Galatasaray, Son 7 Yıldır Avrupa'da Yokları Oynuyor!

En son Şampiyonlar Ligi'nde deplasman galibiyetimizi Schalke'ye karşı almışız. Arada Nefçi Bakü gibi takımlar olmasa hiç maç kazanamayacağız.

Ben Rangers'a elenir mi ? Dedikten sonra saniyesinde GSC'den banlayanlar gibi bir taraftar topluluğumuz olduğu müddetçe PSV'den 5 yememiz başarıdır. Adamlara Rangers'a elendik diyorum güçlü takımdı diyorlar. Östersund'a elendik diyorum güçlü takımdı diyorlar. Cl'de en kolay gruptan çıkamadık Uefa'ya gittik Benfica bizi eledi diyorum güçlü takımdı diyorlar. Onlar güçlü değil biz çağın gerisindeyiz. Bundan böyle 10 yıl boyunca bu takımın avrupa maçlarını izlemem ne zaman bu kepazelik son bulur anca o vakit izlerim onunda zaten en az 10 yılı var. 30 yaşında topçular almaya devam edelim çok iyi böyle.

rakiplere malzeme veriyoruz reziliz avrupada kaç yıldır

Eleştirince de düşman ilan ediliyoruz. Salak sacma transfer politikaları, evlatcilik usulü forma dağıtımı, antrenmanlarda tenis futbolu taktiği ile yine iyi idare edip yaşıyoruz. 2011-2012 sezonundan sonra tam anlamıyla iyi top oynadığımız maç sayısı 10 u geçmez o kadar netim. Özellikle son 2 senedir berbat bir futbol anlayışımız var kim ne yaptığını bilmeden oynuyor. Dar alanda 5-6 pas yapıp ceza sahasına en son ne zaman girdiğimizi hatırlayan var mi?

Kuruluş amacı Türk olmayan takimlari yenmek olan bir kulüp için rezil bir tablo. Sorumluları derhal istifa etmeli.

Psv nin ikinci golü gibi bir gol en son ne zaman attık veya atabilir miyiz mesela

geçen seen bjk maçında arda atttı 3. gol olarak. şok pres, ceza sahasına kalabalık giriş ve boş kaleye gol. yüzyıllardır atamadığımız türden organize gol için 3. golleri daha iyi bi örnek. zaten maçta psv'nin çaba harcayıp attığı tek gol de oydu.

Valla geçenlerde forumda biri bu kurlar varken oyuncu falan almak kolay değil tarzında bir şey yazmıştı. Çok güzel bir noktaya parmak basmıştı. Avrupa'da başarı sezonlar geçirdiğimiz 2011-2015 yıllarında kadroda Melo, Drogba, Eboue, Sneijder gibi dünya yıldızları vardı. Selçuk, Burak gibi yerli yıldızlar vardı. Kur 2-3 liraydı. Şimdi bu kalitede bir kadro kurmak hayal. Her açıdan düşünüp öyle eleştirmek gerekir.

Valla geçenlerde forumda biri bu kurlar varken oyuncu falan almak kolay değil tarzında bir şey yazmıştı. Çok güzel bir noktaya parmak basmıştı. Avrupa'da başarı sezonlar geçirdiğimiz 2011-2015 yıllarında kadroda Melo, Drogba, Eboue, Sneijder gibi dünya yıldızları vardı. Selçuk, Burak gibi yerli yıldızlar vardı. Kur 2-3 liraydı. Şimdi bu kalitede bir kadro kurmak hayal. Her açıdan düşünüp öyle eleştirmek gerekir.
BA9F0B1A-089D-4F93-953C-9B9F155ACEA1.jpeg

kur
Oyuncu
Para
Hepsi hikaye

arkadaş melo bu arada

Hala çözümü transferde arayan zat-ı muhteremlere çok şey anlatan bir haber. Bu takıma lazım olan ilk transfer TEKNİK DİREKTÖR transferidir.

PSV yi PSG zanneden bir takım var ortada.

Hala çözümü transferde arayan zat-ı muhteremlere çok şey anlatan bir haber. Bu takıma lazım olan ilk transfer TEKNİK DİREKTÖR transferidir.

Evet başımızda çağdaş teknik adam olsa bu kadro uçacak öylemi.

senelerdir çapsız yöneticileri ve teknik adamları savunan zihniyetir bunun sorumlusu.

her transfer dönemi her türlü rezilliği yaşatan ama dönem sonu her gelen oyuncuyu ve çapsız başkan ve yöneticileri koruma altına alan adamlardır bunun sorumlusu.

Aytaç,ömer,alparslan,emre,jimy,muğdat,emrah başsan,salih dursun ve daha niceleri transfer edilirken burada polayana modunda gezip bunları savunan çok büyük kesimdir bu başarısızlığın sorumlusu.
bakın geçmişe son 10 senede yapılan transferlere ve kadrolara ne kadar rezalet transfer dönemleri geçirdiğimizi görün.Bu sorunlar falan hep geçmişde yapılan hataların sonuçları her sene karşımıza çıkıyor. Ama akıllanmıyoruz. Her sene aynı hataları yapmaya devam ediyoruz.

Hala sadece teknik adamda arayın siz suçu.

Evet başımızda çağdaş teknik adam olsa bu kadro uçacak öylemi.

senelerdir çapsız yöneticileri ve teknik adamları savunan zihniyetir bunun sorumlusu.

her transfer dönemi her türlü rezilliği yaşatan ama dönem sonu her gelen oyuncuyu ve çapsız başkan ve yöneticileri koruma altına alan adamlardır bunun sorumlusu.

Aytaç,ömer,alparslan,emre,jimy,muğdat,emrah başsan,salih dursun ve daha niceleri transfer edilirken burada polayana modunda gezip bunları savunan çok büyük kesimdir bu başarısızlığın sorumlusu.
bakın geçmişe son 10 senede yapılan transferlere ve kadrolara ne kadar rezalet transfer dönemleri geçirdiğimizi görün.Bu sorunlar falan hep geçmişde yapılan hataların sonuçları her sene karşımıza çıkıyor. Ama akıllanmıyoruz. Her sene aynı hataları yapmaya devam ediyoruz.

Hala sadece teknik adamda arayın siz suçu.
Doğru evlatciligi taraftar oynuyor zaten, Ardaya da, Ömer'e de o paraları taraftar verdiriyor zaten ( Emre Akbabaya bir şey demiyorum bak). Terim'in hiç suçu yok 4 senedir suç bizde, baskanlarda, hatta polyannada...

Doğru evlatciligi taraftar oynuyor zaten, Ardaya da, Ömer'e de o paraları taraftar verdiriyor zaten ( Emre Akbabaya bir şey demiyorum bak). Terim'in hiç suçu yok 4 senedir suç bizde, baskanlarda, hatta polyannada...
Yahu sen benim daha ne dediğimi anlamamışsın.
Fatih terimimi savunuyorum ben.
Ben ne anlatıyorum sen ne anlatıyorsun.

ömer için git sözleşme yenilendiğinde yorumlara bak büyük çoğunluk olumlu düşünüyor.Yok iyi yedek cart curt.Emre akbaba alındığında şimdi küfredenler o zaman bu transferi savunuyordu.

Arkadaş fatih terimde taraftarlarda yöneticilerde birbirlerinden farksız.

İyi oku.Benim bahsettiğim taraftar her transfer dönemi veya rezil geçirilen zamanda teknik adam, başkan ve yönetici savunuculuğu yapan taraftar.Her alınan yetersiz oyuncuya süper topçu muamelesi yapan taraftar.

Geri
Üst Alt