Galatasaray Taraftarları Nankördür

Harun Saraylı

Kırmızı Üye
Fatih Terim için 8 kere geldi 7 kere şampiyon oldu demeyi biliyorsunuz ama ömrünü Galatasaraya feda etmiş, teknik ekip ve futbolcular gibi kulüpten para almayan üstüne para hibe eden vaktini zamanını ayıran, yine aynı şekil teknik ekip ve futbolculardan çok Floryada bulunan, oyuncuların nerdeyse bokunu temizleyen 5 kere gelip 5 kere şampiyon yaptıran yüce insan Abdürrahim Albayrak'a bok atmanızı kaldıramıyorum.
5 şampiyonluk= cebinden çıkan milyonlarca lira + ölüm riski
7 şampiyonluk= cebine girene milyonlarca lira + kulübün mali olarak iflas etmesi

Bugün geldiğimiz noktada Terimi 7 kere şampiyon yaptı diye savunanlar camiamızı 5 kere zafere taşımış bir insana ne hakla bok atıp defol git diyorsunuz, madem geçmişte yaşanılan zaferlerin önemi yok o zaman Terim de defolsun gitsin diyebilirim ama demiyorum sizin gibi camiamızın içinden çıkan değerlere saygısızlık yapamam.

Hepiniz nankörsünüz. Utanıyorum sizden. Galatasaray'lılık bu değil. Galatasaray'lıyım diye ortalıkta dolanmayın.

Bahsedilen yalamayı sevmiyorum, bahsedildiği kadar etkisi olduğuna inanmıyorum ve Galatasaray'lıyım.

Şimdi gelelim utanma, nankör ve milletin Galatasaraylı olmasını sorgulama hadsizliğine. Aslında yaşın benden büyük ama saygı görmek için önce saygılı olmak gerektiği için ve madem bu kadar sert girdiğin için, ben de şahsen sert gireceğim.

Dili kişilerin kıçında olanlar kalkıp da milletin taraftarlığını sorgulamasın.

yanlışa yanlış demek ne zaman nankörlük oldu? bir tane forvet almadılar.alsalardı ve kötü çıksaydı yapcak bişey yok ama forvet aldırmayan adam gs sevdalısı ve biz nankörüz ... anladım abi.

Genel anlamda katılıyorum. Nankörlük var bizimkilerde. Ama bazı ifadelerine katılmıyorum. Özellikle Albayrak kısmına.

Bu arada Albayrak'ın Hamza'ya rağmen şampiyonluk yakalaması ilginç olabilir.

Bahsedilen yalamayı sevmiyorum, bahsedildiği kadar etkisi olduğuna inanmıyorum ve Galatasaray'lıyım.

Şimdi gelelim utanma, nankör ve milletin Galatasaraylı olmasını sorgulama hadsizliğine. Aslında yaşın benden büyük ama saygı görmek için önce saygılı olmak gerektiği için ve madem bu kadar sert girdiğin için, ben de şahsen sert gireceğim.

Dili kişilerin kıçında olanlar kalkıp da milletin taraftarlığını sorgulamasın.
Senin gibi Terimsporlular bugün 8 de 7 diye dolaşıyorsa o yalama dediğin adamın sayesinde.
Kız gibi laflar etmeyi de bırak küfür edeceksen erkek gibi et aslanım senden saygı falan da bekleyen yok Galatasaray taraftarı olmayıp Terimsporlu olan birisinden zaten saygı beklemem.

Albayrak foruma adam sızdırmış kesin bilgi. Ne yaparsanız yapın albayrak çapsız bir adamdır siyasi çıkarları Galatasaraylılığın önüne geçer.

ya ne alakası var Apo olmasaydı da her türlü şampiyon olacaktık.
Bizler olmasak deplasmanlara evdeki maçlara gidip destek vermesek abdürrahim felan kim?
o gidip reisin fotoğrafını beğensin
Deplasmana soğuk havalarda aç karınla o mu gitti?
Biz hocalarımıza sonuna kadar destek olup şampiyon yaptık
Biz kimiz? ultrAslan
Dünyanın en büyük taraftar oluşumu ultrAslan
Abdürrahim gibi üste YARANMAYIZ

Heyya Heyya Heyya
ultrAslan ultrAslan!

5 adet şampiyonlukta ''İnşannah...Allahın izni ile'', ''ı love you hocam'' dışında ne verdi de 7 şampiyonluğu bizzat emek vererek kazanmış biri ile kıyaslanıyor anlayamıyorum.

Ne halt olduğunu sosyal medyada beğendiklerinden anlıyoruz. Gitsin ziyaret etsin yine giyotinden geçiren mecraları bizi bol bol. Bir iki minibüs ihalesi daha alır belki.

Gücü ne zaman karşısına almayı göze alırsa o zaman belki tartışılır bunlar. Dengi olmayan adamlar ile TERİM gibi bir efsaneyi karşılaştırmayalım.

Geri
Üst Alt