Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur: “Güzel bir transfer dönemi oldu”

Tahmin ettim. Toplantıyı izlesen bunu iddia etmezdin eminim. Çünkü çok net ve detaylı konuştu bu konuyu. Ve hocayı da korudu.

Amrabatmış anlaştığı orta saha ama onu almak için harcama limiti beklenmek durumundaymış, beklenirken limitin onayına bir gün kala United'a gitmek için izin istiyor "eski hocam orada gitmeliyim" diyor. Böyle olunca ertesi gün kalanlardan Ndombele'yi ve Vecino'yu sunmuş Okan Hoca'ya. Timur'un ilk önerisi Ndombele olmuş fakat hoca hem 6 hem 8 oynayan birinin daha çok işine yarayacağını söylediğinde, Ndombele'nin de 6 oynayamayacağını düşündüklerinden mecbur Vecino'ya gidilmiş. Bu arada Okan Hoca'yı öne atmamak adına Vecino'nun kötü futbolcu olmadığını, Sarri'nin zaten onu bırakmadığını belirterek topa girdi.

Yani adam Okan Hoca'yı korumak adına birsürü şey söyledi. O sebeble tepki verdim kusura bakma amirim.
Anlattığın şeyler hala Okan'ı taca atıyor. Okan'ı korumak istese Vecino'yu ben, Ndombele'yi Okan Hoca istedi demesi lazımdı. Bence Okan ikisini de istemiyordur

Anlattığın şeyler hala Okan'ı taca atıyor. Okan'ı korumak istese Vecino'yu ben, Ndombele'yi Okan Hoca istedi demesi lazımdı. Bence Okan ikisini de istemiyordur
Öyle söylediğinde de hem yalan söylemiş hem de taraftarın gözündeki vizyon durumu zarar görmüş olmuyor mu? Herneyse amirim anlaşamadık bu konuda ama kalplerimiz bir GS sevgisiyle atıyor o yeter.

Yönetim cl'den gelen 25 milyonu şu şekil saymıştır kesin

eaae5e04a259d09.gif

Hoca’nin istedigi aslinda belliydi defalarca söyledi aslinda

Ikinci bir torreira istiyordu hoca

Onun haricinde birde 8-10 istiyordu szymanski gibi

Torreira disinda diger oyuncularimiz 8 veya 8-10

Tabiki bu kadar beklenti yaratildiktan sonra ikinci torreira vecino olmamaliydi dogrusu yapildi o konu da

Hoca’nin istedigi aslinda belliydi defalarca söyledi aslinda

Ikinci bir torreira istiyordu hoca

Onun haricinde birde 8-10 istiyordu szymanski gibi

Torreira disinda diger oyuncularimiz 8 veya 8-10

Tabiki bu kadar beklenti yaratildiktan sonra ikinci torreira vecino olmamaliydi dogrusu yapildi o konu da
Söyle di ya Erden Timur Amrabatmış anlaşılan. Harcama limitine bir gün kala United isteyince izin alıp gitmiş. Yani aslında ortada bir vizyonsuzluk yok Ndombele 6 oynamıyor diye son tercihe gidilmiş. Ama ordan da döndü çok şükür.

Öyle söylediğinde de hem yalan söylemiş hem de taraftarın gözündeki vizyon durumu zarar görmüş olmuyor mu? Herneyse amirim anlaşamadık bu konuda ama kalplerimiz bir GS sevgisiyle atıyor o yeter.
Son gün 2 alternatif kalınca Vecino mu Ndombele mi diye düşündük. Önce Vecino'da karar kıldık Sarri bırakmayınca Ndombele'yi aldık falan diyebilirdi. Okan farklı ben farklı düşünüyorduk demesi hoş değil. Böyle diyince de Ndombele alınırdı gerçi.

Neyse sonuç olarak işin son dakikaya kalması bunlara neden oldu. Hiç konuşmasa daha iyiydi.

Erdem Timur'da 20 25 milyon Euro verip 27 yaşındaki Amrabat'i almayı planlıyormuş, transfer tercihini Erdem'e de bırakmamak lazım o zaman.
amrabat ile vecino bir mi? ayrıca oyuncunun manuya gideceği fiyat farklı sana geleceği fiyat farklı. kadro dışı oyuncu 10-15 civarına biterdi.

Söyle di ya Erden Timur Amrabatmış anlaşılan. Harcama limitine bir gün kala United isteyince izin alıp gitmiş. Yani aslında ortada bir vizyonsuzluk yok Ndombele 6 oynamıyor diye son tercihe gidilmiş. Ama ordan da döndü çok şükür.

Elestiri anlaminda yazmadim zaten yanlis anlasilma olmasin

Planlamayla ilgili yazdim yani hedef ikinci bir torreira idi

Amrabat da dedigin gibi bunu dogruluyor

Adam 45 dakika boyunca safa anlatır gibi tek tek ve detaylıca anlattı ama bir türlü bitmedi tepkiniz. Toplam 30 milyon Euroya rüyamızda bile göremeyeceğimiz bir kadro kurdu hala daha adamın açığını arar gibi memnuniyetsiz yorumlar var yani inanamıyorum. Yapmayın artık ya.

