Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 40.057
- 17.969
- 2.838
..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özlediğim 1 post doğrusu
Ötekileştiren kişilerin ceza almasıysa mevzu bunu yapmayan hemen hemen yok, forumda adam kalmaz, ben de rahatsızım bu durumdan.
Ceza alması değil, yukarıda çok da geride değil konuyu açıklamaya çalışmıştım, biraz daha açayım.
Konu da ilk açılan mesaj buram buram cepheleştirmeye yönelikken, aynı vatandaş bir sonraki mesajında Kenan'a yazarken kız gibi diyerek kadınları çirkin şekilde ötekileştirirken ve tek tek devam edersek her mesajda buna benzer tabiri caizse hard ötekileştirmeler varken.
Kişileri değil Galatasaray'ı seviyoruz mesajımı dikkat çekti kendisine bunu sormuştum.
Yoksa şu anda kimsenin ceza alıp almaması umurumda değil.
Abi Serkan sabun gibi sıyrılır bu işten de, Mahir topun ağzında.Ne oldu sonuç ? @Serkan Şafak Efendilikten atılıp uzaklaştırılma cezası mı aldı. ? @Mahir Koç @Mehmet Arslaner @Keramettin TANRIVERDİ ?
abi bu cagatay ulusoyun dizisi nasılAbi Serkan sabun gibi sıyrılır bu işten de, Mahir topun ağzında.
Zeytin yağı gibi diyorsun.Abi Serkan sabun gibi sıyrılır bu işten de, Mahir topun ağzında.
Daha izlemedim Sergen ama görüşler fena durmuyor.abi bu cagatay ulusoyun dizisi nasıl
Daha izlemedim Sergen ama görüşler fena durmuyor.
Eğer bölüm başı maksimum bir saat ise belki göz atarım.Peki izleyecekmisin ?
Eğer bölüm başı maksimum bir saat ise belki göz atarım.
Savunduğun adam zenci deyip duruyor ötekileştirmenin dik alası.Boş boş duyar kasıp duruyorsun mesajlarımı incelemişsin birde foruma uzun bir süredir girmiyordum demek ki silinmiş, veritabanında sıkıntı olmuştur belki de ben ne bileyim yani sadece mesaj sayacım yerinde duruyor.Ceza alması değil, yukarıda çok da geride değil konuyu açıklamaya çalışmıştım, biraz daha açayım.
Konu da ilk açılan mesaj buram buram cepheleştirmeye yönelikken, aynı vatandaş bir sonraki mesajında Kenan'a yazarken kız gibi diyerek kadınları çirkin şekilde ötekileştirirken ve tek tek devam edersek her mesajda buna benzer tabiri caizse hard ötekileştirmeler varken.
Kişileri değil Galatasaray'ı seviyoruz mesajımı dikkat çekti kendisine bunu sormuştum.
Yoksa şu anda kimsenin ceza alıp almaması umurumda değil.