Galatasaray, Sportif Direktör Pasquale Sensibile ile Anlaşma Sağladı İddiası

Belmas ibra edilmez ve kimseye tazminat koyma aklina gelmemistir diye, Torrent, Campos, SD ve scoutlara +2 milyon € tazminat veririz sene sonu

Burak Elmas, orta buyuklukte bir sirkette ki vasat CEO bakisi ile Galatasaray'i yonetmeye calisiyor. Vasat demek dahi kanaat notunu Burak icin cok yuksek kullanmak belkide. Adam cizdigi portrenin tam tersi su ana kadar. Bunun oteki adi sahtekarlik.

Çok güzel cvsi yaptıkları belli adam onemli

isini bilen tecrubeli bir isimdir kendisi... nacizane olarak futbol bilgisini sahsen begenirim. ozellikle bahsini ettigim donemler ozelinde.

italya ve avrupa futbolunda vaktinde takdir edilmisligi oldu... futbol ozelinde futbolun icinde bilinen meshur kisiler monci ve diger figurlerin pasquale'ye yonelik futbol bilgi odakli referanslari benim adima onemli done.
rahat ortam sorumluluk verilirse kalitesini ve becerisini sergileyecektir kulubumuz catisi altinda...

@Tugay Elser renktasimizin yazdigi yoruma ithafen:
dome 'yi gondermesi kendisine verilirse -elbette uygular ve yerine gececek ismi secmek de kendisine verilirse rahatlikla bulabilir...

konuya son olarak nacizane diyecegim,

bir ara/gecmis yillarda hafizam yaniltmiyorsa genoa takimlarindan biri icin *rafael benitez'i basa getirmek istiyordu, o donem benitez yuklu bir transfer listesi/yildizli talepte bulununca, is bastan yatti baska hocaya baktilar.

futbol bilgisi disinda , oyuncu ,hoca bulma, organizasyon vs olarak becerisine yonelik bahsini ettigim donemler one cikan isimdi italya futbolunda ve avrupa da...

sozun ozu ; dogru bir yapi kuruluyor ,dogru , avrupa futbolunda bilinen isimler getiriliyor fakat biraz gec kalinmis bir denklem...

onceki mesajimda da belirttigim gibi, futbol akli ve bilgisi ozelinde cok dogru bir secim benim adima bahse gecen italyan spor adami....

basarilar diliyorum ,kulubumuzle nice basarili yillar yasamasini temenni ediyorum....

Sportif direktör işi Türkiye'de tutmaz reis tutmadı tutmayacakta. En başta mali sorundan dolayı tutmaz.Sportif direktör denilen arkadaşa belli bir bütçe vermen lazım ki t.d ekibi ve futbolcu ekibi kursun kendi ''İzleyici'' takımıyla Sonrasında futbolcuların maaşlarını günü gününe saati saatine ödemen lazım ki Sportif direktörü iplesinler. Böyle bir yapı günümüz şartlarında mümkün değil. Dolayısı ile boşa harcanan para olur sportif direktöre verilecek paralar.
Portekizde italyada balkanlarda iskandinavlarda tutan sey dogru yaparsan burada da tutar. Bu sene transferleri genel olarak begenmedim ama verilen maaslar dusuk o yuzden butcede bir sorun olmaz yeterki dogru oyuncuyu dogru fiyata dogru zamanda bul

sanki cok sportif direktör taniyorsunuz da adama laf atiyorsunuz !!!!

Bu yönetimin ibra edileceğini ya da edilse bile uzun süre devam edebileceğini sanmıyorum. Kısa süre içerisinde yeni bir yönetimin geleceğini düşünüyorum. Ve bu sebepten ötürü, bu tip anlaşmaların tamamı içimi acıtıyor çünkü kulübe durduk yere masraf çıkıyor.

Bu adamlar gelecek, sözleşme imzalanacak, yeni gelen yönetim hepsini kovacak, tazminat ödenmek zorunda kalınacak.

Yazık... Cidden yazık Galatasaray'ımıza.

Doğru kişiyi getirip, işine karışmasalar olur diyeceğim de bu ülkede işine karıştırmayan çok az insan oldu.

Obradovic, Terim belki 1-2 örnek daha sayarız.

Bu adam doğru kişi mi? Bilmiyorum.

İşine karışmazlar mı? Hiç sanmıyorum.

Burak Elmas VİZYON ŞOV’a devam ediyor. Sen kurtarıcan bu kulübü neredeydin yıllardır bre vizyoner

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sorun şu ki avrupa da herşeyin rayında gittiği bir ortamda iş yapılabilecek bir ortamda getirdiğin adam iş yapabilir belki. Ama şu kaos ortamında elde avuçta yokken gelecek bir adam ne yapabilecek çok merak ediyorum.
Hele ki Galatasaray ın İtalya ile tek ortak yanı fiorentina dan kiraladığı futbolcu.

Bizimki gibi yönetimlerin vızır vızır değişebildiği bir camiada önyargılı olunması normal. Türkiye'de kurumsal devamlılık pek olmadığı için bu hamleler havada kalıyor çünkü. Bakalım nasıl olacak. Sağlıklı bir yapımız olsa yönetimlere ve kişilere gereksiz anlam yüklemekten kurtulurduk.

Önümüzdeki sezonun takımıni bir Türk hoca kurmasın yeter. Pazarı bilen adamdır umarım.

Geri
Üst Alt