- 28 Mayıs 2011
- 10.314
- 9.839
- 1.738
Agam bizimle eğleniyyyy
Senin gibi kafa arsızları her türlüsünü sever, senin gibilerin yemini görene
kadar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin gibi kafa arsızları her türlüsünü sever, senin gibilerin yemini görene
kadar.
Geçmiş olsun renktaş.Beyler hepimizin sevgisi Galatasaray kırmayın birbirinizi üzmeyin takımınızı desteklerin biz menfaatsiz sevenleriz kim gelirse gelsin herkes gecici bu forumda kac tane adam tanıyorum ben Galatasaray ugruna neler yapacak sadece Galatasarayı sevin benim bu hayatta tutundugum şey Galatasaray normalde mac izlemem bile yasak hastalıklar sıkıntılar bir Galatasarayın var yemin ediyorum başka da birşey yok güzel güzel eleştirelim birbirimizi hepimiz toprak olacagiz kırmayın lan birbiriniz vallahi üzülüyorum.
Sizi seviyorum büyük Galatasarayın büyük taraftarı Allah yardimcimiz olsun.
Ben cümleyi bile anlamadım.Agam bizimle eğleniyyyy
Tartışmıyorum ki saygı duyuyorum ciddi bir iş sonuçta bu bol kazançlar dilerimLütfen Harun bey, renkler ve zevkler tartışılmaz.
Teşekkür ederim, size de.Tartışmıyorum ki saygı duyuyorum ciddi bir iş sonuçta bu bol kazançlar dilerim
Seni kaale almıyorum tek teker git birilerini etiketle başka bildiğin yok gibi.Agam bizimle eğleniyyyy
Birine benziyor ama işte üyelik tarihine takılıyor bu düşünce.Agam bizimle eğleniyyyy
Benim kira gelirim var çalışmıyorum, ama biraz para biriktirip geleceğim size umarım mutlu olurum gerçi zenci değilim ama esmerim zaten parasıyla değil mi sanane istersem beyaz olurum dime ama.Teşekkür ederim, size de.
Sen öyle birşey yap. Gerekirse ben seni zenciye çevirttirtirim.Benim kira gelirim var çalışmıyorum, ama biraz para biriktirip geleceğim size umarım mutlu olurum gerçi zenci değilim ama esmerim zaten parasıyla değil mi sanane istersem beyaz olurum dime ama.
Benim kira gelirim var çalışmıyorum, ama biraz para biriktirip geleceğim size umarım mutlu olurum gerçi zenci değilim ama esmerim zaten parasıyla değil mi sanane istersem beyaz olurum dime ama.
Birine benziyor ama işte üyelik tarihine takılıyor bu düşünce.
Sakın bak sakin sakin sakın diyorum, Aziz Başkanım üzerinden lagaluga yapma. Aziz Başkanımın Galatasarayımıza katkısı Abdürrahimin katkısından misli ile fazladır.Kadıköyde mi yerin bu mesajdan bunu anladım iyi önce bağdat caddesinde gezeriz sonra kafamla tanışırsın mekanında.
Bunları kafama anlatırsın canım, seni Galatasaray'lı yapacağım haberin olsun.Nasıl mı diye sorma yaparken zevk alacaksın sende.Sakın bak sakin sakin sakın diyorum, Aziz Başkanım üzerinden lagaluga yapma. Aziz başkanımın Galatasarayımıza katkısı Abdürrahimin katkısından misli ile fazladır.
Altına imamı atarımFatih Terim için 8 kere geldi 7 kere şampiyon oldu demeyi biliyorsunuz ama ömrünü Galatasaraya feda etmiş, teknik ekip ve futbolcular gibi kulüpten para almayan üstüne para hibe eden vaktini zamanını ayıran, yine aynı şekil teknik ekip ve futbolculardan çok Floryada bulunan, oyuncuların nerdeyse bokunu temizleyen 5 kere gelip 5 kere şampiyon yaptıran yüce insan Abdürrahim Albayrak'a bok atmanızı kaldıramıyorum.
5 şampiyonluk= cebinden çıkan milyonlarca lira + ölüm riski
7 şampiyonluk= cebine girene milyonlarca lira + kulübün mali olarak iflas etmesi
Bugün geldiğimiz noktada Terimi 7 kere şampiyon yaptı diye savunanlar camiamızı 5 kere zafere taşımış bir insana ne hakla bok atıp defol git diyorsunuz, madem geçmişte yaşanılan zaferlerin önemi yok o zaman Terim de defolsun gitsin diyebilirim ama demiyorum sizin gibi camiamızın içinden çıkan değerlere saygısızlık yapamam.
Hepiniz nankörsünüz. Utanıyorum sizden. Galatasaray'lılık bu değil. Galatasaray'lıyım diye ortalıkta dolanmayın.