Galatasaray Taraftarları Nankördür

Kendisi Abdürrahim Beyi destekliyor sanırım Harun abiyle iyi bir ikili olurlardı ama sanırım şu an rakı bardağı ile tartışıyordur

Beni, Abdurrahim Bey ile aynı cümlede kullanmandan dolayı rahatsız olduğumu söylemek zorundayım.

Konuyla ilgili tek yorumum Abdurrahim Albayrak Florya'da bulunması gereken bir karakter. Ancak görevi tartışılabilir.

Not: Konuyu baştan aşağı okudum. Acilen anasının ağlatılması gerekmiş. Böyle bir durumda telefon açın işim olsa bile gelir iki üç mesaj atar giderim. İnsanlık ölmedi; MK ölmedi!

Beni, Abdurrahim Bey ile aynı cümlede kullanmandan dolayı rahatsız olduğumu söylemek zorundayım.

Konuyla ilgili tek yorumum Abdurrahim Albayrak Florya'da bulunması gereken bir karakter. Ancak görevi tartışılabilir.

Not: Konuyu baştan aşağı okudum. Acilen anasının ağlatılması gerekmiş. Böyle bir durumda telefon açın işim olsa bile gelir iki üç mesaj atar giderim. İnsanlık ölmedi; MK ölmedi!
Gergin ortamları seviyorsun dime :)

Hadi canim.

Albayrak denilan dallama siyaseti yalamaktan makam makam gezmekten, yalan konusuo bizi rezil etmekten baska bir ise yaramiyor.

Gergin ortamları seviyorsun dime :)

Hiç alakası yok. Gergin ortamları gevşettiğim herkes tarafından bilinir. Ayrıca konunun hiçbir noktasında olmamama rağmen millet birbirine girmiş. Küfürler hakaretler gırla. . . Benim merkezinde olduğum konularda asla bu düzeysizlik olmaz.

Bu albayrakin sampiyonluklardaki payi yüzde 5 bile degildir, bos bos konusup millete pas pas ceken bir tip, yalakalikda kitap yazacak seviye gelmisdir kendisi. Belki kasa kolayligi sagliyordur külübe ama kesin fayizi ile de geri almasini biliyordur parasini. Galatasaray yönetici oldunda beri baya ihale kapti bosuna hergün birinin yanina ziyarete gitmiyor baskani ile. Bu rezil sezonun bas sorumlusundan biridir transfer yapmiyarak herseyi b.k etmistir.

Mahir bey sivil adminmisiniz ?

Hiç alakası yok. Gergin ortamları gevşettiğim herkes tarafından bilinir. Ayrıca konunun hiçbir noktasında olmamama rağmen millet birbirine girmiş. Küfürler hakaretler gırla. . . Benim merkezinde olduğum konularda asla bu düzeysizlik olmaz.

Geri
Üst Alt