Galatasaray Tarihinin Yüz Karaları | Barış Özbek

Cevap: #8 Barış Özbek

Stay With Us B8 topicini açmalıyız forumda artık.Sessiz kalmayalım renkdaşlar.

Arkadaşlar ciddi misiniz? Barış Özbek hakkında konuşuyoruz yahu! Adam senelerdir girdiği her maçta tuvaletini yapıp sıvıyor. Futbol bilgisi sıfır, mental bilgisi sıfır, taktik bilgisi sıfır. Tek bildiği iş saçlarını yapıp sahalarda deli danalar gibi koşmak. Gördüklerime inanmak istemiyorum.

Kardeş git bence sen Judoyla, sutopuyla falan ilgilen. Futbol sana göre değil.

Katılanlar beğensin, katılmayanlar paylaşsın. ;)););););););)

Yazıklar olsun yönetime.Şu adamı tutamayıp Selçukla falan kadro kurmaya çalışıyorlar

Beyler sizinle sabaha kadar tartışırım bu konuyu. Barış'tan bu takıma ZERRE yarar gelmez. Asıl o şansını diğer sporlarda denemesi lazım, mesela solarium FALAN.

Solarium'un neresi spordur yürekli dostum?

Ayip ama, bi de football tartisiyoruz sizinle ! :mad:

Tamam arkadaşlar şakalar espiriler güzeldi chelseade oynardı diyenler falan olmuş tebessüm ettik. AMA ARTIK ÇILGINCA KUTLAMANIN VAKTİ GELDİ BU HABERİ :) GÜLE GÜLE BARIŞÇIM YOLUN AÇIK OLSUN :yoji:

Bence Real'e giden Nuri Şahin'den Hamit'ten falan eksiği yok.Onlar Real'e gidiyor Barış Trabzon'a.Yazık yahu.Şanssız çocuk.

Besekiz i elimizden almaları hiç iyi olmadı.

:D Şaka lan

Gönderilişine tepkisiz kalamam.Avatarımı değiştirdim

Barış'ı eleştirenler neden eleştirdiklerini anlatabilirler mi ? Eksiği ne Barış'ın ?

Arkadaşlar hepiniz sapınıza kadar ihraçı hakediyorsunuz. Ben böyle şey görmedim, duymadım, okumadım. Galatasaray taraftarı olduğum için kendimden utanacak radde vardım sayenizde. Sağolun, varolun.

bakalım Şenol Güneş'in elinde 2008 performansını gösterebilecek mi

Barış ın potansiyeli bastian kadar vardır.Bunun farkına varamayanlara ise sadece gülüyorum

yazıklar olsun ya sinirden ellerim titriyo yazamıyorum :mad:

portekizlerin bir atasözü vardır futbol iyi oyuncularla oynanır diye. Başkanın bende kredisi tükenmişir bu saatten sonra :mad:

ozbek.jpg

STAY WITH US B8 !!!​

Geri
Üst Alt