Galatasaray, Sportif Direktör Pasquale Sensibile ile Anlaşma Sağladı İddiası

Yeni kazıklar yolda.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Faydalı olabilir ama bu yönetimle kimse başarılı olamaz. Camposun kariyerini bile aşağı çeker belmas ve avaneleri

Campos mu ne birini daha almıştık. Devamlı danışman tarzı adam alıyoruz. Çok müthiş hamleler, seneye 1. lig şampiyonluğu gelebilir. İşin kötüsü, transfermarkt falan yazacak o kupayı alırsak 😬

Elmas: Campos bey, İtalya'dan da birilerini getirebilir miyiz takıma? İyi orta sahalar vardı orada.
Campos: Sensibile gelir istersen.
Elmas: Oo Sensi bile gelir demek, iyi topçuydu, gelsin.

Bu kim lan?

620d4fc6ae298b89d9349d79.jpeg

Neden bunu yazdığını anlıyorum. Nispeten de katılıyorum ama benim düşüncem biraz farklı. Şöyle ki, Ali Koç’un tam replikası olabilmesi için getirdiği kişilerin performansı ve kendisinin zor süreçlerde bu kişilerin arkasında durup durmayacağı etken olacak.

Ali Koç’un genel düşüncesi doğruydu ama bence attığı adımlar ve getirdiği kişilerin arkasında durmaması problemdi.

Mesela Torrent gibi bir adamı getiriyorsan bu forumun çoğu dahil taraftarı dinlemeyip en azından gelecek sezonun sonunu beklemelisin. Kendi aldırdığı oyuncularla bir yaz kampı geçirsin, takımı düzgün çalıştırsın, her şeyi istediği gibi yapsın eleştirelim.

Bu forumda adamı ilk maçına çıkmadan asıp kesenler var. Stajyer diyenler var. Sanki Avrupa’nın büyük teknik direktörlerini getirecek çapımız var da, getirmiyormuşuz gibi… Bazıları da Okan Buruk diyor… Yakışır. Bu kulüp ve taraftar onu hak ediyor.

Taraftarın kibirli yaklaşımı şuna benziyor: Asgari ücret alıyorsun, gözün sıfır BMW’de. Artık öyle bir dünya yok. Gelirlerine son 5-10 yıl süresince neler olmuş önce bir bakıp, sonra yorum yapmalısın.

Burak Elmas’a seçildiği dönemde yaptığı sunum ve FT ile devam etmesi nedeniyle sıcak bakmayan biriyim. Ancak düşünce olarak yaz transferleri, menajerlerle ilgili konuşmaları, Torrent tarzı bir hoca ve ekibi, ayrıca yurt dışı tecrübesi olan Scout/sportif direktör getirmesi hepsi bence 10 üzerinden 10’luk hamleler.

Ama bunları yapması işin sadece yüzde 25’i. Ben dahil bu forumdaki çoğumuzun vizyonu var, Önemli olan işler iyi gitmezken o stres altında ezilecek ve ani/yanlış kararlar verecek misin, yani Ali Koç gibi lafta mı kalacaksın yoksa kararlarının önünde bazı güçlere karşı siper mi olacaksın?

Yanlış hatırlamıyorsam, Faruk Süren Fatih Hoca’nın ilk senesinde Fener’den ciddi fark yediğimizde herkes hocanın kellesini isterken arkasında durmasaydı, FT efsanesi olmazdı, 4 yıl üst üste şampiyonluklar ve UEFA kupası gelmezdi. FS’i bir çok konuda eleştirsem de çok kritik bir noktada FT’in arkasında dimdik durarak o yılların başarısının ve FT efsanesinin temellerini atmıştı.

Şimdi ekonomik olarak anormal kötü olduğumuz bu günlerde Burak Elmas’ın elinde kulübe kendi mantalitesini oturtmak için ciddi bir fırsat var. Baskı ve stres altında eğilecek mi, dimdik duracak mı göreceğiz. Umarım sen yanılırsın ve Ali Koç’un replikası olmaz.

Ben rezil skorlara rağmen, mantalite açısından gidişattan memnunum. Bakalım ne olacak hep beraber göreceğiz.
Bu yöntemlerin işleyebilmesi için başkanın camia desteğini alabilmesi lazım ama mevcut duruma bakarsak 1 sene bile dolmadan bütün kredisini, itibarını sıfırlayan bir başkanın bu süreci doğru yürütebilmesi imkansız ve emin ol sezon bitmeden hocayı gönderecek sırf 1 sene daha o koltukta kalabilmek için.

