- 23 Aralık 2008
- 59.889
- 57.377
- 4.858
utancimdan o foruma senelerdir uğramiyorum.Gheorghe Hagi olan forumun adını Ömer Bayram olarak revize edebiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
utancimdan o foruma senelerdir uğramiyorum.Gheorghe Hagi olan forumun adını Ömer Bayram olarak revize edebiliriz.
Psv nin ikinci golü gibi bir gol en son ne zaman attık veya atabilir miyiz mesela
Valla geçenlerde forumda biri bu kurlar varken oyuncu falan almak kolay değil tarzında bir şey yazmıştı. Çok güzel bir noktaya parmak basmıştı. Avrupa'da başarı sezonlar geçirdiğimiz 2011-2015 yıllarında kadroda Melo, Drogba, Eboue, Sneijder gibi dünya yıldızları vardı. Selçuk, Burak gibi yerli yıldızlar vardı. Kur 2-3 liraydı. Şimdi bu kalitede bir kadro kurmak hayal. Her açıdan düşünüp öyle eleştirmek gerekir.
Bilmiyorum ama bana mantıklı geldi. Eskiden 3 milyon Euro maaşın bizdeki karşılığı 6-7 milyon TL idi. Şimdi 30 milyon TL. Ben tek sebep bu demiyorum tabi ama önemli etkenlerden biri bu. Haksız sayılmaz bunu diyen kişi.
Hala çözümü transferde arayan zat-ı muhteremlere çok şey anlatan bir haber. Bu takıma lazım olan ilk transfer TEKNİK DİREKTÖR transferidir.
Doğru evlatciligi taraftar oynuyor zaten, Ardaya da, Ömer'e de o paraları taraftar verdiriyor zaten ( Emre Akbabaya bir şey demiyorum bak). Terim'in hiç suçu yok 4 senedir suç bizde, baskanlarda, hatta polyannada...Evet başımızda çağdaş teknik adam olsa bu kadro uçacak öylemi.
senelerdir çapsız yöneticileri ve teknik adamları savunan zihniyetir bunun sorumlusu.
her transfer dönemi her türlü rezilliği yaşatan ama dönem sonu her gelen oyuncuyu ve çapsız başkan ve yöneticileri koruma altına alan adamlardır bunun sorumlusu.
Aytaç,ömer,alparslan,emre,jimy,muğdat,emrah başsan,salih dursun ve daha niceleri transfer edilirken burada polayana modunda gezip bunları savunan çok büyük kesimdir bu başarısızlığın sorumlusu.
bakın geçmişe son 10 senede yapılan transferlere ve kadrolara ne kadar rezalet transfer dönemleri geçirdiğimizi görün.Bu sorunlar falan hep geçmişde yapılan hataların sonuçları her sene karşımıza çıkıyor. Ama akıllanmıyoruz. Her sene aynı hataları yapmaya devam ediyoruz.
Hala sadece teknik adamda arayın siz suçu.
Yahu sen benim daha ne dediğimi anlamamışsın.Doğru evlatciligi taraftar oynuyor zaten, Ardaya da, Ömer'e de o paraları taraftar verdiriyor zaten ( Emre Akbabaya bir şey demiyorum bak). Terim'in hiç suçu yok 4 senedir suç bizde, baskanlarda, hatta polyannada...