Galatasaray Taraftarları Nankördür

Beyler hepimizin sevgisi Galatasaray kırmayın birbirinizi üzmeyin takımınızı desteklerin biz menfaatsiz sevenleriz kim gelirse gelsin herkes gecici bu forumda kac tane adam tanıyorum ben Galatasaray ugruna neler yapacak sadece Galatasarayı sevin benim bu hayatta tutundugum şey Galatasaray normalde mac izlemem bile yasak hastalıklar sıkıntılar bir Galatasarayın var yemin ediyorum başka da birşey yok güzel güzel eleştirelim birbirimizi hepimiz toprak olacagiz kırmayın lan birbiriniz vallahi üzülüyorum.
Sizi seviyorum büyük Galatasarayın büyük taraftarı Allah yardimcimiz olsun.
Geçmiş olsun renktaş.

Yukarıda bir mesajımda Galatasaray'ı seviyorum mesajı sonrası bir admin arkadaştan alıntı ötekileştirme yorumu geldi, bilmiyorum kendisi online mı konuyu izliyor mu, çünkü burada konu başından beri sporcu olduğunu iddia eden bir şahsın fake üyeliği tarafından konu başından beri ötekileştirmenin kralı yapılıyor ve talihsiz bir şekilde iş ötekileştirme de spor dallarına kadar girdi.

zaten spor dallarında bile ötekileştirme yapan bir şahsın ben sporcu olduğunda da kesinlikle inanmam.

Birine benziyor ama işte üyelik tarihine takılıyor bu düşünce.

Kadıköyde mi yerin bu mesajdan bunu anladım iyi önce bağdat caddesinde gezeriz sonra kafamla tanışırsın mekanında.
Sakın bak sakin sakin sakın diyorum, Aziz Başkanım üzerinden lagaluga yapma. Aziz Başkanımın Galatasarayımıza katkısı Abdürrahimin katkısından misli ile fazladır.

Sakın bak sakin sakin sakın diyorum, Aziz Başkanım üzerinden lagaluga yapma. Aziz başkanımın Galatasarayımıza katkısı Abdürrahimin katkısından misli ile fazladır.
Bunları kafama anlatırsın canım, seni Galatasaray'lı yapacağım haberin olsun.Nasıl mı diye sorma yaparken zevk alacaksın sende.

Aynı yerinde sayıyor böyle atışma olmaz, sıkıldım. Ben Battlefield 5'de adam vurmaya gidiyorum.

Fatih Terim için 8 kere geldi 7 kere şampiyon oldu demeyi biliyorsunuz ama ömrünü Galatasaraya feda etmiş, teknik ekip ve futbolcular gibi kulüpten para almayan üstüne para hibe eden vaktini zamanını ayıran, yine aynı şekil teknik ekip ve futbolculardan çok Floryada bulunan, oyuncuların nerdeyse bokunu temizleyen 5 kere gelip 5 kere şampiyon yaptıran yüce insan Abdürrahim Albayrak'a bok atmanızı kaldıramıyorum.
5 şampiyonluk= cebinden çıkan milyonlarca lira + ölüm riski
7 şampiyonluk= cebine girene milyonlarca lira + kulübün mali olarak iflas etmesi

Bugün geldiğimiz noktada Terimi 7 kere şampiyon yaptı diye savunanlar camiamızı 5 kere zafere taşımış bir insana ne hakla bok atıp defol git diyorsunuz, madem geçmişte yaşanılan zaferlerin önemi yok o zaman Terim de defolsun gitsin diyebilirim ama demiyorum sizin gibi camiamızın içinden çıkan değerlere saygısızlık yapamam.

Hepiniz nankörsünüz. Utanıyorum sizden. Galatasaray'lılık bu değil. Galatasaray'lıyım diye ortalıkta dolanmayın.
Altına imamı atarım

Geri
Üst Alt