Adam birkaç yıldır menajerlik şirketinde çalışıyor ve bize sportif direktör geliyorsa Ahmet Çakar ve benzeri tipler gelen her transferde komisyon, yolsuzluk imaları atacaklar şimdiden belli

İtalyan 50 yaşındaki İtalyan sportif direktör Sensibile'nin yanında bir de scout getirdiği, gelen ismin sarı-kırmızılılarda scout şefi olarak çalışacağı bildirildi.
Yeni şef yıllık 60 bin Euro kazanacak. G.Saray'ın scout şefi olan ve uzun yıllardır bu işi sürdüren Emre Utkucan'ın yurt içine, yeni gelen ismin ise yurt dışına bakacağı öğrenildi.

Burak elmas cok basarisiz ama bazi hamleleri sasirtici sekilde hep Galatasaray miza istedim hamleler:
Gelistirici modern TD ve yardimcilar
Sportif Direktör
Luis campos (danisman)
Kulüb profesyonel ıle çalışma
Bakalim gelcek sezon icin bi fark yaratabilcek mi
Insh. Bu sezon bi yenilenme acısı dır
Burak elmas la olsun olmadın ama bu yenı yol haritası devam edilmesi gerekir

Burak elmas cok basarisiz ama bazi hamleleri sasirtici sekilde hep Galatasaray miza istedim hamleler:
Gelistirici modern TD ve yardimcilar
Sportif Direktör
Luis campos (danisman)
Kulüb profesyonel ıle çalışma
Bakalim gelcek sezon icin bi fark yaratabilcek mi
Insh. Bu sezon bi yenilenme acısı dır
Burak elmas la olsun olmadın ama bu yenı yol haritası devam edilmesi gerekir
İletişimi iyi tutup TFF, siyaset mevzularında yapamayacakları şeyler konusunda atıp tutmasalar daha az eleştirilirlerdi bugün. Bir mevzuda karşında siyasi uzantıları olan insanlar olunca basın seni parçalamak için 7/24 algı çalışması yapıyor. "Onlar ne yaparsa yapsın" da diyemiyorsun çünkü her okuduğuna inanmak isteyen bir güruh var. Taraftar da diyemiyorum ben onlara. Her gün bir şeylere sövmek için besine(yalan haber) ihtiyaç duyan obur bir kitle var.

Yıllarca Türk futbolu klişeleriyle yönetildi bu kulüp. Hepimiz de bu durumdan dert yanıyorduk. Bu kadar borç varken 2-3 sene potansiyel takımlarla ilerlemek nefes aldırır kulübe. Ancak biraz şansa ve skor almaya ihtiyacımız var artık.

Yeni sezonda futbolcudan ve sistemden gerçekten anlayan bir isimle kadro kurmak gerekiyor. Gidip Okan'ın Bülent'in kuracağı takımlarla 1 sene daha çöp edilmemeli.

3 ay sonra gideceği kesin olan bir başkanın bu şekilde uzun vadeli anlaşmalar yapmaması gerekiyor.
Hele birde söylentiler gibi torrent'in sözleşmesindeki 2.2 milyon Euro'luk tazminatlar doğruysa kulübü iyice çıkmaza sokup gidecek ve yeni yönetimi de kitleyecek.
Geldiği yerde senelik 300-400 bin Euro kazanan hocaya 2.2 milyon Euro tazminat + 1 küsur maaş verdirmek bana pek iyi niyetli gelmiyor

3 ay sonra gideceği kesin olan bir başkanın bu şekilde uzun vadeli anlaşmalar yapmaması gerekiyor.
Hele birde söylentiler gibi torrent'in sözleşmesindeki 2.2 milyon Euro'luk tazminatlar doğruysa kulübü iyice çıkmaza sokup gidecek ve yeni yönetimi de kitleyecek.
Geldiği yerde senelik 300-400 bin Euro kazanan hocaya 2.2 milyon Euro tazminat + 1 küsur maaş verdirmek bana pek iyi niyetli gelmiyor
Umarım gider Arif hocam ama genel kurul bu başkanı gondermezse önümüzdeki yıl yalı kardeşiyle birlikte komple tezegi avuclamamiza sebeb olacak ,o kesin

bu ekip ile basarili olma sansimiz vardir belki

gelecek sezonu nasil gecirecegiz bakalim

Geri
Üst Alt