstifa diyenlere hiçbir şey diyemiyorum çünkü insanların asıl tepkisi bu olaylara tam olarak masada bu kadar güçsüz ve aciz olunmasa masaya yumruğunu vurduğunda yıkan bir yönetim olsa zaten insanlar sonuna kadar arkasında gider piyasayı bu yalı çocuğu ve çapsız büyükekşi'ye bırakınca insanların sabrı kalmıyor.

Adamlar açık açık tehdit ediyor göstererek yapılan ortamda bile gücümüzün olmadığını gösteriyor.

İstifa diyenlere hiçbir şey diyemiyorum çünkü insanların asıl tepkisi bu olaylara tam olarak masada bu kadar güçsüz ve aciz olunmasa masaya yumruğunu vurduğunda yıkan bir yönetim olsa zaten insanlar sonuna kadar arkasında gider piyasayı bu yalı çocuğu ve çapsız büyükekşi'ye bırakınca insanların sabrı kalmıyor.
Her şeyde sürekli bunu dersen yönetimde güçsüz olur işte. Sadece bu olay için değil ki transfer için bile yapıldı bu Vecino için yapıldı taraftar kendi yönetimini kendi güçsüzleştiriyor sonrada neden güçsüzsünüz diyor?

bu camia yönetimini hocasını eleştirebildiği için en büyük oldu

kayıtsız şartsız koyun gibi başkan/hoca yalakalığı yaparak değil

Adamlar açık açık tehdit ediyor göstererek yapılan ortamda bile gücümüzün olmadığını gösteriyor.
Hatta daha basit bir örnekle açıklama da mümkün. Ülkemizde cemaat, şeyh şeyleri neden bu kadar güçlü? Çünkü sorgulamayan, her denileni yapan, her denilene inanan koyun gibi müritleri var. Böyle baktığında aslında daha rahat anlaşılıyor bu yüzden onlar masada güçlü oluyor ama berbat yönetiliyor bizim kulüp ise masada güçsüz lakin görece iyi yönetiliyor iyi yönetemeyene cezası hemen kesiliyor.

bu camia yönetimini hocasını eleştirebildiği için en büyük oldu

kayıtsız şartsız koyun gibi başkan/hoca yalakalığı yaparak değil
Katılıyorum. Bu yüzden onlar masada daha güçlü olurken yönetiliş olarak berbatlar biz ise masada güçsüz olsak bile yönetiliş şekli olarak daha iyiyiz zira kötü olanlara da hemen ceza kesiliyor.

Her şeyde sürekli bunu dersen yönetimde güçsüz olur işte. Sadece bu olay için değil ki transfer için bile yapıldı bu Vecino için yapıldı taraftar kendi yönetimini kendi güçsüzleştiriyor sonrada neden güçsüzsünüz diyor?
Neye göre güçlüyüz mesela yönetimin elinde nasıl bir güç var şimdiye kadar göremedim çünkü sahada doğranıyoruz, rakipler kollanıyor, transferde sağ bek aldılar halen yok sol beki alana kadarda puan farkı açılabilirdi bir tek Erden Timur var onun hariç 1 tane olumlu iş yok.

Medya desen rakiplerin elinde TFF desen rakiplerin elinde adamlar bize açık açık laf sokacak cesareti bulabiliyor Okan hoca olmasa ne geçen sene ne de bu sene bu noktada olamazdık hakemlere rağmen takımda hocada şampiyon yaptı bu senede lider götürüyoruz bu da yönetime yazmaz direk hocaya yazar.

Neye göre güçlüyüz mesela yönetimin yaptığı nasıl bir güç var sahada doğranıyoruz, rakipler kollanıyor, transferde sağ bek aldılar halen yok sol beki alana kadarda puan farkı açılabilirdi bir tek Erden Timur hariç 1 tane olumlu iş yok.

Sahada alınan sonuçlar Okan hocaya yazar.
Söz verdikleri Ada, Mecidiyeköy, Kemerburgaz, Florya'nın satın alınmasını yaptılar ve yapıyorlar. Transferleri eleştirip sadece Erden Timur var demekte yanlış o zaman Erden Timur'u da eleştirmek lazım. Masada güçlüyüz diye bir şey de demedim. Sadece bu şekilde olursa masada güçsüz olması gayet normal dedim. Bunu kendimce örnekle gayet net anlattığımı da düşünüyorum. BB'den çıkma sözleri kaldı onu da yaparlarsa bu sezon şampiyonluğa bakmaksızın benim nazarımda başarılı yönetimlerden olacaklar BB sözlerini tutmazlarsa kendilerine de gerek yok bunu her zaman diyorum zaten.

