Galatasaray Taraftarları Nankördür

Bak güzel aslan parçası bu adamı biz Galatasarayı çok sevdiği için çok sevdik ben hep savundum kendisini ama şunu bilin ki Galatasaraya yanlış yapmaya kalkan Galatasaray üzerinden birilerine hoşnut gozukmeye calisirsan ve kimseyi karşıma almayayim bu benim hayatıma da yansır edalarına girersen değil Abdürrahim Albayrak değil Babam olsa eyvallah cekmem ben o Galatasarayı öyle seviyorum ki keşke kişisel servetim olsa yemin ederim Galatasaraya feda olsun.
Ha sunuda diyebilirsiniz sosyal medyadan atıp tutmak kolay ama ben bunlari yapmazsam benim suratima tükürün benim kafamda Galatasaraydan başka birşey sabah kalkarim Galatasaray akşam yatarim Galatasaray bu kadar büyük sevgi beslerken kimse de benim aşık olduğum takıma laf söyleyemez kralına ne yalakalik yaparim ne eyvAllah çekerim.

kimse ona birşey demez sadece elini transferlerden ve transfer gòrüşmelerinden çeksin yeter....çünkü yapamıyor....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Bak güzel aslan parçası bu adamı biz Galatasarayı çok sevdiği için çok sevdik ben hep savundum kendisini ama şunu bilin ki Galatasaraya yanlış yapmaya kalkan Galatasaray üzerinden birilerine hoşnut gozukmeye calisirsan ve kimseyi karşıma almayayim bu benim hayatıma da yansır edalarına girersen değil Abdürrahim Albayrak değil Babam olsa eyvallah cekmem ben o Galatasarayı öyle seviyorum ki keşke kişisel servetim olsa yemin ederim Galatasaraya feda olsun.
Ha sunuda diyebilirsiniz sosyal medyadan atıp tutmak kolay ama ben bunlari yapmazsam benim suratima tükürün benim kafamda Galatasaraydan başka birşey sabah kalkarim Galatasaray akşam yatarim Galatasaray bu kadar büyük sevgi beslerken kimse de benim aşık olduğum takıma laf söyleyemez kralına ne yalakalik yaparim ne eyvAllah çekerim.
Albayrağa kafam girsin, bundan ötesi var mı be.

Bir vatandaş vardı, kimsenin adam yerine koymadığı yerde adam yerine koydum ve belki de bu yüzden fark etmeden kırdıklarım oldu ve önce o arkadaşlardan özür dilerim.

Sonrasında bu vatandaş forumda topluca küfür yediği sırada (küfürü her şeye rağmen tasvip etmem) küfüre karşı kendisine destek çıktığım için de kendi kafamı neyse....

Olay ne kral millet çıldırmış
Abi manyağın teki mesaj spamlıyor millete ucuza ad-soyad,adres, tel no satıyorum. Bana şu tel nodan yahut şu instagram adresinden ulaş diye.

Olay bu sadece. Fazla abarttılar. Zamanında 49 milyonun kimlik bilgileri sızdırılmıştı kimse gıkını çıkarmamıştı. İndiren indirdi o zaman bilgileri. :asd:

Beyler hepimizin sevgisi Galatasaray kırmayın birbirinizi üzmeyin takımınızı desteklerin biz menfaatsiz sevenleriz kim gelirse gelsin herkes gecici bu forumda kac tane adam tanıyorum ben Galatasaray ugruna neler yapacak sadece Galatasarayı sevin benim bu hayatta tutundugum şey Galatasaray normalde mac izlemem bile yasak hastalıklar sıkıntılar bir Galatasarayın var yemin ediyorum başka da birşey yok güzel güzel eleştirelim birbirimizi hepimiz toprak olacagiz kırmayın lan birbiriniz vallahi üzülüyorum.
Sizi seviyorum büyük Galatasarayın büyük taraftarı Allah yardimcimiz olsun.

Geri
Üst Alt