- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Benden önce de inanmadığını yazanlar olmuş neden onları değil de beni alıntılıyorsun?ya arkadasim bokunu cikarmasak mi? Adam zemininde azizligina ugradi yanlis basti diye gordum ben.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benden önce de inanmadığını yazanlar olmuş neden onları değil de beni alıntılıyorsun?ya arkadasim bokunu cikarmasak mi? Adam zemininde azizligina ugradi yanlis basti diye gordum ben.
seninkini gordum seninkini yazdim. butun sayfalari inceleyecek halim yok. Sorun bu mu sence? Adam sakatlanip oyundan cikiyor sen ailesine gitmek icin sakatlandi numarasi yaptigini iddiaa ediyorsun.Benden önce de inanmadığını yazanlar olmuş neden onları değil de beni alıntılıyorsun?
Ailesinin yanına gitmek isteyebilir bunda bir şey yok ki. Eleştirmedim kendisini bir şey de demedim. Sorun nedir?seninkini gordum seninkini yazdim. butun sayfalari inceleyecek halim yok. Sorun bu mu sence? Adam sakatlanip oyundan cikiyor sen ailesine gitmek icin sakatlandi numarasi yaptigini iddiaa ediyorsun.
67.5 m euro lazım Hakanım...Müthis karakter