Galatasaray Tarihinin Gereksiz Yere En Abartılmış Futbolcusu Sizce Kimdir?

ben oyuncu kalitesi olarak değil ama galatasaray için anlamı bakımından bakacağım

arda turan

galatasaray tarihinde hiç denilebilecek önemi olan bir adamın böyle dükkanın sahibi filan diye tanımlanması hem garibime gitmiştir

ardaya gelene kadar sabri semih hakan balta song filan daha önemlidir bu kulüp için

Selçuk İnan. 2014-2020 arası rezil bir performans göstermiştir. Bu kadar kötü olup bu kadar uzun süre oynayan bir oyuncu hatırlamıyorum. Medyada dahi hiç kimse eleştirmez gündeme bile getirmezdi. İlk sezonunda mükemmel, ikinci sezonunda iyiydi sonra çöktü.

Burak Yılmaz. Hiç sevmedim gol kralı olduğu dönem dahil. Takım oyununa inanılmaz zarar veriyordu.

Lincoln. İyi oynadığı maç sayısı çok azdır taraftar adama tapıyordu. Tanrı'nın olmamı istediği yerdeyim gibi sözleri vardı.

Arda Turan. Zaman zaman iyi oynadığı dönemler olsa da asla efsane konumunda olamaz. Tarihimizin en kötü sezonlarında kaptan olması, takımı karıştırması, bitmek bilmeyen sorunları.

Victor Nelsson da bu listeye aday olacak bu gidişle. Sıradan bir adam göklere çıkarılıyor.

Linnes Lincoln Selçuk gibi isimler yazılsa da bunların tamamı oynadıkları belli dönemlerde çok eleştirildi şöyle dönüp bakınca kimse efsane gibi görmüyor zaten..
Bence Kewell bu sorunun cevabi... Oynadığı dönemi de çok net hatırlıyorum karakterli topçu olduğu için haddinden fazla abartılıyor bizde öyle inanılmaz bir top oynadığı falan yoktu ama skora katkisi iyiydi.. En önemlisi dezavantajı çok sık sakatlanmasiydi ligde 20 maça zar zor çıkabilen bir adamı gelmiş geçmiş en iyi 11lere yazanlar falan oluyordu ..

Balon beklenti vs. bu değil sorulan şey. Şu an ballandıra ballandıra anlatılan ama bunları hiç hak etmeyen futbolcular var. Bence konuyu açan arkadaş bunlar sizce kim demek istemiş.

Yaşanan heyecanın gerçek sebebi transfer sürecinin anormal şekilde uzaması ve forvetsizlik özlemiydi bu arada. Sosyal medyada fazla vakit geçirmek de orada sesi gür çıkan aklı noksan çoğunluğun çığırtkanlığına maruz kalmak suretiyle sizde tarihte hiçbir transfere böyle heyecanlanılmamıştı intibası bırakmış olabilir. Yoksa aklı başında olan her insan bu transferin Drogba, Sneijder, Hagi gibi sansasyonel transferler kadar sansasyonel olmadığının farkındaydı -- bence Roberto Carlos seviyesinde bir transferdi.

Hicbir sosyal medya hesabim bulunmamaktadir. Forumdan takip edebildigim kadariyla cok fazla arzu edilen bir transferdi. Ki havalimanina indiginde gosterilen sevgi seli herseyi açıklamaktadır. Buyuk umit bagladi bu taraftar. Maalesef olmadi. Bahsettigin oyuncularin transferi zaten sansasyonel. Hagi ve Sneijderi mesela Alex ile kiyaslamaya kalkanlar var sırf kendi hasetlerinden. Bir yerimle gulerim. Artik bundan boyle bu seviyede transfer gelir mi bilemiyorum. Drogba konusunda ama emin değilim. Bircok sefer kendini takimin uzerinde gordugunu dusunmusumdur. Topu baskalarinin elinden alip 30 metreden kaleye falan frikik kullandığı cok olmuştur. Son zamanlardada sakatlik cok oldu diye hatirliyorum ve pek verim alamadik.

Falcao başlı başına hayal kirikligidir

Zor soru.

Herkes de yanlış anlamış. İşin özü şu; taraftarca (ya da medyada, kamuoyunda vb) çok iyi futbolcu olduğu ya da çok iyi oynadığı ve çok katkı verdiği söylenen ama aslında bir bk yapmamış topçuları düşünmek lazım.

Zor soru.

Herkes de yanlış anlamış. İşin özü şu; taraftarca (ya da medyada, kamuoyunda vb) çok iyi futbolcu olduğu ya da çok iyi oynadığı ve çok katkı verdiği söylenen ama aslında bir bk yapmamış topçuları düşünmek lazım.
Amrabat işte bi halt yemedi ama birçok taraftar adamın çok iyi olduğunu acayip katkı verdiğini söylüyordu. Oysa tüm yaptığı şey kanatta garip hareketlerle 0'a kadar inip geri dönmek, 10-15 metre top sürmek ve arkadan gelen bek-orta sahaya pas vermekti.

Amrabat işte bi halt yemedi ama birçok taraftar adamın çok iyi olduğunu acayip katkı verdiğini söylüyordu. Oysa tüm yaptığı şey kanatta garip hareketlerle 0'a kadar inip geri dönmek, 10-15 metre top sürmek ve arkadan gelen bek-orta sahaya pas vermekti.
O öyle ama daha büyüğü lazım😬

Kewellın 3 senede 35 golü falan var. Fiziği eskisi gibi olsa zaten biz beleşe alamazdık, iyi katkı verdi o koşullarda.

Ha Prekaziyle falan eş değer tutan garip tipler vardı o ayrı.

Forvet yoktu çıktı forvet oynadı, stoper yoktu çıktı stoper oynadı, Kewell net önemli bir figürdü, tek şanssızlığı o döneme denk gelmesi.

Carrusca

carruscaa.jpg

Geri
Üst Alt