- 12 Haziran 2013
- 9.919
- 6.004
- 1.843
tekrar tekrar tekrar izlemelisinizledim yeterince üstad. başlığın hakkını veren isim olduğu şüphesiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tekrar tekrar tekrar izlemelisinizledim yeterince üstad. başlığın hakkını veren isim olduğu şüphesiz
yahu abartılan oyuncu diyor başlıkta en yeteneksiz en yetenekli vs gibi şeyler sorulmuyor bu yanlış anlaşılıyor galiba.tekrar tekrar tekrar izlemelisin![]()
Adam ayhan-mustafa sarplı kadro ile oynayıp katkı vermiş, kaldı ki gayet iyi oynadı. Fikrine saygı duyuyorum ama tam aksi görüşteyim.yahu abartılan oyuncu diyor başlıkta en yeteneksiz en yetenekli vs gibi şeyler sorulmuyor bu yanlış anlaşılıyor galiba.
en abartılan oyuncu denmiş adamlar amrabat diyor amrabatı kim halen anıp anıp ulan ne harika adamdı ne efsaneydi der. anca salman ve imparator hocam der başkada yoktur.
kewell katkı vermedi değil yeteneksiz falan da denmiyor fakat adamdan öyle bi bahsediliyor ki çok şahane işler yapmış gibi.
lincoln de güzel bir örnektir buna
O transferden bir kaç hafta önce Süleyman Hurma ile resim çektirmiştim @Serkan Şafak @Keramettin TANRIVERDİ ve @Gökhan Sancak hatırlıyor olmalıNet olarak Amrabat. Üçkağıtçı Kayserinin elinde oyuncak olup İmparatorun emriyle 8.6 milyon gömdük.
56 maç 3 gol 11 asist.
O transferden bir kaç hafta önce Süleyman Hurma ile resim çektirmiştim @Serkan Şafak @Keramettin TANRIVERDİ ve @Gökhan Sancak hatırlıyor olmalı
drogba. Hayatımda en sevdiğim 5 forvetten biridir ama bizdeki performansı çok vasattı. Büyük maçlarda iyi oynadığı için iyi anılıyor. Çoğu maçta sahada yürüyordu. 2.senesinde zaten ligin ikinci yarısı tamamen saldı kendini
ayrıca drogba-burak-sneijder beraber oynatmak bütün sistemi bozdu