Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Aralık Ayı Olağan Toplantısı | GSTV

Biz bu kongreden bir günde nefret etmedik.Bir ara unutmuştum hatırlattınız yine

Alışmışsınız ezber savunmalara. Takımın Avrupa'daki oyunu iyi değil ,faydalı/doğru oyun.ikisini birbirine harmanlayıp illüzyon yaratmaya çalışmayın.
İyi olmayan oyunla Marislya'yı 4-2 yenemezsin yada Lokomotifi deplasmanda yenemezsin. Avrupa da senin bahsettiğin doğru oyunu sadece 2 maçta Lazio- Marsilya deplasmanlarında yaptık onun dışında 4 maçta da gayet iyi oyun vardı maçları bile izlememişsin herhalde. İyi oyun olmasa ligte istatistiklerde üst sıralarda da olmayız. Benim dediğimin bir kanıtı var o yüzden ezber olmuyor. Eğer 5 haftada puanlarımızı çalınmasaydı şu anda ligtede 2. sırada olacaktık.

Susar mısın artık be transfer asla yapmamalıymışız.Sen oynarsın kalede, fosil

Konuşsun. Benim de tek işim ekonomi olsa, futbol endüstrisini bilmesem böyle konuşurdum. Ama olayın ne olduğunu bilen adam kulübü yönetiyor. Tabii ki transfer olacak.

İyi olmayan oyunla Marislya'yı 4-2 yenemezsin yada Lokomotifi deplasmanda yenemezsin. Avrupa da senin bahsettiğin doğru oyunu sadece 2 maçta Lazio- Marsilya deplasmanlarında yaptık onun dışında 4 maçta da gayet iyi oyun vardı maçları bile izlememişsin herhalde. İyi oyun olmasa ligte istatistiklerde üst sıralarda da olmayız. Benim dediğimin bir kanıtı var o yüzden ezber olmuyor. Eğer 5 haftada puanlarımızı çalınmasaydı şu anda ligtede 2. sırada olacaktık.
Peki siz haklısınız.Bu kafa devam.Bütün maçları izledim bu arada. Bir tek 4-2 marsilya maçı güzel futbol.Lokomotic deplasman doğru oyun,iç saha yanlış oyun olarak nitelendiriyorum. Ben diyorum ki bu kafa ile takımın ahvalini görmezden gelirsek takıma yarar değil zarar olacak.Kendi içindeki eksikleri gidermeden ele yaptığın her saldırı boş karşılanır. Neyse hepimiz Galatasaray için kendinizce fikrimizi yazıyoruz.iyi forumlar.

Transfer yapmazsak , seneye Romanya 2. liginden adam alırız anca.

Müthiş fikirler dönüyor.

Dedeler, puanlarımız GASP ediliyor siz nasıl insanlarsınız ya birazcık bile isyan etmediniz hatta sıkıntı yok dediniz.Sırf lise mezunu olduğunuz için burda olmanıza katlanamıyorum.
Kulübü zengin bir iş adamı alsın da kurtulalım

Neden bu denli hakaret sizin gibi düşünmeyenlere. Orangutanlık,manyaklık... Üstüme alınarak benim oğlumun adı Fatih! Biz Terim düşmanı değiliz. Gerçeklerden hakaretler ederek kaçadurun.
Ben hakaretin sana değil orangutanlara yapıldığı tespitini yaptım sadece. Top oynanmiyür diyerek temelsiz , istatistiklerin getirdiği realiteden uzak yorumlar yapıp nasıl tepkiler almayı bekliyordun ? Gerçekler gol beklentisi istatistiğinde ve EL başarımızda. Sen de bu forumun kadrolu FT düşmanlarından birisin.

Divan Kurulu Üyesi Taner Aşkın: "Hocamız sürekli ceza alıyor. 10 maç ceza aldı. Bu nasıl iştir? Sürekli hakemler, başkaları suçlanıyor. Fatih Terim şu ana kadar yanına kimi yetiştirdi. Hiç kimse yok. Gidip Niğdespor'u alıyoruz. Bırakın bu işleri."

Divan Kurulu Üyesi Taner Aşkın: "Hocamız sürekli ceza alıyor. 10 maç ceza aldı. Bu nasıl iştir? Sürekli hakemler, başkaları suçlanıyor. Fatih Terim şu ana kadar yanına kimi yetiştirdi. Hiç kimse yok. Gidip Niğdespor'u alıyoruz. Bırakın bu işleri."

Ne demek aga bu

Niğde ne alaka

Bu işlerle uğraşmayın demiş, Niğde mevzusunun neresine takılmış bir anlatsın ya

Sonra da aynı hareketleri yapan diğer hocalara niye ceza verilmediğini anlatsın

Kötü futbol oynuyoruz dersin biter, geri kalan her noktada haksızlığa uğruyoruz ALENEN.

Geri
Üst Alt