- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendisi Abdürrahim Beyi destekliyor sanırım Harun abiyle iyi bir ikili olurlardı ama sanırım şu an rakı bardağı ile tartışıyordur
Gergin ortamları seviyorsun dimeBeni, Abdurrahim Bey ile aynı cümlede kullanmandan dolayı rahatsız olduğumu söylemek zorundayım.
Konuyla ilgili tek yorumum Abdurrahim Albayrak Florya'da bulunması gereken bir karakter. Ancak görevi tartışılabilir.
Not: Konuyu baştan aşağı okudum. Acilen anasının ağlatılması gerekmiş. Böyle bir durumda telefon açın işim olsa bile gelir iki üç mesaj atar giderim. İnsanlık ölmedi; MK ölmedi!
Tesekkurler hralTekerlekle paralı askerin yazdıklarından daha dolu mesaj tebrik ederim
Gergin ortamları seviyorsun dime
Hiç alakası yok. Gergin ortamları gevşettiğim herkes tarafından bilinir. Ayrıca konunun hiçbir noktasında olmamama rağmen millet birbirine girmiş. Küfürler hakaretler gırla. . . Benim merkezinde olduğum konularda asla bu düzeysizlik olmaz.
Mahir bey sivil adminmisiniz ?
Hayır Murat Beyciğim. Fahri adminim![]()
Bu ne?
Bu ne?
Yok sonra bize ahlaksız falan diyorsun.
Bu ne?
Yok sonra bize ahlaksız falan diyorsun.
Vefa Bey orada duygu, stres boşalmasından bahsetmektedir. Hastalıklı fikirlerinizi alın ve gidin konudan.
Bu iki mesajı alt alta koyuyorum, sanırım yorum yapmaya gerek yok.Kenan bey daha yenimi fark ettiniz, Mahir bey geçen gün genel sohbette tüm siteye orta parmak göstereceğim diyordu, artık iyice zıvanadan çıkmaya başladı.
Bu iki mesajı alt alta koyuyorum, sanırım yorum yapmaya gerek yok.
Ne cevabı bekliyorsun hayırdırYakışır
Bu arada resmi bir admin dün cevap verecekti ama sonra cevap gelmedi, bakalım cevap gelecek mi ?
Ne cevabı bekliyorsun hayırdır
Ötekileştiren kişilerin ceza almasıysa mevzu bunu yapmayan hemen hemen yok, forumda adam kalmaz, ben de rahatsızım bu durumdan.Danyal bey ötekileştirme konusu ile ilgili bir cevap vereceğim demişti ama sanırım yoğun.