Galatasaray Tarihinin Gereksiz Yere En Abartılmış Futbolcusu Sizce Kimdir?

tekrar tekrar tekrar izlemelisin 😄
yahu abartılan oyuncu diyor başlıkta en yeteneksiz en yetenekli vs gibi şeyler sorulmuyor bu yanlış anlaşılıyor galiba.
en abartılan oyuncu denmiş adamlar amrabat diyor amrabatı kim halen anıp anıp ulan ne harika adamdı ne efsaneydi der. anca salman ve imparator hocam der başkada yoktur.
kewell katkı vermedi değil yeteneksiz falan da denmiyor fakat adamdan öyle bi bahsediliyor ki çok şahane işler yapmış gibi.
lincoln de güzel bir örnektir buna

Soruyla cevaplarımı bağdaştıramadım.

Herkesin ortak paydada buluşup abarttığı bir futbolcumuz var mı acep.

Tarık Camdal... Adamı herkes futbolcu sandi oysa değilmiş daha abartısı ne olabilir ki. Yıldız diye gördüğün kötü çıkar anlarım ama futbolcu diye aldığın adam futbolcu değilmiş

yahu abartılan oyuncu diyor başlıkta en yeteneksiz en yetenekli vs gibi şeyler sorulmuyor bu yanlış anlaşılıyor galiba.
en abartılan oyuncu denmiş adamlar amrabat diyor amrabatı kim halen anıp anıp ulan ne harika adamdı ne efsaneydi der. anca salman ve imparator hocam der başkada yoktur.
kewell katkı vermedi değil yeteneksiz falan da denmiyor fakat adamdan öyle bi bahsediliyor ki çok şahane işler yapmış gibi.
lincoln de güzel bir örnektir buna
Adam ayhan-mustafa sarplı kadro ile oynayıp katkı vermiş, kaldı ki gayet iyi oynadı. Fikrine saygı duyuyorum ama tam aksi görüşteyim.

Önce Bülent Akın, yeni Hagi idi sözle, 7 M $ da para verdik, kendisini 1-2 maç dışında göremedik
Tarık Çamdal, milli takımdaydı, TFF Demirören'in en beğendiği topçuydu, o kadar paralara geldi iki kanatta da oynuyor dendi, fıssss çıktı
Belhanda, F5 yıllarca peşinden koştu alamadı, Fransa liginde fırtınalar estirdi, çok sansasyonel geldi, iyi de başladı, sonrası fossss
Maicon, God of Defense dendi, daha ilk maçında yumurtladı, adamın tipi bile görkemli defans, ama boş çıktı.
Elano, Brezilya Milli Takımında banko onuyordu, Man City'de sistem oyuncusuydu, geldi ilk maçında gol attı. sonra kayboldu
Misimovic, Bosna milli takımının 10 numarasıydı, fos çıktı diyemeyiz, Hagi sağolsun sakız çiğniyor diye şutladı adamı.

Son olarak da Barcelona ve Hollanda Milli Takım kaptanı, frikikler kralı, defansın bel kemiği Frank de Boer diyorum.
Kariyeriyle övülmeyi, bizdeki performansıyla da sövülmeyi hak eden adam.

O transferden bir kaç hafta önce Süleyman Hurma ile resim çektirmiştim @Serkan Şafak @Keramettin TANRIVERDİ ve @Gökhan Sancak hatırlıyor olmalı

1-Murhan-Effendie-golkar.webp

Net olarak Belhanda, Selçuk'un iki-üç sezon dahi olsa yaptıklarının yanından geçemez.

Elano. Yani şöyle; oynadığı topu aşırı derecede öven yoktu ama yanında BAM üçlüsü olmasaydı uçardı, kaçardı, tek başına şampiyon yapardı tarzı yorumların hepsi boştu.

Yetenekliydi ama silik bir herifti. Kırılgan, yumuşak, tırsak bir adamdı. Zaten bizden sonra da kayboldu gitti. O fiziki ve duygusal kırılganlıkla üst bir ligde tutunması imkansızdı, öyle de oldu.

Transferde adı geçtiği andan itibaren böyle bir son bekliyordum. Gelirken inanılmaz abartılmıştı.

Selçuk İnan olabilir. Kendisini severim ama Xavi'yle kıyaslandığı zamanları biliyorum. O dönem gerçekten de çok abartılmıştı. Kewell iyi katkı vermiş olabilir lakin çok abartıldığını da es geçmeyelim.

drogba. Hayatımda en sevdiğim 5 forvetten biridir ama bizdeki performansı çok vasattı. Büyük maçlarda iyi oynadığı için iyi anılıyor. Çoğu maçta sahada yürüyordu. 2.senesinde zaten ligin ikinci yarısı tamamen saldı kendini

ayrıca drogba-burak-sneijder beraber oynatmak bütün sistemi bozdu

drogba. Hayatımda en sevdiğim 5 forvetten biridir ama bizdeki performansı çok vasattı. Büyük maçlarda iyi oynadığı için iyi anılıyor. Çoğu maçta sahada yürüyordu. 2.senesinde zaten ligin ikinci yarısı tamamen saldı kendini

ayrıca drogba-burak-sneijder beraber oynatmak bütün sistemi bozdu

Valla linç yiyebilirsin ama Drogba’nın bizi, kulübü ve ülkeyi sallamadığı aşikardı, katılıyorum sana. Orta yuvarlakta frikik oluyordu, kaleye vuruyordu. Chelsea serisinde duygusala bağladı vs.

Başlık bence yanlış anlaşılmış millet Linnes'i filan yazmış garip. Kim linnesi anıyor şuan, yeteneksizi sormuyor. Ya da geldiğinde filan büyük bir hype yoktu. Hep de sövülmüş bir adamdır.

İlk numaralı isim Arda'dır net.
2- Elano
3- Mondragon ( eski maçları çok izlemedim ama bir tık abartı geliyor bu herif aklımda hep yumurtlamaları kalmış.)
4- Selçuk İnan ( max 2 sene performans gösterip 10 sene yattı. Futbolculuğunun 2 senesi sonrasında leşliği yetmedi bir de yardımcı td oldu.)
5- Belhanda garip derecede tt de fanları var.
6- Mariano (zekası ile oynuyordu fizik bitmişti, çok sövüldü fakat ondan sonra aldığımız bekler hep cacık olunca acaip değere bindi)

Geri
Üst Alt