Galatasaray, Sportif Direktör Pasquale Sensibile ile Anlaşma Sağladı İddiası

Adamı tanıyor musun? Kötü biri mi? Eğer adam hakkında bir yorumun yoksa bu hamleyi beğenen kişilere neden laf ediyorsun? Adamı bilmediğim için yorum yapmıyorum bu konu hakkında bir tek zamanlama olarak bana yanlış geliyor diye yorum yapabiliyorum eğer adamı detaylı tanıyorsan bilgilendirirsen sevinirim.
Campos mampos milletin gozunu boyadilar comolli gibi sacma sapan bi adami getirip yollarini bulacaklar. Torrenti de ilk getirdikleri gun sacma sapan bi profil oldugunu soylemistim, bu da ayni herhangi bir şekilde faydali olma olasiligi yok

Bakıyorum gedsondan akıllanmayanlar olmus.Bu kadar abartıli hal ve hareketler bi yerde patlar.Lüzumsuz bi enerji akisi sagliyosunuz.ben burak elmasin gitmesini istiyorum ama gitmeyecegini bilerek bu hamleleri yapıyor belliki.sosyal medyada arastirmadan,etmeden gereksiz konusanlar var,cok fena yanılacaklar.bu da Galatasaraya çok yarar saglayacagi icin,hic bir önemi yok artik. Aglayin durun
Ya hadi kardeş emirhan kayar abdussamed cem sultan özgürcan 11 olur clyi aliriz falan köşede zırla sen

Campos mampos milletin gozunu boyadilar comolli gibi sacma sapan bi adami getirip yollarini bulacaklar. Torrenti de ilk getirdikleri gun sacma sapan bi profil oldugunu soylemistim, bu da ayni
Bu kadar hamle üzerine başarısızlık devam ederse idari değil mali açıdan ibra edilmezler bence ciddi riske girdiler sonuçları yıkıcı olabilir olumlu olursa da diyecek bir şey yok bu kadar başarısızlığın üstüne övgü beklemesinler.

Burak Elmas neye göre bu adamla anlaşıyor ben onu da anlamadım. Kendisi iki ay sonra gidecek zaten.

Burak Elmas neye göre bu adamla anlaşıyor ben onu da anlamadım. Kendisi iki ay sonra gidecek zaten.
İdari açıdan ibra olacakları konuşuluyor hatta bunun artık her başkana bir tehdit olarak kullanılmaması gerektiğini savunanlar varmış. Bu adamı yollarsa tribün yollar başka türlü bu adam gitmez.

Sportif direktör işi Türkiye'de tutmaz reis tutmadı tutmayacakta. En başta mali sorundan dolayı tutmaz.Sportif direktör denilen arkadaşa belli bir bütçe vermen lazım ki t.d ekibi ve futbolcu ekibi kursun kendi ''İzleyici'' takımıyla Sonrasında futbolcuların maaşlarını günü gününe saati saatine ödemen lazım ki Sportif direktörü iplesinler. Böyle bir yapı günümüz şartlarında mümkün değil. Dolayısı ile boşa harcanan para olur sportif direktöre verilecek paralar.
bu yaz belki bütçe oluşturulabilir hem babel feg arda v.s kurtulunacak ,hemde kerem marcao v.s gibi satışlar olabilir.bahsettiğin bütçe bu şekilde halledilebilir.

İdari açıdan ibra olacakları konuşuluyor hatta bunun artık her başkana bir tehdit olarak kullanılmaması gerektiğini savunanlar varmış. Bu adamı yollarsa tribün yollar başka türlü bu adam gitmez.
O zaman bu adam Galatasaray'ı batırmadan kurutmadan gitmeyecek. Sportif direktör, Sportif danışman gibi süslü kelimelerle bir sürü adamı maaşa bağladı. Bu adamlara kaç para alıyor parayı kimden alıyorlar. Mesela başkan'ın sportif danışmanına parayı Galatasaray kulübümü ödüyor kendimi ödüyor? bahsi geçen adamlar Avrupada ünlü kalburüstü takımlarda görev yapmış.Yıllık alacakları para en kötü 750 bin eurodan başlar.

