Galatasaray Tarihinin Gereksiz Yere En Abartılmış Futbolcusu Sizce Kimdir?

bizde öyle çok övülüp de gerçekte iş yapmayan oyuncu pek yok bence. yazılan isimlerin çoğu zaman zaman inişli çıkışlı performans gösterse de bazı dönemlerde gerçekten iyi iş yapmış oyuncular. mesela selçuk buna bir örnek. özellikle 11/12 sezonu performansı süperdi. sonralarda performansı düştü. ama çıkıp da kimse selçuk emekli oldu ama keşke bizde birkaç sene daha oynasaydı demiyor. bıraktığında zil takıp oynadık. ama ilk zamanki performansının hakkını herkes veriyor. abartılan bir oyuncu değil bu sebeple.

bir diğer örnek tarzı da belhanda. bu adama da aklı başında hiç bir taraftar efsane gözüyle bakmıyor. sosyal medyada azınlık seviyesinde fanları olabilir ama geneli yansıtmıyor

bu sorunun cevabının tam olarak karşılığı olmasa da cevaba en yakın isim bence arda'dır. bizde oynadığı ilk dönemde kötü bir futbolcu değildi. gençti ve üzerine koya koya gidiyordu. ondaki ışık farkedildi ve transferini yaptı. sonraki kariyeri ise tartışılmaz. şuan baktığımızda ise gerçek taraftar gözünde olmasa da spor kamuoyunda Galatasaray'ın büyük efsanesi gözüyle bakılıyor. ama oynadığı dönemde uçan kaçan, bize ekstra başarılar yaşatan bir futbolcu değildi. 11/12 sezonundaki yeni kadro yapılanması yapılırken ona en çok ihtiyaç olduğu zamanda takımı yüzüstü bırakıp gitti. sonrasında verdiği röportajlar falan konuşmaya gerek yok. bu sebeplerle oluşturulan izlenim ve gerçekte Galatasaray'a verdiği karşılaştırılacak olursa bence bu soruya direkt cevap olmasa da en yakın cevap arda'dır

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İlginç bir başlık olmuş ve genel olarak yanlış anlaşılmış. Verilen cevapların neredeyse hiçbirisine katılmıyorum. Benim izlediğim dönemde gereksiz yere abartılan futbolcu yok gibi (foruma ve sosyal medya tepkilerine bakarak söylüyorum) , gereksiz yere gömülen onlarca topçu olmasına rağmen. Misal Elmander denmiş , Elmander sayıca az gol attı ama belki de Galatasaray tarihinin en kompakt en keyifli top oynayan takımının en mühim parçasıydı , rolü çok kritikti. Tek senelik performans olduğu doğru tabi ama abartılı bir sevgisi yok bence taraftarın ona. Elano da keza abartılmaktan çok gömülmüştür , özellikle forumda. Bizde kötü oynarken milli takım performansı iyiydi diye hatırlıyorum zira o zaman da söylediğimiz gibi çok kötü bir ortasahamız vardı ve bugünkü gibi bütün oyuna sirayet ediyordu o kötülük.

linnes olabilir. iyi maçını geçtim vasat maçı bile çok azdır.

Çok oyuncu var fakat olmayan karakteri sebebiyle Lincoln derim açık ara

Geri
Üst Alt