Galatasaray, Sportif Direktör Pasquale Sensibile ile Anlaşma Sağladı İddiası

Pasquale Sensibile​

Cok iyi taniyorum birazdan analizimi yapacam

Adam en son 5 sene önce ikinci lig takimina sportif direktör olmuş ve 3 sene önce çalışmış adamı getiriyorlar ne vizyonmus bu böyle. Ikinci lige hazırlık yapiyorlar galiba.
Adam boş olduğu görünen zamanda P&P Sport Management spor direktörü olarak görev yapıyormuş sanırım. 2021 tılında yapılan bir röportajda bu bilgi var link

Adam boş olduğu görünen zamanda P&P Sport Management spor direktörü olarak görev yapıyormuş sanırım. 2021 tılında yapılan bir röportajda bu bilgi var link

Senle Çam'ın mesajlarını forumun girişine asalım da belki biraz örnek alırlar araştırıp bilgiye ulaşmanın faydaları konusunda.

Final sprint in Ligue 1: who strikes you?
"PSG's hegemony I associate with that of Juventus in Italy, so, don't hold it against their fans, but I say: finally something different. There is this final suspended between four totally different realities. If I may, I would like to express my preference for Lille: I had the good fortune to meet Luis Campos (former general manager, ed). The other evening I was watching the Lille game, and even though he left a few months ago with the change of ownership, I sent him a text message. Looking at how many players Lille has churned out, I confess that I hope they reach the goal. Monaco has never been so solid, and Garcia's Lyon tantalizes me as well. I'm a Lille fan.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

kamposa Zarf yollamış

Adamı tanımıyorum belki kötüdür belki iyidir ama bir insana laf etmeden önce bir araştırın ya. Adam P&P Sport Management spor direktörü işsiz falan değilmiş yani.
Ben çok bakamadım ama Campos'ta 50 yaşında Sportif Direktörlüğe başlıyor. Bize Campos değil, Campos olabilecek biri lazım diyenler sallama moduna geçmiş twitter'da. Benim tek eleştirim, DÖ'nün her sene bir inşaat projesi gibi işler sıkışınca birini getiriyor oluşumuz. Planlı bir çalışma gibi gelmiyor.

Bilmiyorum belki iyi adamdir hatta camposun direktiflerini yapmaktır gorev tanimi ama ben bu yönetime hiç güvenmiyorum.

oyuncu olarak hayal meyal hatirliyorum...90lar doneminde italya kupasinda izlemistim versus inter....
orta saha oynardi, o donem oynadigi takim *castel sangro...
interle son 16 turunda eslesmislerdi zor macti inter adina,
inter ilk maci 1-0
rovansi 1-1 bitirip turu atlayan taraf olmustu,.. mac uzatmaya gidecekken inter beraberligi hafizam yaniltmiyosa 84 civari djorkaeff ile bulup turlamisti...
donemin interinde roberto baggio, dijorkaeff , simeone ,aron winter,
yedeklerde zanetti, pirlo gibi yildizlar vardi...

orta saha da *pasquale macta cok iyi oynamisti, 10 uzerinden 7lik performansi vardi kanimca...

diger yandan,
konuya genel anlamda habere yonelik gorusum;

gecmiste yaptigi *sportif direktorluk konusunda ise nacizane gozlemim ve yorumum,

bir donemin en iyi sportif direktoru idi italya futbolu ozelinde.
*palermo , sampdoria ve ozellikle as roma ile yaptiklari cok cok iyi sportif direktorluk performansi idi,roma da once walter sabatini akanbinde *monchi ile calismisti.........
*monchi kendisini cok ama cok begenir,her donem ovmuslugu vardir. italya ve dunya futbolundaki bilgisi vs ozelinde.

son bildigim 2 sene once sanirim italyan futbol ajansina bagliydi...

nacizane olarak son diyecegim:

sportif direktor olarak anlasiyorsak, - cok ama cok basarili bir is olur kendisini kulubumuz bunyesine katmak.

Geri
Üst Alt