Harun Saraylı
Kırmızı Üye
- 15 Nisan 2009
- 1.038
- 11
- 288
Fatih Terim için 8 kere geldi 7 kere şampiyon oldu demeyi biliyorsunuz ama ömrünü Galatasaraya feda etmiş, teknik ekip ve futbolcular gibi kulüpten para almayan üstüne para hibe eden vaktini zamanını ayıran, yine aynı şekil teknik ekip ve futbolculardan çok Floryada bulunan, oyuncuların nerdeyse bokunu temizleyen 5 kere gelip 5 kere şampiyon yaptıran yüce insan Abdürrahim Albayrak'a bok atmanızı kaldıramıyorum.
5 şampiyonluk= cebinden çıkan milyonlarca lira + ölüm riski
7 şampiyonluk= cebine girene milyonlarca lira + kulübün mali olarak iflas etmesi
Bugün geldiğimiz noktada Terimi 7 kere şampiyon yaptı diye savunanlar camiamızı 5 kere zafere taşımış bir insana ne hakla bok atıp defol git diyorsunuz, madem geçmişte yaşanılan zaferlerin önemi yok o zaman Terim de defolsun gitsin diyebilirim ama demiyorum sizin gibi camiamızın içinden çıkan değerlere saygısızlık yapamam.
Hepiniz nankörsünüz. Utanıyorum sizden. Galatasaray'lılık bu değil. Galatasaray'lıyım diye ortalıkta dolanmayın.
5 şampiyonluk= cebinden çıkan milyonlarca lira + ölüm riski
7 şampiyonluk= cebine girene milyonlarca lira + kulübün mali olarak iflas etmesi
Bugün geldiğimiz noktada Terimi 7 kere şampiyon yaptı diye savunanlar camiamızı 5 kere zafere taşımış bir insana ne hakla bok atıp defol git diyorsunuz, madem geçmişte yaşanılan zaferlerin önemi yok o zaman Terim de defolsun gitsin diyebilirim ama demiyorum sizin gibi camiamızın içinden çıkan değerlere saygısızlık yapamam.
Hepiniz nankörsünüz. Utanıyorum sizden. Galatasaray'lılık bu değil. Galatasaray'lıyım diye ortalıkta dolanmayın.