Galatasaray Song İçin Masada

Gelir inşallah haber doğruysa.

Nokta transferi olur kesinlikle.

Forvet ve yerli sol bek aldınmı gerisi hocaya kalmış dedirte bilirsin yönetim olarak.

Veysel-Semih-Balta-Telles savunma dörtlüsü

Melo-Song-Selçuk(?) orta sahası

Olcan-Burak-Sneijder üçlüsü

Saçma demişsin tam tersine bizim kurtuluşumuz olan 3'lü orta sahaya dönmek demek bu...

Bu sistemde başarı gelir mi bilemiyorum açıkçası. Tüm yaz hazırlık kampını boşa harcamış da oluruz, Prandelli bu sisteme döner mi o da meçhul.

Ayrıca yine Burak'a mahkum kalacağız. Bruma çürüyecek. Sneijder geçen sene biraz verim vermiş olsa da asıl mevkisi bu değil. Bu sistemde bekler de çok önemli ayrıca, Telles ve Veysel'le oynanabilir mi 4-3-3 hiç emin değilim ya..

Bize adam akıllı bir stoper lazım . Ön liberodan bozma birisi değil . Yabancı hakkımızı sağ bek , orta saha veya forvete kullanılması düşüncesindeyim .

Şu an gayet iyi bir defansif hattımız var (bekler dışında) . Çok gereksiz ve saçma olur Song transferi .

Song ön libero hocam, ne stoperi ?? Hoca ortasahanın halini gördü ve haklı olarak dinamik bir ortasaha istiyor.

Bu sistemde başarı gelir mi bilemiyorum açıkçası. Tüm yaz hazırlık kampını boşa harcamış da oluruz, Prandelli bu sisteme döner mi o da meçhul.

Ayrıca yine Burak'a mahkum kalacağız. Bruma çürüyecek. Sneijder geçen sene biraz verim vermiş olsa da asıl mevkisi bu değil. Bu sistemde bekler de çok önemli ayrıca, Telles ve Veysel'le oynanabilir mi 4-3-3 hiç emin değilim ya..

Prandelli "transfer gelirse sistem değişebilir" dedi.Yaz kampını boşa harcadık 4-2-3-1 ile.Ne o kanatlar var ne orta saha onu oynayabilecek...

Sneijder orada gayet iyi iş yapıyor,Mancini çekti sezon boyu 17 gol attı,Van Gaal de dünya kupasında Mancini'nin oynattığı gibi oynattı Sneijder'i...

Telles'i mecburiyetten yazdım,stopere Hakan'ı yazdığım için.

Bu sistemle başarı gelir mi bilmem ama 4-2-3-1 den iyi olduğu kesin,başka çaremiz yok...

Kimi alıyolarsa alsınlar orta sahaya Selçuk kadar kötü oynamayacağı için herkes gelebilir.

Prandelli "transfer gelirse sistem değişebilir" dedi.Yaz kampını boşa harcadık 4-2-3-1 ile.Ne o kanatlar var ne orta saha onu oynayabilecek...

Sneijder orada gayet iyi iş yapıyor,Mancini çekti sezon boyu 17 gol attı,Van Gaal de dünya kupasında Mancini'nin oynattığı gibi oynattı Sneijder'i...

Telles'i mecburiyetten yazdım,stopere Hakan'ı yazdığım için.

Bu sistemle başarı gelir mi bilmem ama 4-2-3-1 den iyi olduğu kesin,başka çaremiz yok...

Takımın şu anki hali berbat, her şey denenebilir tabi ama 4-3-3'te beklerin çok katkı vermesi lazım hücuma. Aksi takdirde kapanan takımlara çok zor gol pozisyonuna gireriz. Mevcut beklerimiz bunu yapabilir gibi gelmiyor bana..

Takımın şu anki hali berbat, her şey denenebilir tabi ama 4-3-3'te beklerin çok katkı vermesi lazım hücuma. Aksi takdirde kapanan takımlara çok zor gol pozisyonuna gireriz. Mevcut beklerimiz bunu yapabilir gibi gelmiyor bana..

Telles o işi yapar,Veysel de idare eder...

Song geldi varsayalım, orta sahayı Furkan-Melo-Song olarak kursak rakipten dönen her topu alacakları için sıkıntı olmaz bekler.

Ligi her türlü götürürüz,zaten 5+3 ile Avrupa'da umudum yok benim...

Song stoperde bir çok macda başarıyla görev almışdır.

Bizdeki stoperlerden hepsinden daha iyi hemde.

Tam aranan kan bence. Oyun kurmada zorluk çekmeyiz arkadan.

Bam küt gereksiz çekilde topu auta atmayız veya ileriye.

Melo salatlandığında koy onun yerine. Defansada yedek chedjouyu koy.

____Song -- Melo

______Sneijder

Orta sahası üst düzey CL kalitesi olur

Bide forvet aldık mı..olumlu bakarım sezona

Telles o işi yapar,Veysel de idare eder...

Song geldi varsayalım, orta sahayı Furkan-Melo-Song olarak kursak rakipten dönen her topu alacakları için sıkıntı olmaz bekler.

Ligi her türlü götürürüz,zaten 5+3 ile Avrupa'da umudum yok benim...

Umarım senin dediğin gibi olur, benim genel anlamda ümidim çok az bu sene taktik ne olursa olsun..

Söz song gelsin 3 saat song videolarını izleyecem yeterki gelsin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Boyle bir kadro CL'da cok is yapabilir

-----------Muslera----------

-Veysel--Semih--Ched--Telles--

---------Melo---Song------

--Olcan--Sneijder---Bruma---

-----------Doumbia-------

Yalniz ligte ne yapariz bilmiyorum.

-------------------Muslera---------------------

Veysel------Semih------Zan------Balta

---------------Melo-----Song--------------

Olcan------------Sneijder---------Yasin

--------------------Yabancı------------------

Fernando Muslera

Veysel Sari - Semih Kaya - Serdar Tasci - Tarik Camdal

Felipe Melo - Alex Song

Olcan Adin - Wesley Sneijder - Burak Yilmaz

Seydou Doembia

Melo - Song ikilisi tas gibi olur Sneijder in de performansi artar

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Melo - Song ikilisi tas gibi olur Sneijder in de performansi artar

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aynen öyle renkdaş. Melo - Song - Sneijder üçlüsü avrupa'nın en iyi orta sahalarından biri olur. Avrupa'da yabancı sınırı da olmadığı için CL'de taş gibi takım oluruz. TSL de ne olur bilemem :crushed:

Geri
Üst Alt