GSC Haber Galatasaray, Sultan İçecek ile İşbirliği Anlaşması İmzalıyor

Florya suyu adıyla 10 liralık sulara 50 lira isteyecekler.

Saka su vb. gibi daha büyük bir marka ile yapılmasını isterdim ama sanırım büyük markalar bu tarz işlere diğer takım taraftarlarını karşısına almamak için girmiyorlar eğer o takımın fanatik bir taraftarı değilse. Diğer daha tanınmamış markalar ise o takım taraftarını çekmek için büyümek için bu işlere girmeye daha olumlu bakıyorlar.

sultan su markasi da aciklama yapmis .

türkiye’nin 50 yıllık değeri, yerli ve milli içecek markası sultan olarak, türk sporunun öncüsü galatasaray ile işbirliğimizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

sevgili @Emrah Yıldırım 'in da dedigi gibi - camiamiza hayirli olsun .

gec kalinmis olsa da kanimca onemli bir adim .
daha once icecek bazli benzer bir anlasma yaptigimizi hatirlamiyorum .

saygi ve selamlar.

sultan içeçek markasını ilk kez duyuyorum daha geniş tedarik ağı olan bir firma ile olsaydı keşke.

Sultan içecek
Cimbom ..kecek

bu sultan sunun dağıtımı iyi yıllardır görüyorum dolaplarda. Reklamları çok yok.

Galatasaray, "Florya'nın suyu" projesi kapsamında bir içecek firması ile anlaşarak hem sponsorluk bedeli alacak hem de ürün satışlarından pay elde edecek. (HT Spor)

Yani iyi fikir ama "Florya Suyu" işinin büyüsü kaçmasın sonra :/

Şirket diyor fake resim ve hesap kullanıyor

NERDE LAN BU FİRMA NERDEEE

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çoluk çocuk her yerde herkes bu suyu arıyor içen bir sürü çocuk gördüm internetten filan bulmak zorunda kalıyorlar ama dağıtımı çok zayıf sultan firmasının her markete soksalar şunu yok satacak diğer suları batırırlar. Fb nin kıskanıp fblisini çıkarttırması yakındır söyleyeyim.

Real madrid gelince göğüs reklamını kapattıracak kadar sponsorluk aklını yitir

Yılda futbola akması gereken on milyonlarca doları kara para haline getirip çetelerin elinde tut

Sonra kulüplerin birini koçun pürsusuyla diğerini florya suyu diye dandik bir projeyle desteklemeye çalış

Türk aklı

sultan adıyla aslan ve iki renkli kapak ile su satınca florya suyu mu oluyormuş yav.

Kusura bakmasınlar da almam yani.
Git adam gibi bir üreticiye yaptır satılsın.

Çok absürt bir iş biz mi adamlara sponsoruz adamlar mı bize. Bu yanlıştan acilen dönüp sultan adının vs minnacık punto ile yazılan florya suyu hayata geçmeli.

Geri
Üst Alt