Söz verdikleri Ada, Mecidiyeköy, Kemerburgaz, Florya'nın satın alınmasını yaptılar ve yapıyorlar. Transferleri eleştirip sadece Erden Timur var demekte yanlış o zaman Erden Timur'u da eleştirmek lazım. Masada güçlüyüz diye bir şey de demedim. Sadece bu şekilde olursa masada güçsüz olması gayet normal dedim. Bunu kendimce örnekle gayet net anlattığımı da düşünüyorum. BB'den çıkma sözleri kaldı onu da yaparlarsa bu sezon şampiyonluğa bakmaksızın benim nazarımda başarılı yönetimlerden olacaklar BB sözlerini tutmazlarsa kendilerine de gerek yok bunu her zaman diyorum zaten.
Florya'da ki arsanın tapusunu Mecidiyeköy'de ki rezidansları satarak aldılar Kemerburgaz'a sözde bu sene başında geçiyorduk ve halen geçemedik Bankalar Birliği anlaşması şu an hala duruyor çıkıldığını göremiyorum demek ki o konularda da soru işaretleri var ki bir iş olmadan başarılı olmuş denilemez.

Adaletin anlamını bilmeyen atanmış futbol çetesi tarafından yapılan açıklama.
Çok komik değil mi ya götünden olay uydurup bir futbolcuya 1 maç diğerine 2 maç ceza veriyorsun. Adam öldürmeye çalışan cani şerefsizleri tedbirli olarak bile sevk edemiyorsun.
At kafalıların anladığı adalet bu

Florya'da ki arsanın tapusunu Mecidiyeköy'de ki rezidansları satarak aldılar Kemerburgaz'a sözde bu sene başında geçiyorduk ve halen geçemedik Bankalar Birliği anlaşması şu an hala duruyor çıkıldığını göremiyorum demek ki o konularda da soru işaretleri var ki bir iş olmadan başarılı olmuş denilemez.
Dedikleri gibi aldılar işte zaten böyle yapacağız dediler. Evet Kemerburgaz'a devre arası geçmekti ilk anlattıklarında plan ama büyük bir deprem yaşadı ülke herkes oraya yardıma iş aletleri falan oraya gitti. Şu anda geldiğimiz noktada Kemerburgaz geçilecek bölümü bitme aşamasına geldi. Bb anlaşması içinde Mayıs ayı işaret edilmişti zaten onu da bekliyoruz işte. Florya'nın arsasını bedava alacağız dediler de ben mi yanlış biliyorum? Yoksa dedikleri gibi aldıkları için mi sorun oldu?

Dedikleri gibi aldılar işte zaten böyle yapacağız dediler. Evet Kemerburgaz'a devre arası geçmekti ilk anlattıklarında plan ama büyük bir deprem yaşadı ülke herkes oraya yardıma iş aletleri falan oraya gitti. Şu anda geldiğimiz noktada Kemerburgaz geçilecek bölümü bitme aşamasına geldi. Bb anlaşması içinde Mayıs ayı işaret edilmişti zaten onu da bekliyoruz işte.
Geçen sene Erden Timur'un 2 kez Alanyaspor ve Adana Demirspor maçlarından sonra sert çıkışı olmasa ne şampiyon olabilirdik ne de yaptırırlardı.

Bu senede aynı ilerliyor hakemler her maç aleyhimize çalışıp rakiplerin lehine çalışıyor geçen seneki gibi sert bir çıkış olmazsa zor diyorum umarım ben yanılırım.

Takıma ve hocaya güvenim tam ama bu operasyon çocuklarına tam değil en ufak bir olayı bekliyorlar.

Geçen sene Erden Timur'un 2 kez Alanyaspor ve Adana Demirspor maçlarından sonra sert çıkışı olmasa geçen sene ne şampiyon olabilirdik ne de yaptırırlardı.

Bu senede aynı ilerliyor hakemler her maç aleyhimize çalışıp rakiplerin lehine çalışıyor geçen seneki gibi sert bir çıkış olmazsa zor diyorum umarım ben yanılırım.
Geçen sene takım kafalarına vur vura şampiyon oldu. Şampiyonluğu sadece bir açıklamaya bağlamak takıma, TD'ye ve takımın içerideki ortamını da yöneten Erden Timur'a da yapılan bir haksızlık olur.

Geçen sene takım kafalarına vur vura şampiyon oldu. Şampiyonluğu sadece bir açıklamaya bağlamak takıma, TD'ye ve takımın içerideki ortamını da yöneten Erden Timur'a da yapılan bir haksızlık olur.
O açıklamalara kadar ki hakem performansları ve sonrasındaki hakem performanslarına detaylıca bakarsan görebilirsin. Her maç 2-3 tane kritik aleyhimize hata yaparken rakibe kırmızılar çıkmazken hatta bizim takıma haksız kartlar çıkarken tam tersi o açıklamalardan sonra ortalık durulmaya başladı.

Geri
Üst Alt