Galatasaray Tanganga‘yı Kiralamak İstiyor!

sakatlikdan yeni cikmis bir adami kiralamak ne kadar mantikli bir hamle ?
Herif gectimiz sezon 104 gun sakat kalmis , hic akillanmazmi bizimkiler.

1627541196634.webp

vasat bir oyuncu daha.

oyuncu ozelinde detaya girmeye gerek yok suan icin, sayet ciddilesirse durum, bir iki sey karalamak isterim nacizane.
mini bir on izleme yazmam gerekirse,
100 uzerinden ;
sadece temposu ve fiziksel oyunu 75 gecer not alir benim adima gozlemledigim maclar denkleminde.
geri kalan bir cok nokta 55~60

*hocanin yerinde olsam ne yapip edip italya liglerinden oyuncu bulmaya calisirim. taktik kurgu oncelik ise...
oyunu geriden kurma da cift stoperden ayni verimi topla almak istiyor ise ; ispanya ve portekiz liglerini zorlasinlar.
*mense olarak ilk olacak olsa-da daha once degindigim koreli stoperi keske almayi dusunseler. illa her sene yeni biri aliniyor o bolgeye,.. ne zarari olur boyle bir potansiyeli denemekten ? ...

ozetle, umarim bu ismi gecen oyuncu dedikodu dan ibarettir....

PL'de aylarca antrenman yapmis adam. O 5-6 ay bizdeki 1 senenin antrenmanin kadar efekti vardir.
Aynisi Yedlin icin de demistik , bu futbolcunun iyi veya kotu oldugunu bilmiyorum hic izlemedim fakat sezonun yarisi sakat gecirmis bir futbolucuyu kiralamak bana pek mantikli gelmiyor.

Aynisi Yedlin icin de demistik , bu futbolcunun iyi veya kotu oldugunu bilmiyorum hic izlemedim fakat sezonun yarisi sakat gecirmis bir futbolucuyu kiralamak bana pek mantikli gelmiyor.

Yedlinde sakatlik sorunu yokki. Adam ordada tek özelligi atletik hizli olan bir kazma degilmiydi?

Yedlinde sakatlik sorunu yokki. Adam ordada tek özelligi atletik hizli olan bir kazma degilmiydi?
yillarca PL'de oynadi kotu degildir dedik durum ortada , senin PL'de aylarca antreman yapmis adam dedigin icin oyle dedim.
Yani PL'de idman yapmis olmassi bazen herseyi ifade etmiyor demek istedigim.

Geri
Üst Alt