Galatasaray Tarihinin Yüz Karaları | Barış Özbek

Cevap: #8 Barış Özbek

Neyse beyler, şaka maka sonunda kurtuluyoruz, yine de Şenol Hoca'nın ne yapacağı belli olmaz, fizik ve kondüsyon açısından iyi adamdır Barış, rakibi de iyi bozar, bu özelliklerinden yararlanılabileceği takımlarda başarılı olabilir.

Neyse yeter lan bu kadar.Daha önce yazmıştım yine yazıyorum buraya.

Ünal Aysal 2-0 Sadri Şener

2.gol Sadri Şener (k.k)

şenol güneş barışı kullanır bence trabzonda katkı yapabilir

Manisaspora karşı 1 gol 2 asistle oynadığı o maç dünyanın en iyi 5-6 oyuncusundan biri olduğunu anladığım gündü.Değerini bilemedik

Ankaragücü maçını izledin mi bu seneki? Ayrıca geçen seneydi sanırım...Sivas maçında rakibe yaptığı hareket neydi? Çok amatörce.

Şaka modtan çıkarsak bencede dalga geçildiği kadar kötü adam değil.Bizdeki ilk sezonlarında çok iyidi.Bir Selçuk değil tamam ama Trabzonda iyi işler yapacağını düşünüyorum

attan inip emekleyerek yürümek gibi birşey la bu

Şaka mı yapıyordunuz beyler? Allahtan! Bir an cidden umudumu kesmiştim hepinizden.

Unutulmasın Burak Yılmaz Şenol hocaya giderken barış gibi dalga konusuydu

Unutulmasın Burak Yılmaz Şenol hocaya giderken barış gibi dalga konusuydu

Yok o kadar değil ama Burak yetenekli adam belli yani bu. 3 yılda 6 takım değiştirip Şenol Hoca ile huzura erdi Burak. Barış da geliştirir kendisini ama Burak gibi evrim geçiremez.

Yok o kadar değil ama Burak yetenekli adam belli yani bu. 3 yılda 6 takım değiştirip Şenol Hoca ile huzura erdi Burak. Barış da geliştirir kendisini ama Burak gibi evrim geçiremez.

Öyle deme.Geçen yıl yazılanları oku 2. lig kalitesinde diyordu herkes Burak için.Mehmet Topalı herkes yerden yere vruyordu.Bence bu işten anlamıyoruz

Bu arada burada güldüm ama, kizginligim hala dinmis degil yönetime. :mad:

Mesut Özil'in oynadigi takimin kaptaniydi, yani Mesut'da daha potansiyelli bir cocuk.

Bize gelecegine, oda Bremen'e gitseydi, suanda eminim Mesut'la beraber Madrid'de oynuyordu. :sopa:

ts de fırtına estiriyomuş bir de :D feldkamp zamanında fena değildi hakkını vermek lazım.

Aklı Almanya'da ama kendiside biliyo bu haliyle orda klübede oturacağını. Ancak Şenol Güneş gibi bir ustanın elinde "belki" şekillenir.

Trabzonla anlaşmış...

Allah Trabzonspora acil şifalar, taraftarına sabır versin.

Geri
Üst Alt