- 18 Temmuz 2009
- 80.792
- 225.520
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alıntı yapmadan laf atarak zeki olduğunu mu sanıyorsun tek teker
Eksi de gördüm ben bunu hahshsbsbwKimlik bilgileri uygun fiyata satılır. İletişim İçin P. M.
Eksi de gördüm ben bunu hahshsbsbw
Albayrağa kafam girsin, bundan ötesi var mı be.Bak güzel aslan parçası bu adamı biz Galatasarayı çok sevdiği için çok sevdik ben hep savundum kendisini ama şunu bilin ki Galatasaraya yanlış yapmaya kalkan Galatasaray üzerinden birilerine hoşnut gozukmeye calisirsan ve kimseyi karşıma almayayim bu benim hayatıma da yansır edalarına girersen değil Abdürrahim Albayrak değil Babam olsa eyvallah cekmem ben o Galatasarayı öyle seviyorum ki keşke kişisel servetim olsa yemin ederim Galatasaraya feda olsun.
Ha sunuda diyebilirsiniz sosyal medyadan atıp tutmak kolay ama ben bunlari yapmazsam benim suratima tükürün benim kafamda Galatasaraydan başka birşey sabah kalkarim Galatasaray akşam yatarim Galatasaray bu kadar büyük sevgi beslerken kimse de benim aşık olduğum takıma laf söyleyemez kralına ne yalakalik yaparim ne eyvAllah çekerim.
Olay ne kral millet çıldırmış
Albayrağa kafam girsin, bundan ötesi var mı be.
Albayrağa kafam girsin, bundan ötesi var mı be.
Kabul edemeyeceğim bir teklif çünkü ben zenci seviyorum.Albayrağın kafasıda sana girsin
Abi manyağın teki mesaj spamlıyor millete ucuza ad-soyad,adres, tel no satıyorum. Bana şu tel nodan yahut şu instagram adresinden ulaş diye.Olay ne kral millet çıldırmış![]()
Bak güzel aslan parçası bu adamı biz Galatasarayı çok sevdiği için çok sevdik ben hep savundum kendisini ama şunu bilin ki Galatasaraya yanlış yapmaya kalkan Galatasaray üzerinden birilerine hoşnut gozukmeye calisirsan ve kimseyi karşıma almayayim bu benim hayatıma da yansır edalarına girersen değil Abdürrahim Albayrak değil Babam olsa eyvallah cekmem ben o Galatasarayı öyle seviyorum ki keşke kişisel servetim olsa yemin ederim Galatasaraya feda olsun.
Ha sunuda diyebilirsiniz sosyal medyadan atıp tutmak kolay ama ben bunlari yapmazsam benim suratima tükürün benim kafamda Galatasaraydan başka birşey sabah kalkarim Galatasaray akşam yatarim Galatasaray bu kadar büyük sevgi beslerken kimse de benim aşık olduğum takıma laf söyleyemez kralına ne yalakalik yaparim ne eyvAllah çekerim.
Senin gibi kafa arsızları her türlüsünü sever, senin gibilerin yemini görene kadar.Kabul edemeyeceğim bir teklif çünkü ben zenci seviyorum.
Lütfen Harun bey, renkler ve zevkler tartışılmaz.Senin gibi kafa arsızları her türlüsünü sever, senin gibilerin yemini görene kadar.
Senin gibi kafa arsızları her türlüsünü sever, senin gibilerin yemini görene kadar.