bu yaz belki bütçe oluşturulabilir hem babel feg arda v.s kurtulunacak ,hemde kerem marcao v.s gibi satışlar olabilir.bahsettiğin bütçe bu şekilde halledilebilir.
Hocam tutmaz bizde bu adama bütçede versek. Alacağımız oyuncuların maaşlarını günü gününe saati saatine ödememiz lazım ki Sportif direktör'ü dinlesinler. Türkiye'de avrupadaki gibi sistem yok adam haftalık ücretini pazartesi saat 08-00'da alması gerekiyorsa 1 dakika geçmiyor alıyor. Bizde 3 aydan önce ödeme imkansız.

O zaman bu adam Galatasaray'ı batırmadan kurutmadan gitmeyecek. Sportif direktör, Sportif danışman gibi süslü kelimelerle bir sürü adamı maaşa bağladı. Bu adamlara kaç para alıyor parayı kimden alıyorlar. Mesela başkan'ın sportif danışmanına parayı Galatasaray kulübümü ödüyor kendimi ödüyor? bahsi geçen adamlar Avrupada ünlü kalburüstü takımlarda görev yapmış.Yıllık alacakları para en kötü 750 bin eurodan başlar.
O kadar plansızlık var ki Torent varken Campos sonradan geliyor Sportif direktör sonradan geliyor özellikle Campos fikrin varsa neden Torent'i getiriyorsun yerli 6 ay idare edecek bir hoca alırsın ligi tamamlarsın taraftarına bunu açıklarsın ya da en kötü Fatih hocayla sene sonuna kadar devam edersin. Campos veya bu isimleri eleştirmek doğru değil eleştirilecek tek konu ellerine yüzlerine bulaştırmaları buradan nasıl çıkarırlar kendileri bile tam olarak bilmiyordur sene sonu bir yapı kurulacak başarısızlıkta Mart 2023'de mali açıdan ibra edilmezler başarılı olurlarsa da ekstradan bir tebrik beklememeleri lazım bu sene taraftarlara yaşattıklarını 1 şampiyonluk vs affettirmez.

EKsdj7-XkAIxT5-.jpg

Campos mampos milletin gozunu boyadilar comolli gibi sacma sapan bi adami getirip yollarini bulacaklar. Torrenti de ilk getirdikleri gun sacma sapan bi profil oldugunu soylemistim, bu da ayni herhangi bir şekilde faydali olma olasiligi yok
Campos milletin gözünü boyama değil adam göreve başlamış işte. Kayseri maçında da tribündeydi mesela. Bu adamda Campos'un önerisiyle geliyor denilenlere göre bir yapı kuruyorlar dediğim gibi bu adamı tanımadığımdan bir şey diyemiyorum. Sen bir şey biliyorsundur ona göre eleştiriyorsundur demiştim ama sende bir şey bilmiyorsun anladığım. Ben şahsen artık profesyonelleşmenin kesin gerektiğini düşünüyorum isimlerden bağımsız. Zamanlama olarak Mart ayından sonrası bence daha doğru olurdu.

Bakıyorum gedsondan akıllanmayanlar olmus.Bu kadar abartıli hal ve hareketler bi yerde patlar.Lüzumsuz bi enerji akisi sagliyosunuz.ben burak elmasin gitmesini istiyorum ama gitmeyecegini bilerek bu hamleleri yapıyor belliki.sosyal medyada arastirmadan,etmeden gereksiz konusanlar var,cok fena yanılacaklar.bu da Galatasaraya çok yarar saglayacagi icin,hic bir önemi yok artik. Aglayin durun
Aga sen niye herseye olumlu yaklasiyorsun.Biri sana bi çelme takar omur billah duzelemezsin.

burada bilgi veren yorumları okuyunca gayet profesyonelce yapılan eylemler gibi dursa da, umarım her türlü kötü senaryo düşünülerek yapılıyordur bu hamleler.

Sakin ol Çağlar

Geri
Üst Alt