Galatasaray Tarihinin Yüz Karaları | Barış Özbek

Cevap: #8 Barış Özbek

Bakalım yerini Selçuk ile doldurabilecek miyiz:sad007::sad007:

Hertha Berlin maçında ön liberoda ki mükemmel performansı ve ilk sezonunda orta sahanın sağındaki iyi futboluyla aklımda kalabilir umarım. :)

Yeni sezonda Trabzonspor forması giyecek. Şenol Hoca bu belli olmaz Barış'ı bile adam edebilir. :)

Şenol Güneşin elinde Galatasarayda geçirdiği ilk sezonlardaki gibi oynar, fayda sağlar.Bence üstüne çok gidildi.O kadar da kötü oyuncu değil

kalas :) selçuğu alıp barışı vermek... ya da selçuğun boşluğunu barışla kapatmak.. trabzon ne yapıyor ya

Teşekkürler Sadri Başkan, isterseniz yanına beleşe Mustafa ve Ayhan'ı verebiliriz :D

Adama bakıp taca attığın no-look pasları özleyeceğiz reis:sad007:

Trabzon'a yolladığımız 8 numaraya bakın, bir de aldığımız 8 numaraya bakın. :asd:

Barış öyle yada böyle takıma hizmet etmeye çalışmış bir oyuncu. Kendisine teşekkür ediyorum. Aslında ufak bir mental gelişimle ve azcık daha iyi pas yüzdesiyle hala Türk işi Gattuso olma şansı var. Her zaman topa müdahalesi, yer tutması ve defansif anlayışı çok iyi oldu. Ama malesef top ayağındayken hep bir şeyleri yanlış yaptı.

Yine de kendini geliştirebilecek yeteneği olduğuna inanıyorum. Bazı oyuncular 25'inden sonra da olgunlaşır. 2. lige satılırsa şaşırmam. Trabzonspor'da Serkan'ın katettiği aşamayı katederse yine şaşırmam.

Yolun açık olsun Barış...

Trabzonspor'da Şenol hoca ile birlikte belirli bir seviyeyi yakalayabileceğini düşünüyorum.

Umarım hayırlısı olur.

Bizden gittigi için seviniyorum ama yine de tam olarak tatmin olmadim. Bunun gibi yetenek yoksunu bir adama Bank Asya'da bile oynamak fazlayken Trabzon gibi zirveye ve özellikle Sampiyonlar Ligi ön elemesi oynayan bir takimda ekmegini kazanmaya devam edecek. Neyse, sonuçta düsmanim degil, insallah Senol Günes adam eder de Baris hepimizi yaniltir.

images

Geldiği ilk sezon ki gibi oynarsa ve üstüne koyarsa, ortalama bir oyuncu olabilir.

No-look paslarını özleyeceğiz reis.

Geri
Üst Alt