Galatasaray Tarihinin Yüz Karaları | Barış Özbek

Cevap: #8 Barış Özbek

Essien'in yerine koy Chelsea'ye sırıtırsa ne olayım.Ünal Aysal yönetimi çok yanlış işler yapıyor.

Abartmışsın bence, Chelsea'de sırıtır Barış ancak Tottenham gibi takımlarda özellikle Huddlestone gibi vasat ön liberoların yerine oynadığı takdirde çok yarar sağlayabilecek bir oyuncu. Dediğim gibi, değeri bilinemedi bizde, Kalli çok iyi verim almıştı Barış'tan.

Adnan Polat'ı aratacaklar galiba bize. Ulan gelir gelmez Barış'ı göndermek de nedir ya. Bunlar allah bilir Mustafa'yı falan da gönderirler. Yok lan o kadar yapmazlar heralde :SS: O kadar da futbol cahili olacaklarını sanmıyorum.

Arkadaşlar ciddi misiniz? Barış Özbek hakkında konuşuyoruz yahu! Adam senelerdir girdiği her maçta tuvaletini yapıp sıvıyor. Futbol bilgisi sıfır, mental bilgisi sıfır, taktik bilgisi sıfır. Tek bildiği iş saçlarını yapıp sahalarda deli danalar gibi koşmak. Gördüklerime inanmak istemiyorum.

Arkadaşlar ciddi misiniz? Barış Özbek hakkında konuşuyoruz yahu! Adam senelerdir girdiği her maçta tuvaletini yapıp sıvıyor. Futbol bilgisi sıfır, mental bilgisi sıfır, taktik bilgisi sıfır. Tek bildiği iş saçlarını yapıp sahalarda deli danalar gibi koşmak. Gördüklerime inanmak istemiyorum.

Hocalar faydalanamadıysa suç adamın mı?

Abartmışsın bence, Chelsea'de sırıtır Barış ancak Tottenham gibi takımlarda özellikle Huddlestone gibi vasat ön liberoların yerine oynadığı takdirde çok yarar sağlayabilecek bir oyuncu. Dediğim gibi, değeri bilinemedi bizde, Kalli çok iyi verim almıştı Barış'tan.

Yok be Namık.İyi bir Barış,Chelsea'de fark bile yaratır.

Okuduklarıma inanmak istemiyorum. Şoke oldum.

Bir futbol cahili daha.Barış beğenilmeyecek topçu mu?Bitmeyen enerjisi ile bence Barca seviyesinde

2008 yılındaki şampiyonluğumuzda Barış'ın payını falan göremediysen, şansını başka sporlarda dene renktaş.

Umut'u takmayın arkadaşlar o hep bizim sinirimizi bozmaya çalışıyor. Tahriklere gelmeyin.

Barış'a yapılan hakaretleri kınıyorum, Essien adam mı ? Barış 8 numarası ile Lampard'ın yerine oynayacak adam.

Beyler sizinle sabaha kadar tartışırım bu konuyu. Barış'tan bu takıma ZERRE yarar gelmez. Asıl o şansını diğer sporlarda denemesi lazım, mesela solarium FALAN.

Gökhan inlere o kadar para istiyorlar.Barışın ondan eksiği mi var?Çok saçma hamleler yapıyoruz

Ünal Aysal yönetiminin ilk ve en büyük hatasidir bu yetenegi göndermek !

Sonrada yerli kalitemiz düsük diyorsunuz, Baris gibi adami yolluyoruz birde, sonrada yerli kalitemiz niye düsük diyorsunuz.

Yaziklar olsun !!11!!1bir!!

Kız olsam ilk Barış´a verirdim.Ama maalesef kız değilim:(

Geri
Üst Alt