Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar ciddi misiniz? Barış Özbek hakkında konuşuyoruz yahu! Adam senelerdir girdiği her maçta tuvaletini yapıp sıvıyor. Futbol bilgisi sıfır, mental bilgisi sıfır, taktik bilgisi sıfır. Tek bildiği iş saçlarını yapıp sahalarda deli danalar gibi koşmak. Gördüklerime inanmak istemiyorum.
Beyler sizinle sabaha kadar tartışırım bu konuyu. Barış'tan bu takıma ZERRE yarar gelmez. Asıl o şansını diğer sporlarda denemesi lazım, mesela solarium FALAN.
Tamam arkadaşlar şakalar espiriler güzeldi chelseade oynardı diyenler falan olmuş tebessüm ettik. AMA ARTIK ÇILGINCA KUTLAMANIN VAKTİ GELDİ BU HABERİGÜLE GÜLE BARIŞÇIM YOLUN AÇIK OLSUN :yoji:
Şaka mı?
Beyler sizinle sabaha kadar tartışırım bu konuyu. Barış'tan bu takıma ZERRE yarar gelmez. Asıl o şansını diğer sporlarda denemesi lazım, mesela solarium FALAN.
Kızdırma beni sensin şaka. Utanman da yok gelmiş barışı destekliyorsun. Bütün barışsevelere 10 gün MYC. Çok ciddiyim.
Kızdırma beni sensin şaka. Utanman da yok gelmiş barışı destekliyorsun. Bütün barışsevelere 10 gün MYC. Çok ciddiyim.
Barış'ı eleştirenler neden eleştirdiklerini anlatabilirler mi ? Eksiği ne Barış'ın ?