- 24 Haziran 2009
- 1.401
- 734
- 1.683
Net Elano
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marianoda katılmıyorum reis.Başlık bence yanlış anlaşılmış millet Linnes'i filan yazmış garip. Kim linnesi anıyor şuan, yeteneksizi sormuyor. Ya da geldiğinde filan büyük bir hype yoktu. Hep de sövülmüş bir adamdır.
İlk numaralı isim Arda'dır net.
2- Elano
3- Mondragon ( eski maçları çok izlemedim ama bir tık abartı geliyor bu herif aklımda hep yumurtlamaları kalmış.)
4- Selçuk İnan ( max 2 sene performans gösterip 10 sene yattı. Futbolculuğunun 2 senesi sonrasında leşliği yetmedi bir de yardımcı td oldu.)
5- Belhanda garip derecede tt de fanları var.
6- Mariano (zekası ile oynuyordu fizik bitmişti, çok sövüldü fakat ondan sonra aldığımız bekler hep cacık olunca acaip değere bindi)
@Can EroğluBelhanda diyenler olmuş ama bence Belhanda daha çok gereksiz yere gömülen futbolculardan biriydi. Forumda 2-3 kişi savunuyor diye o listeye alınması saçma.
Bu listeye en çok yakışan kişi bence Arda, Elano ve Burak Yılmaz olabilir gibi geliyor. Arda'nın bize yaptığı en büyük katkı para kazandırıp gitmesi olabilir. Bir de 2008 şampiyonluğundaki performansı.
Sevmezdim ahbert. A.Madrid maçı var; Caner ile beraber üzmüştü bizi.Malesef skandal 1 entry ahbert.
Kewellın 3 senede 35 golü falan var. Fiziği eskisi gibi olsa zaten biz beleşe alamazdık, iyi katkı verdi o koşullarda.
Ha Prekaziyle falan eş değer tutan garip tipler vardı o ayrı.
Forvet yoktu çıktı forvet oynadı, stoper yoktu çıktı stoper oynadı, Kewell net önemli bir figürdü, tek şanssızlığı o döneme denk gelmesi.
Bruma çok övülen bir oyuncu değildiki.Bruma,
Gelecek vaat eden futbolcu, erken gitti gibi argümanlarla uzun süre arkasından ağlandı.Bruma çok övülen bir oyuncu değildiki.
Hiç istemiyordum gelmesini iyi hatirlarsinO transferden bir kaç hafta önce Süleyman Hurma ile resim çektirmiştim @Serkan Şafak @Keramettin TANRIVERDİ ve @Gökhan Sancak hatırlıyor olmalı
tek başına en çok maç alan gs tarihinin 2.oyuncusu olan keita mı bu
Belhandaciydin di mi senbenim övdüğüm topçular