Alınmamış Vecino yüzünden adamın bütün yaptıklarını görmezden gelircesine sanki adam alınmış gibi yazıyorsunuz. Bir oturun kadronuza bakın lütfen. Şu algıcıların tuzağına kapılıp gittiniz renkdaşlar yapmayın.

Taraftar olmasa vecino geliyormuş az daha.

yaptığı açıklamalarla da Okan'ı resmen taraftarın önüne attı.bu kadar yangın yaptığınız adamı Okan istedi demeye getirdi Bence hiç hoş değil.

Neyse tartışmayı bırakıp önümüze bakalım.

Yeni gelenler için şu an yorum yapmak mantıklı değil.

Ligin en azından ilk devresi bittikten sonra belli olur ne diyeceğimiz.

Umalım ki alınan risklerden en az hasarı alırız.

Taraftar olmasa vecino geliyormuş az daha.

yaptığı açıklamalarla da Okan'ı resmen taraftarın önüne attı.bu kadar yangın yaptığınız adamı Okan istedi demeye getirdi Bence hiç hoş değil.

Neyse tartışmayı bırakıp önümüze bakalım.
Öyle olmadı Arif reis. O kısmı bulsam kesip yayınlayacam artık. Yazı olarak okunduğunda sanırım öyle anlaşılmış. O şekilde gelişmedi konuşma. Sahip çıktı daha çok Vecihi iyiydi siz beğenmedinize getirdi. İlk tercih Ndombele ama hoca 6 da oynamalı deyince Ndom da 6 hiç yok diye birlikte seçmişler. Amrabat son anda gidince elde sonun son tercihiymiş Vecihi. Asıl olay Amrabatmış ama son gün o gidince panik olunmuş.

halukalda haklı haksızdan çok - yayın boyuncaki tonları vs enteresandı.

daha sakin şekilde aynı mesajlarda verilebilirdi. tuzu biberi oldu işin.

Yükseldiklerinde çok çekilmez hal alıyorlar açıkçası - boş cümleleri artıyor aralarda.
Halukların en büyük problemi üslup problemi. Sakince anlatacaklarına bazen boşuna yükselerek sert tonda konuşup antipatik oluyorlar çok doğru tespit.

Erden Timur: "Davinson pazarlığı 25 milyon Euro'dan başladı. 17-16'da baya durdular, oradan sonra transferin bittiği rakama indiler. Davinson'un da son senesiydi. 3. stoper olarak oynatacaklarını düşündük. Son blöf mü, gerçek mi ortaya çıkıyor. Biz de 1,5 milyon € rakamı yükselttik. İki aydır görüşüyoruz. 25'ten başladı. Bayağı bir süre 16'da durdular."
bu adama güvenin dedik

Yalnız herşey birtarafa açık gonullulukle paramız olmamasından dolayı birşey yapamıyoruz dedi.kesinlikle anafikir bu ve buna rağmen bu kadar transfer.Sadece şapka cikartmaliyiz.Lutfen artık yönetimi ve Erdem Timuru bu konuda eleştirmekten uzak duralım.Takimi bagrimiza basalım.Nokta.
bunu biz de yazdik bosuna hep free topculara gitmedik özellikle rashica yerine tete gelmesi ve sadece icardi'ye bonservis harcamamiz bunun kanitiydi

Pazarlık stratejisinin anlatılması riskli bence. İlerde oyuncu almak veya satmak istediğinde kartlarını karşı tarafa açmış oluyosun. Misal Tottenham’ın son ana kadar fiyatı yüksek tutup son gün düşüreceğini biliyorduk söylemi adamların kulağına giderse bir dahakine sıkıntı yaşayabilirsin.
taraftar laftan anlamiyor ki

Hocamızın tercihi Vecino idi açıklaması sakat bir açıklama. Taraftarın istemediği tag açtığı adamı ben değil Okan istiyor demeye getirmiş. Ayrıca Okan'ın da o herifi istediğini hiç sanmıyorum. Adam kalmayınca okeylemiştir anca.
maddi imkanlardan dolayi son secenek muhtemelen o kalmisti o da onay verdi. erden timur dedi zaten amrabat'la anlastik ama son anda ManU girdi araya diye

Kendi söylemedi ama Manchester'a 35 milyon Euro'ya sattıklari oyuncuyu bize 20 milyon altına satmayacaklardı herhalde.
Valla söz konusu Manu ise 10 liralık malı 50 liraya alabilecek bir kulüp, yakın dönemdeki transferleri ortada. Maguire, Anthony, Sancho ve daha niceleri... O yüzden onların verdiği parayı baz almamak lazım, o paraları vereceğimizi sanmıyorum.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt