Galatasaray-Tottenham Maçının Biletleri Satışa Çıkarıldı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Galatasaray, Tottenham maçı biletlerini satışa çıkarttı.

1000068716.webp

1000068717.webp

bjk maçı fiyatlarıyla aynı çıkmış. kale arkaları bile izleyicilerden olusmaya basladı bu fiyatlar sayesinde. genede mal mal bağırma yerine izleyiciyi tercih ederim. ultraslan kulüpten aldığı biletler dahilinde bile azınlık stadta ve aklı basında çok az amigosu var. bjk maçında pataklıyorlardı bi tanesini. salak salak arkaya dönüp marş söyletmeye çalışıyordu. top rakipte marşında ama bunlar işin. arkalardan ailesiyle gelen herifin teki indirme beni asagıya yatırır .... dedi. bi laf atısması falan oldu ikinci yari amigo yoktu ortalıkta. :d

bjk maçı fiyatlarıyla aynı çıkmış. kale arkaları bile izleyicilerden olusmaya basladı bu fiyatlar sayesinde. genede mal mal bağırma yerine izleyiciyi tercih ederim. ultraslan kulüpten aldığı biletler dahilinde bile azınlık stadta ve aklı basında çok az amigosu var. bjk maçında pataklıyorlardı bi tanesini. salak salak arkaya dönüp marş söyletmeye çalışıyordu. top rakipte marşında ama bunlar işin. arkalardan ailesiyle gelen herifin teki indirme beni asagıya yatırır .... dedi. bi laf atısması falan oldu ikinci yari amigo yoktu ortalıkta. :d
Hala her maça kulüpten tcye bilet tanımlatan tipler var. Klüp bu işe çare bulmazsa işi zor

Hala her maça kulüpten tcye bilet tanımlatan tipler var. Klüp bu işe çare bulmazsa işi zor
kulüp direkt ultraslana veriyor, ultraslan tanımlıyor su an karaborsada. para nereye gidiyor belli değil. arkadasım bjk maçında 1400tl olan kuzey kale arkasını direkt ultraslanla iletisimde olarak 4000tl ye aldı. adamın passosuna tanımladılar bileti. parayı aracı olan ultraslandan birine gönderdi. artık karaborsa olayının önüne geçilsin diye sezon basında 3 kişiyi tanımlayıp, sezon içinde farklı kişilere devir olayını kaldırmıslar. ya baskasının passso qr ını okutup sen geçeceksin. (kapıdakiler farkederse sokmazlar yalnız stada) yada bu sekilde karaborsadan ultraslandan alacaksın.

Classic bilet almak istiyorum satışta mı bunlar?

Geri
Üst Alt