Galatasaray Tarihinin Gereksiz Yere En Abartılmış Futbolcusu Sizce Kimdir?

Kimse yazmamış
Ujfalusi
1 yıl top oynadı sonra sakatlandı zaten adamı matheus beckenbaur karışımı süper bir efsane gibi ananlar var forumda.
Bizden önce daha çok sağ bek oynamıştı.
İş ahlakı karakteri çok düzgün biri olabilir ama bizdeki performansı ve cismi abartılmıştı.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Semih'in defolarını olmamış gibi gösteren, tek başına bir takımı toparlayabilen zeki bir futbolcu.
Böyle iki üç adamın olunca direkt şampiyon oluyorsun.

Sanki adam bilerek oynamadı, adamın caprazları gitti caprazları.

Tabi ki Sneijder . 20 maç skor katkısı yapamayıp tek kelime edilmezken douglaonun kendi kalesine attığı golden sonra coşan fanları vardı. 2015 şampiyonluğunda dahi gençlere attığı gole kadar 6-7 maçtır dökülüyordu. 4-5 efsane maçı var tabi bu yukarda yazan çoğu şeyi görmezden gelmemizi sağlıyor ama benim oyum sneijdere.

Tabi ki Sneijder . 20 maç skor katkısı yapamayıp tek kelime edilmezken douglaonun kendi kalesine attığı golden sonra coşan fanları vardı. 2015 şampiyonluğunda dahi gençlere attığı gole kadar 6-7 maçtır dökülüyordu. 4-5 efsane maçı var tabi bu yukarda yazan çoğu şeyi görmezden gelmemizi sağlıyor ama benim oyum sneijdere.
egemen napıon ahbap bayadır görüşemiyoruz

Griezmann

Hiçbir numarası yok. Fransız Emre Akbaba.

Cophanda. Aksini iddia eden Galatasaray tarihini bilmiyordur 😉

Yamanokay2.jpg

Harry Kewell, ayrica gereksizdi. Ona verilen para yerine Emre'yi alsaydik belki 24 sampiyonluk filan vardi.

----- Mehmet Topal --- Emre -----
Keita -------- Lincoln --------- Arda
------------------ Baros -------------------

Bu kadroyu ayni anda gormek isterdim.

Kendi fikrimi söylüyorum açık ara bu isim Lincoln
Koşmayan oyuncu sevmiyorum
Felipede ve misomoviç bu isimlerde yetersiz kaldı

Servet Cetin
Bize gelmeden önce de milli takimda da hic sevmemistir bu kalasi. Hircin oyun bicimiyle ve gösterisli gövdesiyle iyi rating yapiyordu ama Amerikan futbolu degil ki bu mk

Kimse yazmamış
Ujfalusi
1 yıl top oynadı sonra sakatlandı zaten adamı matheus beckenbaur karışımı süper bir efsane gibi ananlar var forumda.
Bizden önce daha çok sağ bek oynamıştı.
İş ahlakı karakteri çok düzgün biri olabilir ama bizdeki performansı ve cismi abartılmıştı.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ujfalusi 1 sezon oynadı ama mükemmeldi. Ben yanında oynayan adamlara bu kadar etki eden, onların da performansını yükselten bir adam görmedim.

Linç yemeyeceksem Elmander diyebilirim. 2 yılda 40-50 maçı vardır zaten 2.yılı sakatlıklar , forvet bolluğu derken çok bir iş yapmadı. Tek sezonluk performans bence fazla abartılıyor.

Elmander ve Ujfalusi bir sezon mükemmel oynadılar. Selçuk gibi 6-7 sene daha kalıp kötü oynasalardı katılırdım.

Geri
Üst Alt