Cengiz Usta
Kırmızı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 2.350
- 2.815
- 1.148
yok yav bu kulübün sözcüsü fatih terim olmalı çat çat çat konuşacak birtek onda geri vites yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Despot tipleri mi seviyorsun.Bu konuşan iyi başladi. Hadi bakalim
Fazla gereksiz konusmadan cat cat kpnusan ve acik acik isim veren konusmacilari tercih ediyorumDespot tipleri mi seviyorsun.
he ne isimler veriyor inanılmaz söylenmeyini söylüyor sanırım akplisinFazla gereksiz konusmadan cat cat kpnusan ve acik acik isim veren konusmacilari tercih ediyorum
konusan sensin, beni niye mentionliyorsun xd
Birader iyi bssladi dedim. Devami kötü geldi. Zeka geriligimi var sendehe ne isimler veriyor inanılmaz söylenmeyini söylüyor sanırım akplisin
Foruma yazmak kolay tabi. Adamlar devleti koyuyor karşına. Hiç bir şey yapamaz-konuşamaz Elmas. Beklenti içinde olmamak gerekiyor.Fazla gereksiz konusmadan cat cat kpnusan ve acik acik isim veren konusmacilari tercih ediyorum
bilmem kontrol etmedimBirader iyi bssladi dedim. Devami kötü geldi. Zeka geriligimi var sende
bu adam herkesle savas icinde su an.birisi hayri kozak'ı tff ile savaş içinde olduğumuza inandırmış
çekimser oy başkan bunu begenmedi30 milyon taraftar tek sözüne bakıyor her türlü aksiyona hazırız ama laf yok boş icraat desene sandıkta görüşürüz ne nihat kalır ne bişey
duramıyorum ulan cıkardım vurdum masayaçekimser oy başkan bunu begenmedi
tff ile savaşıp gsnin akıbetini tehlikeye sokmayın diyo sabahtandırbu adam herkesle savas icinde su an.
tff ile , bize karsi friendly fire da. napiyo olm bu xd
@Hayrettin Kolukisaogluhayri Kozak: "Hakem hataları hep olur. Hep oluyor da zaten. Hakem satın alındığını biliyorum. Bugün haksızlığıa uğradık. Olabilir. Ama o derece değil bence."
ne diyo bu ya