- 18 Mayıs 2011
- 49.933
- 52.932
- 4.398
bu ne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi olmayan oyunla Marislya'yı 4-2 yenemezsin yada Lokomotifi deplasmanda yenemezsin. Avrupa da senin bahsettiğin doğru oyunu sadece 2 maçta Lazio- Marsilya deplasmanlarında yaptık onun dışında 4 maçta da gayet iyi oyun vardı maçları bile izlememişsin herhalde. İyi oyun olmasa ligte istatistiklerde üst sıralarda da olmayız. Benim dediğimin bir kanıtı var o yüzden ezber olmuyor. Eğer 5 haftada puanlarımızı çalınmasaydı şu anda ligtede 2. sırada olacaktık.Alışmışsınız ezber savunmalara. Takımın Avrupa'daki oyunu iyi değil ,faydalı/doğru oyun.ikisini birbirine harmanlayıp illüzyon yaratmaya çalışmayın.
Peki siz haklısınız.Bu kafa devam.Bütün maçları izledim bu arada. Bir tek 4-2 marsilya maçı güzel futbol.Lokomotic deplasman doğru oyun,iç saha yanlış oyun olarak nitelendiriyorum. Ben diyorum ki bu kafa ile takımın ahvalini görmezden gelirsek takıma yarar değil zarar olacak.Kendi içindeki eksikleri gidermeden ele yaptığın her saldırı boş karşılanır. Neyse hepimiz Galatasaray için kendinizce fikrimizi yazıyoruz.iyi forumlar.İyi olmayan oyunla Marislya'yı 4-2 yenemezsin yada Lokomotifi deplasmanda yenemezsin. Avrupa da senin bahsettiğin doğru oyunu sadece 2 maçta Lazio- Marsilya deplasmanlarında yaptık onun dışında 4 maçta da gayet iyi oyun vardı maçları bile izlememişsin herhalde. İyi oyun olmasa ligte istatistiklerde üst sıralarda da olmayız. Benim dediğimin bir kanıtı var o yüzden ezber olmuyor. Eğer 5 haftada puanlarımızı çalınmasaydı şu anda ligtede 2. sırada olacaktık.
Ben hakaretin sana değil orangutanlara yapıldığı tespitini yaptım sadece. Top oynanmiyür diyerek temelsiz , istatistiklerin getirdiği realiteden uzak yorumlar yapıp nasıl tepkiler almayı bekliyordun ? Gerçekler gol beklentisi istatistiğinde ve EL başarımızda. Sen de bu forumun kadrolu FT düşmanlarından birisin.Neden bu denli hakaret sizin gibi düşünmeyenlere. Orangutanlık,manyaklık... Üstüme alınarak benim oğlumun adı Fatih! Biz Terim düşmanı değiliz. Gerçeklerden hakaretler ederek kaçadurun.
Divan Kurulu Üyesi Taner Aşkın: "Hocamız sürekli ceza alıyor. 10 maç ceza aldı. Bu nasıl iştir? Sürekli hakemler, başkaları suçlanıyor. Fatih Terim şu ana kadar yanına kimi yetiştirdi. Hiç kimse yok. Gidip Niğdespor'u alıyoruz. Bırakın bu işleri."