Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.839
- 94.901
- 4.978
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aralık mevzusu norveç liginin takvimi yüzünden galiba. romanın ilgisi de konferans maçları yüzünden 2 maçta 3 gol attı romayaBu transfer haberi için kafamda bazı şeyler oturmuyor.Sözleşmesi ocakta bitiyor Roma istiyor vs vs
Evet evet onları anlıyorum ama şunu anlamıyorum,roma gerçekten istese 2 milyon euro çerez parası neden almadılar?aralık mevzusu norveç liginin takvimi yüzünden galiba. romanın ilgisi de konferans maçları yüzünden 2 maçta 3 gol attı romaya
DÖ istifa! Git nöbete yaz lan, yeni nöbete geçelim.napoli devreye girebilirmiş! aloo
Yeni nöbete daha çok var yav sami sabah akşam yazsa bile bir kaç gün sürerDÖ istifa! Git nöbete yaz lan, yeni nöbete geçelim.
Bodo-Roma arasında bir sıkıntı var galiba. İtalya kaynaklarında bodonun romanın tavrından rahatsız oldugunu falan yazmışlardı. Başka kaynaklarda da romadan 5m istedikleri yazılıyorduEvet evet onları anlıyorum ama şunu anlamıyorum,roma gerçekten istese 2 milyon euro çerez parası neden almadılar?
tek kişi mi senceYeni nöbete daha çok var yav sami sabah akşam yazsa bile bir kaç gün sürer
Her şekilde söyledim zatentek kişi mi sence![]()
1 transfere bakar fake herifHer şekilde söyledim zaten500 de yenisi açılıyor daha 330 sayfa.
Fake olsam şimdiye çoktan mıhı yemiştim emrah1 transfere bakar fake herif
düzeni kurmuşsunFake olsam şimdiye çoktan mıhı yemiştim emrah![]()