Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.564
- 6.646
- 718
Ali koç'un replikası bildiğin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden bunu yazdığını anlıyorum. Nispeten de katılıyorum ama benim düşüncem biraz farklı. Şöyle ki, Ali Koç’un tam replikası olabilmesi için getirdiği kişilerin performansı ve kendisinin zor süreçlerde bu kişilerin arkasında durup durmayacağı etken olacak.Ali koç'un replikası bildiğin
Renkdolar yapmayın MALİ KOÇ Comolli'yi getirdi Türkiye'ye.Comolli dediğimiz adam bu bizim görüştüğümüz herifi 10'la çarpar öyle bir kariyer.Herifle en son şikecilerin kendi taraftarları billur geçiyordu.Rezil rüsva olup gitti. Türkiye'de olmaz sportif direktör realite budur.
Türkiye'nin realiteleriyle yönetilince oluşan durumda ortada eğer futbolumuz gelişsin, ligimiz gelişsin istiyorsak bir zahmet bu Türk realitelerini kırmamız gerekiyor. Biraz sabırlı olmamız gerekiyor.Renkdolar yapmayın MALİ KOÇ Comolli'yi getirdi Türkiye'ye.Comolli dediğimiz adam bu bizim görüştüğümüz herifi 10'la çarpar öyle bir kariyer.Herifle en son şikecilerin kendi taraftarları billur geçiyordu.Rezil rüsva olup gitti. Türkiye'de olmaz sportif direktör realite budur.
Renkdolar yapmayın MALİ KOÇ Comolli'yi getirdi Türkiye'ye.Comolli dediğimiz adam bu bizim görüştüğümüz herifi 10'la çarpar öyle bir kariyer.Herifle en son şikecilerin kendi taraftarları billur geçiyordu.Rezil rüsva olup gitti. Türkiye'de olmaz sportif direktör realite budur.
Haberlere göre bu SD Campos önerisiyle gelmiş ve başkan ve Campos'a raporlarını sunacakmış. O yüzden Torrent'te durum şu kendisi getirilmeden önce Campos'a danışıldı mı ki bu konuda okuduğumuz haberler Campos'tan önce olduğu ve CAmpos'un kendisini beğenmediği ki bu yönetimin ciddi hatasıdır madem bir CAmpos yada X bir SD veya danışman olarak futbol aklı hamleniz var o beklenmeliydi TD getirilmeden şimdi sezon sonu muhtemelen Torrent ile yollar ayrılacak ve yeni SD- Campos'un önereceği biri getirilecek başa işte o TD kimse bize(taraftara) veya yorumculara bakmadan onun arkasında durmalı başkan. Olurda Mart'ta yeni seçim kararı çıkarsa yeni gelecek yönetimin ilk olarak futbol aklını belirlemesi ve plan dahilinde bize- yorumculara hiç bakmadan onu uygulaması lazım. SD'nin burada tutmamasının en büyük nedeni yorumcuların onu hedefe koyması buna inanan taraftarların baskısı ve hiç sabır edilmeden bu adamların işine karışılıp en sonunda kovulmaları bence.Neden bunu yazdığını anlıyorum. Nispeten de katılıyorum ama benim düşüncem biraz farklı. Şöyle ki, Ali Koç’un tam replikası olabilmesi için getirdiği kişilerin performansı ve kendisinin zor süreçlerde bu kişilerin arkasında durup durmayacağı etken olacak.
Ali Koç’un genel düşüncesi doğruydu ama bence attığı adımlar ve getirdiği kişilerin arkasında durmaması problemdi.
Mesela Torrent gibi bir adamı getiriyorsan bu forumun çoğu dahil taraftarı dinlemeyip en azından gelecek sezonun sonunu beklemelisin. Kendi aldırdığı oyuncularla bir yaz kampı geçirsin, takımı düzgün çalıştırsın, her şeyi istediği gibi yapsın eleştirelim.
Bu forumda adamı ilk maçına çıkmadan asıp kesenler var. Stajyer diyenler var. Sanki Avrupa’nın büyük teknik direktörlerini getirecek çapımız var da, getirmiyormuşuz gibi… Bazıları da Okan Buruk diyor… Yakışır. Bu kulüp ve taraftar onu hak ediyor.
Taraftarın kibirli yaklaşımı şuna benziyor: Asgari ücret alıyorsun, gözün sıfır BMW’de. Artık öyle bir dünya yok. Gelirlerine son 5-10 yıl süresince neler olmuş önce bir bakıp, sonra yorum yapmalısın.
Burak Elmas’a seçildiği dönemde yaptığı sunum ve FT ile devam etmesi nedeniyle sıcak bakmayan biriyim. Ancak düşünce olarak yaz transferleri, menajerlerle ilgili konuşmaları, Torrent tarzı bir hoca ve ekibi, ayrıca yurt dışı tecrübesi olan Scout/sportif direktör getirmesi hepsi bence 10 üzerinden 10’luk hamleler.
Ama bunları yapması işin sadece yüzde 25’i. Ben dahil bu forumdaki çoğumuzun vizyonu var, Önemli olan işler iyi gitmezken o stres altında ezilecek ve ani/yanlış kararlar verecek misin, yani Ali Koç gibi lafta mı kalacaksın yoksa kararlarının önünde bazı güçlere karşı siper mi olacaksın?
Yanlış hatırlamıyorsam, Faruk Süren Fatih Hoca’nın ilk senesinde Fener’den ciddi fark yediğimizde herkes hocanın kellesini isterken arkasında durmasaydı, FT efsanesi olmazdı, 4 yıl üst üste şampiyonluklar ve UEFA kupası gelmezdi. FS’i bir çok konuda eleştirsem de çok kritik bir noktada FT’in arkasında dimdik durarak o yılların başarısının ve FT efsanesinin temellerini atmıştı.
Şimdi ekonomik olarak anormal kötü olduğumuz bu günlerde Burak Elmas’ın elinde kulübe kendi mantalitesini oturtmak için ciddi bir fırsat var. Baskı ve stres altında eğilecek mi, dimdik duracak mı göreceğiz. Umarım sen yanılırsın ve Ali Koç’un replikası olmaz.
Ben rezil skorlara rağmen, mantalite açısından gidişattan memnunum. Bakalım ne olacak hep beraber göreceğiz.
Yıllardır Türk realitesine göre yönetildi kulüpler şu an hepsinin geldiği nokta ortada batma noktası başarılı olunan dönemlerde bile zarar açıklıyordu kulüplerimiz CL için kadro kurup sonra Cl'den başarısız olup 2-3 yıl o Cl için getirilen oyuncuların maliyetinden kurtulmaya çalıştı sonuç hepsinin borçları ortada ama hala TR realiteleri lanet olsun o realitelere ülkece bu halde olmamızın sebebi o realiteler zaten. Bize öyle bir yönetim ve başkan lazım ki kafamıza vura vura Avrupa realitelerini uygulayacak aynı şekilde ülkeye de öyle bir lider lazım. Şu kendimizi dev aynasında görmekten bir kurtulmamız lazım.s.d yokken noluyodu karnımız ağrıyodu birini alcaz diye yıllardır
Saol yawrumHaklisin ynss aiii
Sabırlı olalım gelecek sene için de şans verelim bir sene daha kaybederiz tutmazsa dünyanın sonu değil.
Bu hamleleri denemek lazım yoksa hep mahalle bakalı gibi yönetiliyor olacağız Torrent gitse bile campos ve sportif direktör ile şansımızı denemeliyiz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi