- 24 Mayıs 2009
- 17.314
- 20.297
- 2.643
Evet admirim zorunluluktan bek pozisyonlarını tecrübe etti. Hatta Mou zamanında 5'li savunmada sağ bek de oynadıDany Rose yerine sol bek oynuyordu bir ara, Ben Davies de sakatken.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet admirim zorunluluktan bek pozisyonlarını tecrübe etti. Hatta Mou zamanında 5'li savunmada sağ bek de oynadıDany Rose yerine sol bek oynuyordu bir ara, Ben Davies de sakatken.
Adam doğma büyüme İngiliz ?

Ben çok izlemedim de hızlı ama biraz sakar görünüm vermişti bana.Evet admirim zorunluluktan bek pozisyonlarını tecrübe etti. Hatta Mou zamanında 5'li savunmada sağ bek de oynadı
Bekte gerçekten sıkıntılı. Stoperde de yanında oynayanlar genelde tecrübeli olduğu için nispeten daha iyi diyebilirim admirim.Ben çok izlemedim de hızlı ama biraz sakar görünüm vermişti bana.
Öyle ama her siyahi topçuya afrikalı demek saçma ve ırkçılık. Altyapısı avrupaysa kökeni, rengi önemsizdir.
Atalay gencler arasında oyun zekası en iyi olan herif dğl mi lanÖyle ama her siyahi topçuya afrikalı demek saçma ve ırkçılık. Altyapısı avrupaysa kökeni, rengi önemsizdir.
La şimdi ceza aldıracaksın banaAtalay gencler arasında oyun zekası en iyi olan herif dğl mi lan
En son aralik 2020 diyo lan. Neresi yenisakatlikdan yeni cikmis bir adami kiralamak ne kadar mantikli bir hamle ?
Herif gectimiz sezon 104 gun sakat kalmis , hic akillanmazmi bizimkiler.
Ekli dosyayı görüntüle 132645
he dogru 5 sene olmusEn son aralik 2020 diyo lan. Neresi yeni
6-7 ay az mi halenhe dogru 5 sene olmus
kiralik bir futbolcu icin az , sakatlikdan sonra 8 mac oynayabilmis.6-7 ay az mi halen
kiralik bir futbolcu icin az , sakatlikdan sonra 8 mac oynayabilmis.
Toparlanma suresini bizde yasayip gidecek.
Aynisi Yedlin icin de demistik , bu futbolcunun iyi veya kotu oldugunu bilmiyorum hic izlemedim fakat sezonun yarisi sakat gecirmis bir futbolucuyu kiralamak bana pek mantikli gelmiyor.PL'de aylarca antrenman yapmis adam. O 5-6 ay bizdeki 1 senenin antrenmanin kadar efekti vardir.
Aynisi Yedlin icin de demistik , bu futbolcunun iyi veya kotu oldugunu bilmiyorum hic izlemedim fakat sezonun yarisi sakat gecirmis bir futbolucuyu kiralamak bana pek mantikli gelmiyor.
yillarca PL'de oynadi kotu degildir dedik durum ortada , senin PL'de aylarca antreman yapmis adam dedigin icin oyle dedim.Yedlinde sakatlik sorunu yokki. Adam ordada tek özelligi atletik hizli olan bir kazma degilmiydi?
Sakatlik süresinden mi yoksa hoca kestiginden dolayi mi. O da varkiralik bir futbolcu icin az , sakatlikdan sonra 8 mac oynayabilmis.
Toparlanma suresini bizde yasayip gidecek.