Galatasaray Tarihinin Yüz Karaları | Barış Özbek

Cevap: #8 Barış Özbek

Arkadaşlar hepiniz sapınıza kadar ihraçı hakediyorsunuz. Ben böyle şey görmedim, duymadım, okumadım. Galatasaray taraftarı olduğum için kendimden utanacak radde vardım sayenizde. Sağolun, varolun.

Barışı beğenmeyelere Selçuk İnan müstehak

Arkadaşlar hepiniz sapınıza kadar ihraçı hakediyorsunuz. Ben böyle şey görmedim, duymadım, okumadım. Galatasaray taraftarı olduğum için kendimden utanacak radde vardım sayenizde. Sağolun, varolun.

Yarın bir gün cok utanacagın şeyler söyleme bence.

Trabzon dan Avrupa'ya giderse görürüm o zaman seni!

Adamda uzaktan şut,yakından şut,orta mesafe şutu,post up hepsi var

Dimdik saçlarına

Jöle sürmüş uçlarına

Kar düşmüş yamaçlarına

El salla Barış Özbek.

Gitme lan.

Barış'ı eleştirenler neden eleştirdiklerini anlatabilirler mi ? Eksiği ne Barış'ın ?

Bu konuyla ilgil kısa bir şey yazmıştım

Barış öyle yada böyle takıma hizmet etmeye çalışmış bir oyuncu. Kendisine teşekkür ediyorum. Aslında ufak bir mental gelişimle ve azcık daha iyi pas yüzdesiyle hala Türk işi Gattuso olma şansı var. Her zaman topa müdahalesi, yer tutması ve defansif anlayışı çok iyi oldu. Ama malesef top ayağındayken hep bir şeyleri yanlış yaptı.

Yine de kendini geliştirebilecek yeteneği olduğuna inanıyorum. Bazı oyuncular 25'inden sonra da olgunlaşır. 2. lige satılırsa da şaşırmam, Trabzonspor'da Serkan'ın katettiği aşamayı katederse de şaşırmam.

Yolun açık olsun Barış...

Of ağız tadıyla renkdaşlarımızla kutlayamıyoruz böyle bi haberi bile. Bırakın ironiyi şakayı hadi kutlayalım.

su ugurlu sayfada resmen göndersek cok süper olacak:)

Barış ın potansiyeli bastian kadar vardır.Bunun farkına varamayanlara ise sadece gülüyorum

Yıllardır bu potansiyelin ortaya çıkartılmasını bekliyor, unutmayalım Alman Ümit Milli Takımı'nda, Mesut Özil'in olduğu takımın kaptanıydı Barış Özbek. Kalli döneminden sonra değeri bilinmedi. Kadıköy'deki Fenerbahçe maçında, Hertha Berlin deplasmanında müthiş maçlar çıkarmıştı.

Böyle bir adamı kaybediyoruz ve sevinenler var cidden anlamak güç.

Güle güle Barış. Bir daha yüzünü görmemek dileğiyle!

Manisaspora karşı 1 gol 2 asistle oynadığı o maç dünyanın en iyi 5-6 oyuncusundan biri olduğunu anladığım gündü.Değerini bilemedik

Ein Mensch ohne Bildung ist ein Spiegel ohne Politur der bir alman ata sözü.

Balık baştan kokar,körle yatan şaşı kalkar. Barış Sarp'ın kurbanı oldu, kıymetini zamanla anlarsınız.

Alman ümit milli takımının kaptanıydı reis.İniesta o kadar iyiyse o da olsun Alman ümit milli takım kaptanı.Yapamaz yetenek meselesi

Geri
Üst Alt