- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam boş olduğu görünen zamanda P&P Sport Management spor direktörü olarak görev yapıyormuş sanırım. 2021 tılında yapılan bir röportajda bu bilgi var linkAdam en son 5 sene önce ikinci lig takimina sportif direktör olmuş ve 3 sene önce çalışmış adamı getiriyorlar ne vizyonmus bu böyle. Ikinci lige hazırlık yapiyorlar galiba.
Adam boş olduğu görünen zamanda P&P Sport Management spor direktörü olarak görev yapıyormuş sanırım. 2021 tılında yapılan bir röportajda bu bilgi var link
Adam boş olduğu görünen zamanda P&P Sport Management spor direktörü olarak görev yapıyormuş sanırım. 2021 tılında yapılan bir röportajda bu bilgi var link
Adamı tanımıyorum belki kötüdür belki iyidir ama bir insana laf etmeden önce bir araştırın ya. Adam P&P Sport Management spor direktörü işsiz falan değilmiş yani.Kendisi gibi işsiz kim varsa İŞKUR gibi alıyor mübarek.
Burak Elmas'a bundan sonra İŞKUR Burak diyelim.
Ben çok bakamadım ama Campos'ta 50 yaşında Sportif Direktörlüğe başlıyor. Bize Campos değil, Campos olabilecek biri lazım diyenler sallama moduna geçmiş twitter'da. Benim tek eleştirim, DÖ'nün her sene bir inşaat projesi gibi işler sıkışınca birini getiriyor oluşumuz. Planlı bir çalışma gibi gelmiyor.Adamı tanımıyorum belki kötüdür belki iyidir ama bir insana laf etmeden önce bir araştırın ya. Adam P&P Sport Management spor direktörü işsiz falan değilmiş yani.
Bilmiyorum belki iyi adamdir hatta camposun direktiflerini yapmaktır gorev tanimi ama ben bu yönetime hiç güvenmiyorum.Adam boş olduğu görünen zamanda P&P Sport Management spor direktörü olarak görev yapıyormuş sanırım. 2021 tılında yapılan bir röportajda bu bilgi var link